101030
.
-
Love me Tender...
-
Divat lett, majd lelohad, mint az F&F korszak (bár egy két Kalost elnézve még csak most jön a java).
A divatmatyikat meg ki lehet szűrni:) -
mondjuk én amúgy sem vagyok egy nagy drift rajongó.Évente egyszer kimegyek a Rabócsiringre az elég is nekem.
És most kövezzetek meg de nekem jelenleg kicsit olyan divat dolognak tűnik a drift,mármint az itthoni/európai berkeken belül.
Rally-t még mindig szívesebben nézek:D -
:) -
en a legjobban a kozvetitest szeretem, meg ahogy pl a nomura baromkodik, bar nem ertem, de marha jó :D
-
Máriapócson nem volt rossz az EB-n ha jól emlékszem.Ott azt sajnáltam hogy Radírnak a gépe nem tudott indulni -
Ezt akartam mondani... egy hacsit összerakni se léptékekkel drágább mint a bömös, persze egyértelmű hogy sokkal több munka, időráfordítás és utánajárás kell. -
Sztem meg Tökölön nagyon szarul ment Niki, de azért sunáznátok, nem?:D -
Az o-t alig hallani :D Különben is, az inkább ö
-
Amennyiből farag egy akármilyen "zsír" E30-at, annyiből itthon van japánból egy full drift spec. JDM autó.Szóval csak szuttyos, csürhe banda, ennyi az egész
-
Ja a csajszi tavaly még valami lila e30-al ment. Akkor hallottam, hogy valami z bmw lesz neki. (mondjuk így könnyű, hogy apuci lapáttal tolja bele a lóvét...)
Hassan B: ja nekem is ez tűnt bénának, hogy csak bmw volt szinte...ezeket olcsó beszerezni, meg átépíteni...(nem a magyar drift kultúrával van a baj, hanem a magyar pénztárcával...) -
"dorifto":P -
Pedig az is fáin dolog, de ha drift mint driftooo akkor maradjunk meg a sportág otthonának autóinál. 
A magyar driftkultúra - már ha egyáltalán van ilyen - az utóbbi időben nemigazán szól másról, mint a bömösökról, az meg azért nem az igazi. -
Nem ad az semmit, olyan sután mozog mint egy darab kő (kivéve mondjuk Niki Z4-ese, az tetszik). -
Tavaly voltam a RabócsiRing-en DriftEB futamon, élőben eléggé beadja...(csak a sok japánból ismeretes driftgép hiányzot...).
Ha tudok idén is megyek. -
Így van, és sajnos nagy divat lett a "drift" mint kifejezés, minden szaros keresztbe csúszó mozdulatra rámondják már:(
Egyébként szerintem rossz embernek írsz erről, Hassan B képben van azért szerintem.
"Bömbiket" meg inkább hagyjuk
-
No azért valljuk be, hogy a között, hogy a bömbit elrúgod keresztbe 1-1 kanyarban, meg kereszteződésben meg a drift között ég és föld a különbség... -
Egész jól kezdődött a video, de ez a zene... :P
Am SLS még mindíg nagyon állat, nagyon bejön az egész úgy ahogy van. -
-
Nem. Nem kell. De ha normális vagy, azt teszed...
-
Aha... mondtam ezt én is amíg le nem esett az első hó...
Három hónapos jogsival is ment keresztbe a szvift, úgy tűnik nem kell neki több...
-
elbasztam volna?
-
férfias a rendszám
-
-
egyelőre* -
Hát igen. Egyenlőre maradok a biciklinél.
-
Naná hogy baja van, az lett volna a csoda, ha nincs:). -
Az FWD dumát Maténak címeztem a Celicára, ez a Golf tök okés, és tényleg szép zöld:DDD.
És százszor mondtam már, hogy a hátul hajtásról nem kell egyből a driftre asszociálni
-
Köszi mindenkinek :) FWD de hát driftelgetni nem igen fogok friss jogsival... ;-D -
látszik, hogy egyben van. grat hozzá :) -
Autó kérdés elnapolva. Felhívtuk, bajai vannak:D -
Borg #83376 "szép a színe" :DDD
Milyen diplomatikus voltál :) -
Sportos görgőknél először elgondolkodtam, hogy milyen tuning veszérműszíj görgők lehetnek, aztán leesett.
Grat hozzá, szép a színe.
-
Nem olyan olcsó az, ha beleszámítod az elkerülhetetlen pluszköltségeket.És akkor még mindig FWD lesz
-
Ohhh,helyes darab!Grat hozza! -
Köszi! :) -
Fasza kis autó, grat hozzá. -
Pachee srácok :)
Régóta nem voltam már itt, így írok egy kis villámápdétet. Látom a jogsi utáni autóvétel szóban forog - pár hónapja meglett a jogsim és az első autóm is, egy VW Golf III GL 2 lityis benzines mocival amelyet felettébb szeretek (a biztosítás költségét kivéve). :))) 200.000 km van benne, úgy érzem ez egy 96'-os géptől nem kifejezetten sok, használtautót lesegetve pár éves kisebb dízelekben van ennyi... Az alapvetőbb szervizen túl van az autó, a görgőket kellene majd lecserélni esetleg valami sportosabbra, mellé a kipufogót is (bár most sem kell szégyenkezni a hangja miatt, szépen szól - azért tény hogy nem egy Bubaru^^), végül a kazis rádiót rendesebb hangcuccra. :D Persze mindezt hosszabb távon, egyelőre az is bőven elég ha egyben marad. :))
-
Nem kell élményautó:D
Csak láttam, hogy milyen olcsó így elgondolkodtam, hogy spórolt pénzen esetleg érdemes lenne megvenni, és ez alatt a pár év alatt még gyűjteni rá. -
Tökmindegy hogy néz ki, ha végig vigyorogsz a kormány mögött:D