101030
.
-
Hali, mégane 2 gyári cd-jének a hátulját nem vágod véletlenül???
Vagy itt csak annyi lenne, hogy szét van darabolva a csatlakozó???
És akkor amit te linkeltél képet, azon az 1-9 pin lenne az én CD-men a sárgával bekarikázott rész??? (mert valami vonalszintű kimenetet szeretnék találni, erősítő csatlakoztatásához).
Illetve ez a 10-es pin ez mi lehet??? (Subwoofer NF)
Most hirtelen EZT találtam róla.
Itt igazából nem derül ki, hogy vonal szintű vagy erősített kimenet vagy bemenet, vagy csak valami vezérlés lenne, amely mély frekitartományban indítaná (vezérelné) pl. az erősítőt??? -
Nem hiszem...nézegesd a topik címét ;) -
Ebből a helyzetből azért valószínű csak Palik nem tudná visszahozni az autót (a kezdeti pánik után). :) -
SAAAAAVE
-
ZsirosKenyer #83443 A benyapénz több volt mint a bünti :DDD -
Gondolom ebből a mókából a büntetés volt a legkisebb költség :P -
twin turbo = ikerturbó, szóval két db. :) -
élni tudni kell, nem csak szeretni... -
160 háh.. adott egy gázfröccsöt előzéskor :D -
A megengedett 80 helyett 160 kilométer/órás sebességgel száguldott az édesapjától kölcsönkapott Bugatti Veyronnal egy 20 esztendős holland fiatalember
születni tudni kell... -
Ajha:DDD -
visszaszívom, tévedtem :) -
tegnap kb 800km-nyi út alatt 20 álló trafi és 2 mozgó volt útközben.
Kollégának volt olyan 40km-es főút ahol 6 trafi volt kint.
Bár nekem valahogy erről nem az jön le hogy a gyorshajtást akarják visszaszorítani, hanem csakazértislehúzunklóvéval feelingje van. -
biturbo = 2 turbó
twin turbo = 3 turbó -
n003 #83433 duplaturbós lambó -
Azért nem volt semmilyen nyom, mert az ACC és a Battery oda volt kötve a biztitáblához:DD (bal oldalt, narancs, és piros kábel) -
tényleg? na ne mondd :P:D mondom "mint pl nomura" ne nézz már ennyire hülyének :D csak főleg nomura szokta magát produkálni, ő a nagy mókamatyi, ezért példálóztam vele -
Köszi szépen, közben rájöttem a dolgokra. -
az ISO csatlakozónak (ami neked nincs) ez a szabványos kiosztása:
A magnóknak általában két +12 voltos csatlakozójuk van.
Az egyiken állandó +12 volt van,hogy ne felejtse el a beállított dolgokat (rádió memória,hangszín stb) a másikat pedig a gyújtásra szokták kötni,hogy csak akkor kapcsoljon be magától ha eltekered a kulcsot.
Ezt a két darab kábelt (citrom,piros szín szokott általában lenni) párhuzamosan összesodorhatod és egy kis biztosítékkal sorba kötve mehet az aksira.Így a gyújtástól függetlenül használhatod a magnót.
Kell egy test kábel is.(fekete szokott lenni)Ezt vagy rákötöd az aksi negatív pontjára vagy elég a karosszériához egy rozsdamentes helyre (pl csavar) kötni.
Ha ez a 3 kábel megvan függetlenül minden más kábeltől már be kell tudni kapcsolni a magnót.Minden más kábel csak extra.(elektromos antenna,erősítő bekapcsolásához +12 volt,kihangosító némítás,lámpa kapcsolótól jel,hogy megy a világítás stb...)
hangszórók és minden nélkül a 3 kábelt kellene bekötni egy biztivel
két plusz meg a test aztán tovább lépni
többi kábelt leszigszalagozni amíg nem jössz rá,hogy mik...
ilyened lenne bármelyik autóba tolhatnád be amiben van előkészítés :
-
Ez Ueo, nem Nomura :)) -
Van aki otthon van autósrádió bekötésében?Anno kiszedtem a Corollából, de képtelen vagyok visszarakni, semmilyen "előzményt" (régebbi csatit a múszerfal alatt, kábelmaradványok) nem találok, egyedül a hangszóróké van meg.Nekem tanácsoltak olyat, hogy az ACC-t, és a +Batteryt tegyem az akksi "+" oldalára, míg a testkábelt a "-"ra. Kipróbáltam, nem igazán akart működni.Meglehetősen suta vagyok a villamossághoz, remélem van aki tud segíten.Tuti marha egyszerű, csak nekem bonyolult:D.
Képek:
Itt!
Pioneer KEH P5400R -
ZsirosKenyer #83426 akkorát satuzott az előttem haladó, hogy lerántottam az útról a vasat. Esélyük nem volt becélozni a manőver után :D -
Borg #83425 És mennyi lesz? -
Borg #83424 'szom se olvasgatja vissza a chateléseket itt :) -
ne nubkodj porg -
Ez az SLS durva egy darab. Kéne! -
ZsirosKenyer #83421 be careful dudz!
korán reggel már kaptam is egy adag lézerdózist az arcomba.
fákkdöszisztem.
ilyen pedig ha visszanyal a fagyi -
Borg #83420 :o
-
Tényleg nem... de olyan jó érzés amikor becsúszkálsz a kanyarba hóba. Csak úgy sípolt a computer amikor kézifékezett tesóm:D:D
-
Nekem is az tűnt fel először!:D:D -
:DD
Nagyon régen, egy Honda hátsó lökösén volt a matrinnya.Biztosan te voltál, emlékszem:).Majd megkeresem, de kétlem hogy sikerrel járok. -
Borg #83416 Ez mikor volt? Szerintem összekeversz valakivel.
De persze lehet hogy igaza van a matricának :DD -
Sejtettem hogy ez lesz a válasz, de emlékszem pl amikor a "drifting is gay" című matricára is rágerjedtél, hogy kell neked egy 
Egyébként igazad van, nem itt a helye. -
Borg #83414 Én nem vagyok ellenséges a drifttel szemben, csak nem értem miért ebbe a topikba kell.. Akit érdekel, úgyis odamegy a saját topikjába. -
Amúgy honnan ered a drifttel szembeni ellenségeskedésed?:) -
Floyd86 #83412 Használt-autó hirdetés, korbácsos dominálval! Próbáld ki, nem fog fájni :D.
SZADO AUTÓ HIRDETÉS! -
Borg #83411 wrong topik -
-
Yepp, csak vásárlás után tűnt fel... :D -
örülök ,hogy ezt nem csak én látom így