101030
.
-
hat azt hittem lesz valami hatalmas helikopteres betamadas, sok rendor motorral meg tankokkal vagy vmi....
Lattam mar itt floridaban egy ket diszno rendor autot ami elkapna ezeket. -
a rend őrei éberek németországban :)
-
Hagyd, aki ... az ... (tetszés szerint behejettesíthető)
Bár énis eléggé hülyeségnek tartom, ha nem látszik, tuti utánadmennek, megállítanak, és akkor van szopacs...
Bár gondolom a srácnak ferrarija van, szal majd meglóg... :P -
humorerzek powa -
ez marha jó cucc, anno jártam fejtágításra a forgalmazójukhoz/nem emlékszem a nevükre, talán Moto Italy/
ott nyomultunk ilyennel, meg Fuocoval is.
na az is egy érdekes felépítésű cucc, viszont brutál... -
ape = 3 kerekű kosaras szállítójármű:D
/sztaki szótár/ -
planet of apes? -
ape 50
szinte helyben fordul,és jó szűk kíválóan lehet vele pofátlankodni
-
És életveszélyes:D -
Ape? -
90 volt de 5 évet állt egy fészerben leengedtem a trutyit a tankból,azóta pöcc-röff
/kifestetem aztán jó lesz reklámozni a céget,de kurvajó vele hasítani mindenki beenged meg röhög/ -
Mer kibaszott jól néz ki. PONT. -
kinek mi:)
nekem pl a fiat coupe is tetszik
-
Én itt Sopronban simán használnám parkolásnál. Az alkesz parkolós tag úgyis ignorálja, mert nincs kedve szenvedni vele. Lopósautó meg bilincs itt úgysincs :) -
ez az,csak keményen
gondolom a faszt és furulyát logo már beleégett a retinádba...
ne válaszolj... -
Köszönöm szépen. -
ZsirosKenyer #83071 Nem érdemled meg, de ennek a videónak a végén van egy email cím
Ebay-en is tuti van. -
Engem csak az érdekel, honnan lehet rendelni, és mennyiért. GOndoltam, hogy nem szabályos, de ez a része nem érdekel, de azért köszönöm a pontos felvilágosításokat. -
nem előírások szerint él, de van előírás, amit ha megszegsz, nem biztos, hogy elkapnak. Ilyen a gyorshajtás is, tilosban parkolás is. De gondolom te nem normál közlekedés meg parkolás során akarod a rendszámot takarni, hanem mikor bemérnének épp. Na szerinted a rendőr meglátja a rolózott rendszámtábládat, megvonja a vállát, hogy na ezt nem sikerült bemérni, ha-ha? :DDD
Mellesleg ez már régóta úgy van, hogy ha "leesett" a rendszám, akkor még mesélhetsz a rendőrnek, hogy hát izé, de ott is volt már, hogy kiderült, direkt szedte le, ezért pedig akár börtön is járhat. Ez a rolózás pedig eléggé mellőzi a vétlenséget :D -
Igen elhiszem, hogy előírások szerint élsz, és nagyon örülök neki, de van aki nem így teszi, mivel minden ember más.
Szóval lehet e ilyet rendelni, honnan és mennyiért? köszönöm -
ZsirosKenyer #83067 :DDDD
mennyi volt? -
inkább olyan kellene akkor, ami megpörgeti a rendszámot, mondjuk egy magyar és német között lehet váltani:D -
ZsirosKenyer #83065 Ezt is azokkal a buta vágásokkal b*szták el, mint a fiat coupét.
Olyan mintha egy TK-s autó lenne kikalapálva egy karosszérialakatos záró vizsgán. -
Illik hozzád! 
-
ZsirosKenyer #83063 Kresz előírja hogy a rendszámnak mindig láthatónak kell lennie.
Egyszer lebuksz és annyi.
Egyedül automata traffik ellen jó (pl. autópálya) -
ezt vettem,gyilkos!:D
-
ja, és majd felteszed a BMW-s rendszámot a Corolla-rá? :D -
Lehet rendelni? Mennyibe kerül?? -
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ nekem is!!! :DDD -
Borg #83058 Nekem kell ilyen :D -
És ez?
-
Úgyértettem maga a város, jápán, ház a házon, sehol egy tér, vagy kis zöld... :D -
ez zsúfolt? délutáni hungária krt vagy belváros akkor micsoda? :D -
Azért egy zsúfolt japán városkánál, meg egy unalmas autópályánál kapásból 1000 jobb hely van, de ez az én véleményem... :D -
Szívesen kocsikáznék ilyen helyeken.
-
-
-
Ne álmodozz! 
-
http://www.tradecarview.com/used_car/japan%20car/subaru/impreza+wrx+sti/3365320/
-
SZ üt mindent. Ez volt a kedvenc matchboxom :DDDD