101030
.
  • neevous
    WAT?!
  • neevous
  • bardocz
    De a hacsit pályán is használod. Így nem értelmetlen, amit átalakítottál rajta.
  • R0zs0máK
    Lehet leharapódna a fasz egy úthullámon :DDDD
  • cement
    az álló cerka azért lenne mert te leápolod az utast szájjal
  • R0zs0máK
    Most felsoroltatok egy csomó dolgot hogy mi zavarna, amiből a hacsi a mélynyomón kívül teljesíti az összeset...mégis bárkit vinnék el egy körre fülig vigyorral meg álló cerkával szállna ki belőle :)))
  • kemszi2
    jah és nem is tervezek erősebbet,hétköznapi használatra tökéletesen megfelel.nem kellett semmit átalakítani az autóban,így első ránézésre nem is látszik hogy van alakítás benne a fejet leszámítva.a csomagtartóban is maradt elég hely
  • kemszi2
    itthon nem túl gyakori az tény.de nekem is úgy ajánlotta akit felkerestem hifi ügyben,mondta hogy jó cuccok ezek(eddig még senki nem panaszkodott aki beült )én nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek
  • Tufa
    kíváncsi leszek mit tud majd. nekem mondjuk egy picit noname hangzása van a kickx névnek de aki eddig építgette nekem a hifit ezekre mondta azt hogy tyű... :)
    Remélem jó lesz, ezek után már nem akarok hifire költeni többet
  • kemszi2
    mi így az egészet kicx-ből pakoltuk össze,Kap-43 erősítő és kh 6.2 szett
    lehet hogy jobban szólna de végül ez árban is megfelelt teljesítményre is és a gyáritól csak jobb lehet minden,:)és nagyon megvagyok vele elégedve.tényleg jó összhangban van.egyedül majd talán valami komolyabb fejet szeretnék idővel.de ez még a jövő zenéje.
  • Tufa
    200W egy sedanban szart sem ér pl.
  • Tufa
    ez korrekt, de ilyen áron igazából egy passzív láda+rácsavarozott erősítő jobban szólhatna :) én a héten építem újra a hifim egyébként, pont kicx cuccokból. KAP-47 erősítő, Pro 6020 hangszóró, láda marad DLD 500+ (rezgésmentesítés után majd valószínűleg DLD DL12). Jelenleg az első szettekre egy két csatis erősítő van, ládára pedig egy digitális monoblock
  • Hassan B
    Grat... és a pótkerék hol is van? Ja, hogy alatta? Sok sikert a kerékcseréhez és a csomagok elhelyezéséhez.

Szerintem egy kulturált szubcső vagy egy kisebb láda a plafon, abból is max 200 W. Aki hallott már annál nagyobbat, az nagyon jól tudja, hogy semmi értelme, csak rázza az autót.
  • kemszi2
    link kimaradt
  • kemszi2
    ja aktívláda
  • Tufa
    akkor nem fejről megy a mély hanem erősítőről :) RCA az erősítőbe, erősítő a mélyládába. (minden hifi így működik amúgy :) )
  • kemszi2
    de
    és igen a fej hajtja a mélyet:)
    a fejen gyárilag csak egy rca kimenet van arra van mély
    és egy kisjelnagyjel átalakítóval csináltunk még rca-t arra ment az erősítő és onnan vissza az első szettre

• Tufa
    nem egy 4 csatornás erősítőd van véletlenül? fejről nem bírsz elhajtani egy kb 100W-os mélyládát sem :) (meredek lenne)
  • kemszi2
    jaja mert az direkt sub kimenet
  • Tufa
    a fejről megy a mélyláda? :o
  • kemszi2
    így van nem kell 100 hangszóró :D
    nekem egy alpine fejen van két gyári a hátsóban ami a fejről megy,aztán van egy erősítő az első szettnek és egy mély amit szintén a fej hajt és kb a csomagtartó negyedét foglalja el.szépen eltüntetve a kábelek nem a beltérben lógnak:D az első szett pedig bement a gyári helyére
    szerintem ennél több nem kell egy autóba
    így nagyon szépen szól,tisztán és összhangban van a rendszer
  • MikX
    Hát... kell az is, de kell közép és magas is, de hülyét kapok ezektől a "leszakadacsomagtartóakkora" mélyládáktól aztán mellette bennvannak a gyári hangszórók, esetleg ha nem is gyáriak, de azoknak nincs erősítő, csak amit a fejegység bír, az meg igen gyatra...
    Szóval én nem vagyok ellene a hifinek, de ne m az ilyen kókányolásoknak, hanem egy értelmes, normálisnak, ami nem 3csilliárd watt, mert ezzel max suli előtt lehet keménykedni 15 évesen.
    Egy rendes rendszer, ahol van mély, közép, magas egyaránt, és nem olyan minőségben, hogy szétessen a kocsi, hanem kellemes hallgatható, és mindenekelőtt tiszta legyen a hang.
  • Tufa
    akkor meg simán kiveszed :)
    Egy csatlakozót kell mindössze széthúzni.
  • matthias92
    nem, de a csomagjaikat valahova elkell tenni. meg egy hétre, kettőre bevásárolok hova a tökömbe teszem a cuccot ha jönnek velem 3-an?
  • Tufa
    Egyébként mélynyomó nélkül nem lehet szerintem normális hifit összehozni. Élvezhetőt nem.
  • Tufa
    egyáltalán nem biztos az... utólag azért nem gyenge hifiket lehet összehozni.
    (pl egy normális rock vagy metál zenével nem hiszem hogy úgy elboldogulna az egy macrommal összevetve..)
  • REPS0L
    nem, lexus.
  • I.C.ram
    Ja, hogyne....
  • REPS0L
    van benne egy Sony fejetség, xplode vagy mi a halál, elég jó, nem akarok rá többet költeni, motoros vagyok.
  • bardocz
    És abból 3db szól olyan minőségben, mint ez az egész kókányolás.
  • Tufa
    az már rég rossz ha a barátokat meg a családot a csomagtartóban akarod vinni :D
  • Tufa
    az uj LS lexusokban gyárilag 19 hangszóró van :)
  • matthias92
    am, swift?
  • matthias92
    csak tudnám miértelme van az ieneknek. oszt ha haverokat, vagy nagycsaládot elkell vinni valahova, hosszabbtávra cuccostól, megy a rinya hogy nincs hely.
    ráadásul engem megölne az ideg ien sok szutyoktól. négy jóminőségű kishangszóró az eredeti helyükre aztán kész.
  • Adaaam
    pff gondolom mást se lehet hallani csak a basszúst és az egész autó zörgését
  • bardocz
    Kis ültetés még oké, de mikor tökig ültetik a kocsit az itthoni utakra, az szimpla idiotizmus.
  • DJ RX7
    ez szinte mint rendben van kivétel egy:

"-leültetik a kocsit, hogy koppanjon az alja, de pályára nem mennek vele, ahol lenne haszna is" - ha mindezt igényesen csinálják és nem éppen egy suzuki-val akkor nincs semmi probléma. számomra.
  • autoszimulator
    baszki az méretes darab, nem rottyan bele a gépállat? :D
  • Borg
    Az csak ZK-ra volt, de mivel ZK már nincs...
  • Willi Betz
    Kéne annak az oldalnak a címe,ahol rendszám alapján letudom ellenőrizni meddig érvényes azt hiszem a műszaki az autóra.

Köszi!