101030
.
  • neevous
    Pedig azért mindenkinek jobb lenne, ha lehetne rendesen autót behozni, kivéve a neppereket. Mennyivel jobb lenne, hogy könnyebben le tudnák az emberek cserélni a régi szarjaikat valamivel kissebb fogyasztásúra, zöldebbre (hasonlítsuk össze a kinti árakat az itteniekkel), emelett némi adót is dobnának a közösbe.
    De nem, nem és nem.
  • pszihopata
    ha eredetiek a külföldi dokumentumai akkor 2009 juúnius 1-től nem kell származásell. és eredetiség vizsg.

frankón ki van találva hogy ne érje meg behozni,egyedül haszonjárművet éri meg mert ott nincsen reg.dij.
  • pszihopata
    kb. egy éve vett egy haverom az anyjának 350-ért egy 2.0D sunny kombit csillió kilóméterrel

belövette valami 15 ezerért az adagolót lecserélték a 'kátrányt',azóta hajtják gond nélkül
  • cement
    na végre nem csak 2 márka fog versenyezni
  • Tufa
    egy 1.3as 2006os swiftre annyi :) új 530D-re 100 Euro fölött :)
  • Máté94
    Nem, csak tudom, hogy mennyire bajos egy ilyen dolog.
  • Caby
    itthon sem olcsóbb, elég sokmindentől függ (tulajdonos/üzembentartó életkora, autótipus, lakhely stb stb)
  • SötétBarom
    De, az csodálatos. Leszámítva, hogy az osztrák biztosítás 40-50 euro havonta
  • R0zs0máK
    Wow...ennyi autót hoztál már be külföldről, hogy így zsigerből vágod hogy megy ez?
  • cement
    a sok szlovak, nemet, luxemburgi es lichtenstein-i rendszámos autó is minden fantomcégek nevén van, hogy megkerüljék az istentelen magas regadót. ez is a rendszer hibája, mert így rakat adótól elesik az állam. ha alacsonyabb, reálisabb regadó volna, akkor nem választaná mindenki a bonyolult külföldi papírt
  • Máté94
    Ja értem.
  • Borg
    Azt csak kinti lakcímmel vagy céggel lehet.
  • Máté94
    Hmm, és ha mondjuk ráíratod a nevedre Ausztriába és mindent oda fizetsz az úgy nem jó?
  • GhostR1der
    mert mostanában nézegettem olcsó autókat, és ami közöttük kitűnt, hogy nagyon jó állapotú (80-100e) az mind osztrák papíros.. de akkor ezek szerint nagyon nem éri meg
  • Borg
    Nem nekem volt, rokonnak. De szívás volt, mert pont valami nyári szünetre mentek az ügyintézők (nem mintha máskor nem csak a picsájukat vakarnák véresre az irodában), aztán ezért kellett 2 hónapot is várni asszem.
  • Kicsizoli
    No igen az, elmentem megnézni, szépen jár nem füstöl, de az előéletéről nem tudni semmi, első ránézésre nem volt még megbontva motorja...
  • Tufa
    Kíváncsi vagyok mennyi idő alatt zongorázzák le. Annak örülök csak szinte hogy találtam ismerősnél rá gumit. (szerencsére újban kb sehol nincs, ha jól tudom csak erre gyártották ebből a méretből, márkából..)
    Maga az ügyintézés folyamata nálad mennyi idő volt? (rendőrre 1 órát vártam :))) azt leszámítva..)
  • Borg
    Ez amolyan kivisz a világból típusú igásló. Az egyetlen baj vele, hogy az előző tulaj(okat) már kivitte :D
  • Borg
    8kerben volt egyszer, kiszakadt féltengely, felni stb.
    Rendőr helyszínelt, volt jegyzőkönyv, és az önkormányzat kb 2 hónap után csengetett is, szigorúan márkszervíz számla ellenértéket.
  • SötétBarom
    Ennyiért végül is..
  • Kicsizoli
    Erről mi a véleményetek, megéri?

Bocsi de nem találom a milyen autót vegyek topikot vagy valami hasonló a neve..
  • Tufa
    az tuti hogy a közútkezelő biztosítója fizet majd, csak kérdés mikor... Rendőr fotózott, adott a rendőr a jegyzőkönyvből egy példányt is így nem kell a kapitányságra mászkálnom legalább.
    Abban bízok hogy a felni nem sérült, fakinul unom már hogy mióta kész a polír csak a szívás van vele.. :D (polír után derült ki hogy két felnit is görgőzni kell)
  • SötétBarom
    Ha volt rendőr, meg minden (mondjuk fotó nem árt), akkor elvileg a közútkezelő biztosítója fizet.
  • Máté94
    Nem ajánlatos behozni.
  • Zizou5
    Nem akarnak sose fizetni, nekem is leszakadt minden kellett vinni szervizbe futóművet állítani, kerekeket is odabaszta felnit is valamennyire, DE nem hívtam rendőrt. Pech:)
  • Tufa
    volt már valakinek kátyús, közútkezelős élménye? Mennyi idő alatt ment le az ügyintézés, fizetés stb.. Ma kifogtam egy fincsit, gumi oda, felni is lehet sérült, rendőr volt, 5. kerülethez tartozik a terület
  • Zizou5
    Vagyonszerzési illeték (átírási díj): 47.880 Ft
    Komplett fordítási költség: 5.000 Ft
    Származásellenőrzés: 8.400 Ft
    Eredetiség-vizsgálat: 18.500 Ft
    Integrált vizsgálat (szükség esetén): 7.200 Ft
    Egyedi forgalomba helyezés: 22.800 Ft
    Műszaki vizsga: 8.890 Ft
    Forgalmi rendszám: 6.500 Ft
    Forgalmi engedély: 6.000 Ft
    Törzskönyv: 6.000 Ft
    Műszaki érvényességet igazoló címke: 450 Ft

+ Regado

azt hiszem ennyi. amúgy mobile24.hu-n keresgélj, ami pontosan kiszámolja neked hogy a házad elé magyar rendszámmal mennyibe kerül az autó. De persze ott tudsz spórolgatni, ha magad akarod intézni.
  • SötétBarom
    Autó értéke x 1,5
  • autoszimulator
    lol ez PS vagy ríl kép? :DD
  • GhostR1der
    Ha veszek egy autót ami osztrák papíros, akkor milyen költségekre számítsak?
    Regadó, forgalomba helyezés?
  • Szabi1991
  • cement
    alfa koppintas
  • desigo
    vége xD

• Borg
    Olyan régen volt már téma, hogy ki kiről koppint :)
  • pszihopata
  • pszihopata
    ha tetszene a tömegnek már nem is kéne:P
  • cement
    vödröt!!
  • pszihopata
    Csabesz?

link
  • mycso
    Az ok, hogy RCA csak a renault annyira nagy f@sz, hogy se az aux in-rca kábelt se a line out-rca kábelt nem adja a gyári cd-hez...

A cd-n elvileg ott van a helye, (sokan az aux-in részét használják is, mint a képen is látszik).
    Viszont leírást/képet még csak a tiédhez hasonlót láttam, abból következtetve, meg a sárgával bekarikázott lehet az 1-9 vagy 8-ig pinek.
    Majd még utánaérdeklődök, hogy konkrétan erről van-e valakinek leírása, ha nem találok akkor jön a próbálkozás, az itt belinkelt lábkiosztás alapján...
  • desigo
    erősítő kimenetet RCA csatikkal oldják meg általában
    leírás nélkül kár kísérletezni,lehet akár cd tár vezérlés vagy további bus csatlakozó de lehet erősítő kimenet is