101030
.
-
Magasabban ülsz, jobban belátod a forgalmat mint egy sedanból. Kb ennyi az összes előnye, meg "rajul" néz ki :P -
Mint írtam már egyszer, 2-ből volt összerakva... -
dögöjjek meg nekem is:D meg mindenkinek akit ismerek -
Ssangyong Aktyon koppintás nem mellesleg ugye. ^^ -
Nekem nagyon nagyon tetszik :))) -
Arra. De hogy mi a búbánatos faszért, azt nem tudom. Milliószor ízlésesebb egy A8, vagy egy hetes. Erről egyetlen egy dolog jut eszembe, mégpedig a komplexus.
Van egy ismerősömnek is, ő például 170 centi és kb.90kg. A célcsoport. Pöcsét még nem láttam, de tippem van
-
valaki elmagyarázhatná,hogy mire jók ezek azon kívül ,hogy nagyon keménybenne az ember ha ilyet vezet -
Vakulnak a parasztok keményen.
Kíváncsi vagyok mikor dobnak piacra kétszemélyes offroad roadstert, ami 3 tonnás -.- -
Nekem akkor volt ilyen az autóm, amikor a négyből három teló már gatya volt. -
Borg #83558 Vagy csak a futóműve volt szarul beállítva, túlültetve stb.. -
Én is ültem már 2-ből összerakott civicben. Elsőre rendben volt vele minden, kanyarokban nagyobb tempónál volt furcsa, mintha málna-csavarodna... -
volt "szerencsém " ülni olyan autóban ami törve volt.de nem koccanás hanem elcsavarodott az egész ,szóval igen csúnyán le lett rendezve. az autó meg lett javítva azóta használják.100km/h-nál olyan érzésed van benne mintha a hátulja külön úton járna...a karosszéria teljesen elvesztette az eredeti merevségét,mint tudjuk ami egyszer el lett hajlítva utána az sokkal könnyebben hajlik el ugyanott -
Szabi1991 #83555 jó kis képek, bár 1millás fényképezőgéptől ez már elvárható :DD -
-
De törött. És így képről meg nem mondod, hogy mennyire. Nekem is pl kicsit csálé az első lökös (kb fél centivel el van csúszva az egyik oldalon), ha én jönnék venni, simán mondanám, hogy a tűzfaltól biztos új orrot kapott. Szal így ránézésre megmondani, hogy mi mennyire necces, az erős. Élőben ha ki lehet nyitni, alá lehet mászni akkor jóval egyszerűbb.
Kedvencem, amikor a bontóban bóklászik az ember, akkor akad bele olyan autókba, amikből negyedek(!!!) vannak kivágva :DDDD -
ha koccos akkor az nem azt jelenti, /mint ami előfordult már itthon/, hogy mondjuk B oszloptól hátra egy teljesen másik autó van felmekkelve... -
Az enyém törve volt elöl hátul, de nem változott semmi. (mondjuk csak koccos volt mindkettő..) -
Ajh az a GT3 RS....jajjj de kéne... -
Borg #83549 Hagyjátok, vegyen csak olcsóért szart. Ha az kell neki. A tanulópénz neki is kell, különben sosem nő be a feje lágya. Majd a 2-3. autónál már másképp fog gondolkodni. -
erekció
-
asszem már énis írásképtelen vagyok ma... :D
*állítsd
*törés -
Állírsd ugyenezt az után, hogy vezettél egy ugyanolyan típusú hibátlan autót, és egyet, ami töré után lett összetákolva... Nem csak arról van szó, hogy nem stimmel itt-ott az illesztési hézag... -
imádom amikor ilyeneket irkáltok, én nemmondtam h 200ér fogok 5gent venni, csak akkor ha lesz rá pénzem, tessék már gondolkozni
na ez volt a végszó részemről -
Meg kell hallgatni a másikat, és akár mennyire nem tetszik amit mond de el kell fogadni.) -
jo tökmind1 attol még tartom amit mondtam hgoy törve volt...na de megyek holnap korán kelés, aztán 4napos balatoni tura, majd utána leszek addig tessék kivesézni és kibeszélni, ugyse tok rá válaszolni -
A kettő közül:P -
Te csak maradj csendben, te is aszontad hogy az első a legjobb...:PPP -
akkó' vegyél 200-é egy 5gent, ugyanaz a szarhatár mint a calibra... -
A lökhárítót kell nézni a keréknél. -
hát nemtudom eddig csak te mondtad h törve volt igazábol énse látom rajta, elhiszem h az én szemem hibája, nemis a magam tudásával mennék oda megnézni -
utálom ám a calibrát, meg miaz hogy az valo nekem? hondát szerelemből akarok venni nem mutatványozásbol -
Tehát ha egy ekkora kicsi pici képen ORDÍT róla, hogy törve volt akkor BIZTOSAN lelkiismeretes, hozzáértő emberek kezeinek a munkáját őrzi a kasztni... -
mondom ez arra szolt hogy 500ér milyen hatos van, és hogy törve volt igazábol nálam csak etikai kérdés, nem fogok rosszat álmodni ha a kocsi amit vettem egyszer törve volt, ha az rendesen kivan javitva, a suzuki is ugy lett életrekeltve tavaly -
Vegyél inkább kalibrát, az való neked...
-
Elsőnek a jobb segge volt megtörve, a második körbe és alsó hangon van benne vagy 250 ezer km.... -
nem csak elegem van már hogy nem veszitek a fáradságot hogy elolvassátok legalább amit én irtam
azt irtam hogy az belépő hatosra, erre kiröhgött és mutattam hogy van annyiért és nemis leharcolt állapotú, a müszaki állapot meg egyik autonál se kép vagy ár dolga
a hangnemért meg bocsánat, csak az ilyen dolgok roppant bosszantóak
desigo: ha vettél 6gent akkor meg pláne tudnod kéne, mikor vetted azért azt is nézzed, folyamat csökken az áruk, és 600 környékén rengeteg van már nem hiszem hogy a szar állomány áralatti pár darabja volna
aki burzsuj nyugodtan vegyen magának 1millioért hatgent, én örülnék ha a hatkilosat megengedhetném magamnak, nemhiszem hogy ne találnék ott olyat ami motorikusan ne lenne rendbe, főleg 1 minimális kötelező ráforditás után -
Jóestét kívánok! A kívánságműsorba szeretném kérni Seress Rezső - Szeressük egymást gyerekek című számát és küldeném MikX-nek, desigonak maffiosonak és mindenkinek aki szereti.
Köszönöm! -
Nemhinném, hogy okot adtam volna arra, hogy ilyen hangnemben válaszolj, állítsd le magad!
Te állítottad az itt lévő embereknek, hogy hülyeség, meg nemkell annyiért venni, Borg-nak is, nemtom de ő lehet jobban képben van Honda téren. Most nem védeni akarok senkit, de azért amiket írtál, nagyon úgy tűnik, hogy te tudod a tutit látatlanban, nézegetsz hirdetéseket, és egy 800x600-sa képből vágod, hogy az tip-top... Grat -
vettem már 6gent
de te biztos jobban képben vagy... -
figyelj az hogy a te egodat sérti hogy van saját gondolatom az nem a topik témája
én nem modntam h bárkinél is nagyobb guru lennék, pláne h egyáltalán nem vagyok semmilyen guru, csak vettem a fáradságot és megnéztem milyen árban mozognak, te is ahelyett hogy a pofádat járatnád néznéd meg és nem osztanád a hülyeségeket
nem értem miért olyan rohadt nehéz megnézni valamit és az alapján ÉRTELMESEN reagálni
igen vannak 900ér is hatosok ha igy tetszik, de 600ér is nagyon faszák vannak hülye lennék 900ér venni
de te gondolom igy képről meg árbol megmondod hogy az auto tákolt és szar, oda se kell menned hogy utánanézz, remélem ez alapján választod a következő kocsidat, jot fog tenni az önbizalmadnak