101030
.
-
Nem ugy ertettem,tudom mirol van szo! Azt mondom,hogy ha van 6 millad!,akkor hogy lehet az hogy inkabb szarakodsz egy budi Corollaval,mint hogy legyen egy vad EVO-d.....ok hogy te epited fel meg minden,ez cucc,de epitsel egy EVO-t akkormar :D -
Senki se mondta hogy tedd egy szintre, rohadtul nem erről volt szó:D
Szerintem nagyobb dolog megépíteni egy autót több éves cumival, és utána büszkén használni, mint beleülni a kész jóba, ami ráadasul nem hátul hajt.Pont:)
De ha jön szembe veled egy KE30 'rolla, szólj, és simán fölé húzhatsz egy EVOt egy képzeletbeli ranglétrán, bármelyik tulajdonságát vizsgálva annak;)) -
Egyszeruen csak nem tudom egy szintre tenni az EVO-t meg egy KE30-at . -
Nem kell venni, mivel már megvan.Miért lenne logikus?Én is imádom az EVOkat, de azért ez még inkább egyedi darab.Még jó hogy megépítem, és ha meglenne most ez a ~6 milla, már holnap kezdeném:) -
Faj neki hogy valaki KE30-at inkabb venne mint egy VI-os Evo-ot....ami logikus... -
szerintem hiteles volt. a tulaj meg menteni akarta amit lehet. -
Bajod lenne-e belőle? Nem hiszem.
-
ezt meg minek szedték szét? -
-
Ennyi pénzem lenne, megvenném a tarjáni Hacsit, és összekapnám a KE30-cat:D -
:)
Ő konkrétan 380, pláne. -
éppen eladó a drágaság (értsd szó szerint a drágaságot XD)
Mitsu -
200 lovas literteljesítménnyel 4x4-el 13 liter?
röhög a vakbelem.........:D
/gondolom az megvan,hogy minnél jobban felhúznak egy motort annál roszabb a hatásfoka/
-
Mert nyílván nem normál tempóban mennél vele, gondolom így kalkulálnak.(esetleg szeretnek túlozni)
Kétlem hogy annyit meginna, szerintem nyugodtan közlekedve elmegy az 13 körül is
Én használnám akár nap mint nap is, ha lenne miből tankolni FOLYAMATOSAN. -
jó kis élménautó lehet de napi használatban halál
miért eszik normál tempóban,városban 20-at?
turbó,hajtás vagy ? -
:-) -
Borg #83751 wat -
-
szeretem ha helyén vannak a hangok,és pl a mély nem tűnik el már 90km/h-nál -
"a mélynyomó és az erősítő nem csak azért van hogy az utcára zenélj :)"egyetértek :D -
a mélynyomó és az erősítő nem csak azért van hogy az utcára zenélj :)
Anélkül is lehet zenét hallgatni, csak nem élvezhető. (ha élvezed akkor nem hallgattál még normális hifit :)
Moziba is lehetne stereo csak a dolby kicsit kellemesebb :) -
nagyon vicces gyerek lehet ott valaki :DDDDD -
Pfuuu,ez a Csonticar ez szanalom az egesz ugy ahogy van... -
nincs a fejegysegen bemenet?
miert nem dugsz ra egy mp3 lejatszot?
en is ugy hallgatok zenet hogy a telcsimen streamingelem a webzenet es ra van kotve a fejegysegre -
DIESEL DOG #83743 ezek nagyon lowok... :DDD -
nagyon panghat náluk a piac, ha ilyen baromságokat van idejük kigondolni XD -
Szánalmasak:DD -
Ez a csonti car olyan mint a faszom :D -
http://www.hasznaltauto.hu/auto/kia/rio/kia_rio_1.3_safety_tamad_eszak_korea-3822549
:DDDDDDDDD -
The incredible car HULK! :D -
n003 #83737 egy kis off(másik topikból loptam)
-
n003 #83736 ezen nem hátul van az usb? én sajna kenwoodot vettem
senkinek nem ajánlom .. gyönyörűen szól meg minden de beállítani egy rémálom -
Borg #83735 Soha nem adnék ennyit fejegységért... nálam olyan 30k körül van a lélektani határ, ha elkel a panasonicom. Se erősítőm nincs, se mélynyomóm (nem az utcának szolgáltatok zenét), szóval nem érdekel nagyon, hogy miben tud többet egy 80-100 ezres cucc... -
kollégának épp a második van, neki tetszik.
Én is pont most vettem új fejet, de ezen se usb, se SD és ahhoz képest meg 85k. :/
Ha egyszer sikerül beállítani normálisan, fasza lesz :D -
/Félig-meddig off
Ha valaki tud eladó A112-est, jelezze légyszi:] -
Borg #83732 Nincsenek. És amit tapiztam Saturnban, azok sapka szart nem érnek... lötyögnek a gombjaik, gagyi érzést kelt mind.
A JVC-k meg bazáriak, nem fogok ezüstös fejegységet tenni az autóba... csak szolid fekete jöhet szóba. -
teljesen jól néznek ki 
Kenwoodból nincsenek jófajták? -
[ilyenje van] -
Amikor vettem leszartam hogy néz ki, ez volt az egyetlen fejegység elérhető áron, ami megkímélt a CD írogatás nyomorától. Viszont valóban ocsmány. :DD
Ezek a piok szépek. -
Borg #83728 Nameg ez, ami még mozgatja a fantáziámat:
Elég egyedi a megjelenése, de nem rossz. 26-28 körül lenne használtan, vagy ~40-ért újonnan... akkor már lehet inkább a pio.