101030
.
  • pajti

• MikX
    látom te vagy itt a legnagyobb autóguru, aki vágja a témát kívülről...
    Nem értek a hondákhoz nagyon, de itt van pár Hondás emberke, aki lehet azért tuja mert ilyen körökben mozog, de TE jobban tudsz mindenkinél mindent...
    Senki nem tiltja meg h vegyél olyat, azt amikor kiderül h 3 ból hegesztette össze józsi bá' épphogy...
  • pajti
    Ezek qrva jók :D
  • maffioso
    :D te is kurvára képben lehetsz:D emberek kérlek, legalább hülyeségeket ne irkáljatok...600-620 körül már annyira jo állapotuak vannak h nem igaz...nem hogy 900k...baromság
    másik meg legalább olvassátok el amit irok, azt irtam belépő, és linkeltem két kocsit ami az árnak megfelelő ennyi
  • desigo
    500-ért kár elindulni otthonról
    normálisabb 6-genek 900-tól kezdődnek
  • maffioso
    ne gondolkozz fölösleges
    találgatni hülyeség, gondolom itt mindenkinek kismillio tapasztalata van 500ér 6gen hondával
    egy megoldás van, elkell menni hozzáértő taggal és megnézni ennyi
    nem találgatni meg a faszom tudja
  • fifi
    5-6ért a 6gen gondolom azért annyi, mert olyan kurva jó...
  • maffioso
    ja elég rendbe van ugy tünik, de erről nem lehet eldönteni h tip top-e vagy rizsa, vagy milyen állapot
    csak zért mutattam hogy 500 az valoban a belépő a hatodik generáciohoz, pláne a száz ráforditással
    de nekem 5ös kell, olyannal mentem és egy álom(gondolom a hatos se rosszabb de na...:D)
  • cement
    hallottam erről az akcióról, de ez csak az EU-n kívüli rendszámokra vonatkozik, az eu-n belüliekkel egyszerűen nem tudnak mit csinálni. az EU közigazgatásilag egy ország
  • Máté94
    Első a legjobb.
  • maffioso
    vennék is ha tehetném
    másik
  • Borg
    Jó, akkor vegyél 500-ért 6gent :D lol
  • maffioso
    250ért speciel nincs ilyen, hidd el tájékozodtam, és az 500plusz 100 ráforditás már inkább belépő a hatoshoz
  • Magnumrolcsi
    bocsi
  • Magnumrolcsi
    http://www.origo.hu/auto/20100423-adocsalo-luxusautosokra-vadasztunk-a-vamosokkal.html
  • Hassan B
    Jó kis autó is ez, nekem is terveben volt egy darabig, csak aztán pénzem nem volt rá, most meg már inkább rwd-t tervezek. De ha összehozol valami jót...
  • desigo
    trükkök a benzinkutakon
  • pajti
    Én csakis szígorúan gyári kinézetűt vennék.
  • pajti
    Hát te tudod , de nagyon ki kell fogni a Hondát(is)
    Mert itthon a többsége kuka.. Ami meg jó azt nem adják el..
  • Borg
    Nyilván, akkor vegyél 250-ért :) Van annyiért is, csak az olyan is...
  • Máté94
    A betétekre értettem:)
  • maffioso
    bocs a tripláért, most jutott csak eszembe h lehet h a belsőre is szoltak a megjegyzések, az valoban hagy némi kivánni valót maga után, de konkrétan a megjelenésére gondoltam, ami szerintem viszonylag szolid
  • cement
    hát aminek narancssárga műanyagelemei vannak belül az bármilyen szemmel nézve ronda :D
  • maffioso
    lehet neked nem tetszik de nekem konkrétan a linkelt auto is iszonyat bejön, valoszinüleg mert más szemmel nézem
  • maffioso
    5genből nem kell 500ér nézegetni meg százas vétel után
  • cement
    ja, én is meglepődtem
  • desigo
    "szombat ÉJJEL háromnegyed 1-kor "
    wtf? ez most komoly?
  • Borg
    Jó is ez az autó. Csak ne ilyen csicsásat vegyél.
    Ha jót akarsz akkor 500 körül nézegetsz minimum, és számolsz még egy 100-ast rá vétel után.
  • Máté94
    Hogy néz már ki szerencsétlen...
  • maffioso
    nézegettem és számolgattam, lehet hogy egy 5genes civicet összetudok majd hozni, és a legjobb h nem a legalja árból, ahol azért könnyen zátonyra futhatok
    erre felbuzdulva olvasgattam totalcaron népitéletet...mégjobban szerelmes lettem ebbe a kocsiba

• cement
    írtam totalcar autojogászba egy igen csak terjedelmesre és virágnyelvűre sikeredett levelet, remélem kiteszik a főoldalra :))
  • R0zs0máK
    Volt mostanában valami hír arról, hogy ezt szabályozták/szabályozni fogják, nézz utána! Lehet jan 1-től változott már, télleg nemtom...
  • Willi Betz
    Engem másfél hónapja büntettek meg ezek a férgek 20 ezer ft-ra. Mert,hogy zöld területen álltam,igaz egy deka fű nincs ott ahol volt az autóm:D
  • cement
    felhívtam a kormányzati tudakozót vagy mi a faszomat, ott azt mondta a csajszi, hogy az számít, amikor a határozatot meghozták, és az a levélen valóban ápr. 26 (abba most ne menjünk bele hogy a faszkalapok miért épp a határidőn belül hoznak határozatot). nem értem miért ehhez viszonyítják, 28-án postázták szóval kinyalhatják, főleg hogy az állampolgárnak 30 napja van befizetni ha 1 nappal késik már seggbekúrják...
    de leszarom kedden bemegyek ugatni a közterület felügyelet irodájába, hátha elérek valamit, mert amúgy is csípi a szemem, hogy miért büntettek meg szombat ÉJJEL háromnegyed 1-kor egy tökre forgalommentes egyirányú utcában, úgy hogy senkit nem akadályoztam. ezeknek a faszoknak nincs más dolgok éjszakánként? ilyet még nem basztam
    egy próbát megér, egy asztalcsapkodás meg mindig jólesik az embernek.
  • pszihopata
    vigyázz, a fanatikus 2 darab után már nepper:D
  • neevous
    Akkor megint magamból indultam ki:)
  • cement
    a közterületes bírság hogy évül el? a papíron az van, hogy márc 27-én büntettek meg, és ma kaptam meg. azt mondta a postás ápr. 28-án adták fel. én úgy tudom, ha 30 napon belül nem kapom kézhez nem kell befizetni. ti hogy tudjátok?
  • pszihopata
    szép elmélet csak semmi valóságalapja
    az átlagember burgenlandig jut el,a nepper meg belgiumból nyergessel hozza a kocsikat
    ha 2 kilót tesz rá még mindíg olcsóbb,arról nem beszélve hogy a bejáratott hivatalokban pilanatok alatt megvan neki minden,a pógár meg toporog mert szopatják és nem tudja a dörgést

a 90-es évek eleji népvándorlás már rég a múlté,egy-két fanatikustól eltekintve
  • neevous
    Arra akartam célozni, hogy most a nepper adhatja simán 800ért a lepukkant szarját, hiába mondjuk ugyanabból a típusból tök jó állapotban vannak külföldön 450ért, egyszerűen nem éri meg kimenni érte. Pont a nepper járna rosszul, ha mondjuk kimenne valaki és papírral együtt behozza mondjuk 550ért és nem a szarját veszi meg 800ért.
  • pszihopata
    a neppereknek jó lenne,mert főleg ők élnek a használtautó behozatalból

az újautó kereskedőknek lenne rossz,meg a bankoknak mert nem menne a hitel
    a döntéshozóknak ezek a lobbik többet fizetnek