101030
.
  • Borg
    De ez gyász, hogy néz már ki :D
    Én szerettem régebben a blaupunktokat, de botrány a dizájn...

Pióból ezek lennének előlap mögötti SD-vel:

A második az újabb verzió. Szerintem szép.
  • desigo
    nekem ilyen van csak kék-piros
    a cdket már alig bírja kiadni,lehet elkopott valamije
    plusz az előlap csatija is folyton kontakt hibás

• SötétBarom

Én ilyennel tolom de kurvára nem vagyok elégedett. Gané kínai műanyag feelingje van, igaz nem volt drága, és megvan már három éve. SD kártyát gond nélkül veszi, és egyszer sem fordult elő, hogy valamilyen zenét ne játszott volna le. De a nyomogatós hangerőszabályzás egy gyász, roszog az egész, szal a minőségérzet kb olyan mint egy 500 forintos WC ülőkéé.
  • Adaaam
    Nem olyan vészes, főleg ha fekete a pendrive.
    #83722 nem is rossz, keresek ilyet :D
  • Borg
    Pendriveosat nem akarok, mert bénán néz ki. Max olyat, amiből hátra van kivezetve az USB, és be tudom rakni a kesztyűtartóba.

SD kártyás Pio újonnan lenne 139 euroért.
    Ez az MNC meg újonnan 10-12k, de használtan is lehet találni mégolcsóbban.

Most egy Panasonicom van, motoros előlap, mosfet, meg egy csomó fícsör amiről a fassetudjami. 45k-s... Ezt el kéne pattintanom, akkor vennék én pio-t is...
  • kemszi2
    abszolút nem vészes.csak vigyázni kell nehogy letörd.vannak már egész kicsik is:D
  • desigo
    az elejéből meg kilóg a sokcentis pendrive?
    hogy néz az ki?
  • Adaaam
    Nekem Pioneer 2200UB van. Eddig nem volt vele probléma, sokkal egyszerűbb csak rádobni a pendrive-ra a zenéket mint írni a cd-ket.
  • Adaaam
    Arra emlékszek, csak az áfacsalásról nem hallottam.
  • desigo
    pfejj de unom már én is az újraírható cdket írni...

ha ez az Inno használható akkor 10kért ingyen van
  • Borg
    Akkor írhatnál róla bővebben is :D Van összehasonlítási alapod nevesebb cuccokkal?
    Amúgy tényleg csak 2GB max az SD kártya amit támogat?
  • bency
    Igen,nekunk olyan van!Es megy rendesen!Semmi gond vele!
  • Borg
    MNC Innocd fejegységről van valakinek tapasztalata?
    Meguntam a CD-zést, és SD kártyás cuccot vennék. Nincsenek nagy igényeim amúgy, és elég olcsó ahogy elnéztem...
  • ZsirosKenyer
    aszittem ti is emlékeztek arra a bizonyos crash-re...
  • Adaaam
    Jó hogy lefényképezte a törzskönyvet, ezt találtam róla:
    "Előbb a vámnyomozók hallgatták ki az 530 milliós autós áfacsalás ügyében Farkashidai Árpádot, pénteken pedig arról a rendőrségi határozatról értesült, amely a szeptember 22-i őrült száguldást követő balesetnek okozóját nevezi meg – írja a Napi Ász."
  • kemszi2
    uhh ezt szépen lerendezték....
  • pszihopata
    látom itt is már csak a papírokon van a hangsúly

mindenesetre ha forgalomba kerülne még egyszer az életben,az minimum adókikerülés lenne v. orgazdaság
  • GhostRider1 #83710
    ELADÓ az a bizonyos kiégett MURCIELAGO...
  • Csabesz6
    Úgy látom félreértettél.
  • bardocz
    Az előző Megane nem hiszem, hogy annyira idős lenne. Aztán kitudja hányszor szopott apám amiatt, hogy nem tudott bemenni a munkahelyére, mert nem ismerte fel a kártyát. Mázli, hogy garanciás volt még, különben naggyon drága mulatság lett volna a javíttatása.
    Avensisnek meg semmi baja, hiába ment vele 60e km-t egy évben. Egy százas simán van benne már. Ez még az ötsebességes változat, ne tudom milyen évjárat, 2.0 tdi.
  • Csabesz6
    Kontakt sprével, garázsban tartod....XD
    Nyílván az idősebb típusokra értendő főleg, ott nem igen van "hajj de elektro gombóc".
  • bardocz
    És az elektronikát hogyan kell karbantartani?:)
  • GregSB
    Én részben azért utálom őket, mert gusztustalan üzletpolitikát folytatnak az elmúlt években. Ócsóér adják a kocsijaikat, aztán a szervízben legombolnak rólad súlyos pénzeket egy izzócseréért (amiért le kell bontani az egész kocsi elejét).

A megbízhaságuk fingom sincs milyen mostanában, az tuti hogy a 90-es években és a 2000-es évek elején gyász volt...
  • Csabesz6
    "sokat számít szerintem azért hogy hogy tartják karban az autót.no meg használtnál az előélete"

100000%-ban egyetértek:)
  • kemszi2
    sokat számít szerintem azért hogy hogy tartják karban az autót.no meg használtnál az előélete,pl egy széthajtott céges 307-es "kitűnő" állapotban külsőre, árban a békasegge alatt.megveszi aztán csodálkozik hogy fél év alatt többet költ rá mint amennyit ér.
    de tény hogy nem a legmegbízhatóbb autók.
  • Csabesz6
    Azért, mert tényleg sok van ami hamar szétmegy.Hál' Istennek van kivétel.
  • kemszi2
    most nekünk is az van 308
  • whiskeyman
    Bizony :D
    Ezüst, 5 ajtós

Anyámék meg decemberben vettek egy 308-as rözsót
  • kemszi2
    mi a PSA másik oldalát képviseljük jelenleg Peugeot
  • TaRka0107
    Hát nem is tudom, nem nagyon néztem az autós topikokat:D
    Neked is xsara-d van?
  • kemszi2
    hol bujkáltatok eddig?:D
  • TaRka0107
    Ugyanezt tudom én is mondani a miénkről. Én se értem miért fikáztátok a francia autókat. Mondjuk egy ismerősömnek Peugeot-ja van és már kuplong csere volt meg minden szar. Igaz ez nem elektronika.
  • kemszi2
    na akkor üdv a csapatban:) Xsara-d van?
  • whiskeyman
    Az én Citroenemnek semmi baja nem volt még, 117999 km van jelen pillanatban benne, 8 éves lesz júniusban.
    Kötelező szervizen kívül, egy akku, valamint 2 izzó volt benne cserélve!
    Kényelmes, jól fogyaszt, 1.6 16V, benzin, átlagfogy: 7.3 (főleg bp-i forgalomban), illetve autópálya.
  • eugabesz
    MANN nálam is nyerő...mondjuk merő véletlen,de olyant rendeltünk,de már most nem tudom megnézni,mert a kölyök elment vele dolgozni...majd holnap.
    És még egyszer köszi.Keresgélhettem volna.
  • eugabesz
    Köszönöm.Eleve ott kertestem én is,de biztos nem volt ráírva,hogy "szűrőtartó" ..megnézem és jelentem ha megtaláltam.
    Érdekes,míg nem akartam kicserélgetni a szűrőket,azt sem tudtam,hogy ilyen is van.Csak aztán felvilágosítottak,de az öreg szaki akinél vettem/rendeltem se tudta,hogy pont ebben a tipusban hol van.
  • ZsirosKenyer
    ja és ha utángyártottat akarsz, mindenképpen mérd le a szűrőt előtte.

unix-nál kapható filterek 70%-a nem passzol..pl jakoparts sem... nálam a MANN volt a nyerő.
  • kemszi2
    mindazon által hogy lezárjam részemről a témát egyiket sem venném.ennyiért biztosan nem.
  • ZsirosKenyer
    b-oszlopnál baromira irritál az a félsziget :)

olyan ingerem van hogy letörjem a picsbe.

amúgy semmi különlegeset nem látok benne..utcán észre sem venném ha elmenne mellettem, míg mondjuk egy fiat 500-as kifejezetten feltűnően esztétikus.
  • ZsirosKenyer
    kesztyűtartót lehajtod, kiakasztod, a fém merevítő mögött lesz egy fiók-szerűen kihúzható kazetta, abban van a cumó...