101030
.
  • GhostRider1 #83887
    egy "terepjáró" mellett:
  • bardocz
    Nagy túra keretében lehet hozni vele rizst kínából.
  • I.C.ram
    vagy rizsa
  • whiskeyman
    rákit
  • R0zs0máK
    ja, meg egy kurva nagy, kurva piros R betű....az vagyon mit takarhat?
  • MikX
    Jó, ok, akkor semmi nem való pályára, csak a versenyautók, kész... :P

GT-R sem, mivel nevéből adódóan-> Gran Turismo :D
  • cement
    hát az 599 sem pályára való ^^
  • MikX
    Ne sarkíts... :D
    california pl pont egyátalán nem pályára van, az arra jó, hogy ide oda mászkálj, és élvezd...
    De pl egy 599, egy F430, teszemazt egy Scuderia?

De mondom, tök meddő vita ez, akinek van lóvéja, és nemcsak azért vesz kocsit, hogy pózoljon, az kiviszi, aki meg nem, az nem, és valószínű, hogy az utóbbi a több, ez tény...
  • I.C.ram
    Ez a tipikus magyar hozzáállás. Rongyrázásra van pénz, de fenntartani már nincs.... :D
  • R0zs0máK
    szerinted leműszakiztatnám? tennék rá valami kamu rendszámot, úgysem állít meg a rendőr XDDD
  • cement
  • Tufa
    végig nézegettem a kalkulátorokat de sehol nem volt bugatti sajnos :D (VW-nél sem :( ) Mondjuk szerintem nem is nagyon lenne biztosító aki bevállalná.
    Képzelem ahogy esetleg egy olcsókisautós belerongyolna egy veyronba, aztán a biztosító kiküldené neki a levelet hogy egyben rendezi-e a mondjuk 160 milliós kárt vagy visszasorolják :D
  • ZsirosKenyer
    üsd be netriskre :D

az éves vagyonadót poénból kiszámoltam = 761 760 Ft
  • Tufa
    Vajon mennyi lenne itthon egy veyronra a casco + kgfb? :D

Más.
    Az az arab csávó akinek itthon vannak luxusautói. Egyre többet látom a cabrio rolls royce ami neki van. Brutális az az autó, talán hosszabb mint a teherautó amivel szoktam járni és olyan magasan ül mint én :D
  • R0zs0máK
    Azért tud, mert az elmúlt pár évben igen-igen sok munkaórát "elbasztak" a futóműgeometria tökéletesítésére Nissanék :)))
  • R0zs0máK
    17 percet bírják a gumik 400km/h felett...a teli tank benzin meg 15 percet, tehát sosem lesz probléma :DDDD
  • Smicy2
    Olcsóbb repülővel járni, mint Bugatti Veyronnal

http://www.deluxecar.hu/cikk/20100118/bugatti-veyron-ar

• ZsirosKenyer
    Jó, de akkor minek hasonlítgatjátok őket?

Melyik jobb gyorsulásban, kanyarban, pályán...
    Az a kőgazdag sznob akiről te beszélsz úgysem fog egy nissan-nal járni, még ha lenyomja a veyron-t akkor sem.
    Viszont itt most csóró SG-sek szempontjai számítanak és én súlyozottan veszem figyelembe a cucc árát, így az a 345 milla különbség az én összehasonlításomban igenis számít.

Azt se felejsd el, hogy nem mindenki olyan mint te, aki kizárólag egy merciben találja meg az önbecsülését.
    Ha nyernék a lottón 2 milliárdot, én is felesleges pózolásnak tartanék egy veyron-t, és inkább elkölteném hasznosabb dolgokra azt a +345 millát ami marad a GTR után.
  • CSOCSO
    de most komolyan..... ez kb egy veyron ara

ossze se lehet hasonlitani hogy melyikben mi menni munka es anyag van azert a masfel millioert
  • desigo
    minden annyit ér amennyit adnak érte...
  • CSOCSO
    szamomra szanalom, hogy mondjuk egy 4 szobas hazat megvezel miamiban agy slr araert...

csak gondolj bele... hany tonnya anyag van egy hazban meg minden es akkor itt van egy kis auto es mennyibe kerul... hihetetlen.
  • desigo
    az mondjuk komoly,hogy egy kis repülőt olcsóbb fenntartani mint egy veyront
  • CSOCSO
    en egy supraval olyangeci boldog lennek hogy leseszarom a veyront. najo... az lfa val meg boldogabb lennek.
  • Smicy2
    nem mindenki azért vesz ilyen autót, hogy pályán száguldozzon. valakinek az is óriási élmény, hogy gurul egyet vele a városban/hegyekben.
  • kemszi2
    az meg hogy a pályán jobb időt megy profik keze között nem jelent semmit.jó lehet veled dobálózni,de ezt közúton átlag sofőröknél úgy se jön ki,eleve nem lehet annyira határon autózni sem
  • kemszi2
    de ez most a lényegen nem változtat. akinek 30 milliója van autóra az nyilván nem fog veyront venni vagy enzo-t esetleg hasonló nagy vérűt.
  • I.C.ram
    Pff egy Porke lófaszjóska egy Veyronhoz képest. Mondom, hogy kategóriát tévesztettél.
  • ZsirosKenyer
    egyik versenyen váltottam pár szót egy porsche-s arccal, aki hosszan ecsetelte, hogy azér vette azt, mert x lóerővel erősebb volt mint az egyébként nem sokkal drágább nemtommilyen ferka.

Szóval azért a gazdagok közt is vannak szintek és nem csak böszme sejkek léteznek.
  • bardocz
    Azért az is hozzátartozik, hogy a best motoringnál elég jó pilóták vannak. Nameg a négykerékhajtás, az epikus futómű, meg az egész autó epikus csodálatossággal van megáldva:D
  • SötétBarom
    Akkor már a Dodge Viper ACR. 20 milla, de elveri azt az irritáló GTR-t :D
  • I.C.ram
    Jajj könyörgöm... A (az igazán) gazdagok mióta vesznek autót az ár/teljesítmény alapján? Tök baromság ez az összehasonlítósdi. Semmi köze a két autónak egymáshoz. Kb mintha egy Golf GTi-t hasonlítanál össze egy S8-assal.
  • kemszi2
    szerintem akinek 360 milliót költ autóra nem is érdekli az ár/érték arány :D
    engem se érdekelne.A gtr bevásárló autónak jó lenne a veyron meg a templomba járós XD
  • SötétBarom
    Most őszintén? Mi a faszomtól tud olyan kibaszott jól kanyarodni egy ilyen két tonnás dög? Best Motoring battlet megnéznék, ahogy tudja tartani a lépést egy 500 kilóval könnyebb, és 100 lóval erősebb Zonda F-el -.-
  • ZsirosKenyer
    ehhez a vitához tegyük hozzá hogy amerikai árakkal számolva a GTR 15 milla, a veyron 360 millió Ft !!!!!!!! értitek..háromszázhatvan.

345 millió FT-tal drágább a veyron..

Ja és érdemes megfigyelni, hogy a GTR a nürburgringes listában milyen árkategóriás autókat nyomott le, mindezt 15 milláért...

Egyszóval ár/érték arányban a legjobb jelenleg a piacon.
    Persze ha Montecarloban akarsz pózolni akkor inkább vegyél ferkát.
  • bardocz
    Háhá, a gagyi veyron még az STI-re is alig ver rá valamit.
  • bardocz
    És a veyron 232 méterrel kevesebbet ment. A GTR kanyarokban nagyon nagyot aláz, volt egy videó, amin egy 911-essel hasoníltották össze, és az minden egyenesben elment, de a kanyarokban visszahozta a GTR.
  • neevous
    Pár kivételtől eltekintve (FFX pl.) ezen márkáknak az autói nem pályára valók.
    Egy Californiát kivénnél pályára? Nem.
    Ki tudod használni utcán teljesen, amit tud? Nem.
    Kéne? Jóhogy.
    Miről beszélünk?
  • SötétBarom
    Nürburgring köridők

Meglepően jó helyen van a GTR (nekem ez fura). A veyron ugyan úgy 7:40-et ment, mint a Murcielago LP640, vagy egy SLR..
  • MikX
    aham... ok...
    Neked ez a véleményed, nekem meg nem...
    Valakinek meg van lóvéja és megveszi, és magasról lefossa, hogy mi min vitatkozunk... :D
  • MikX
    Ez megint egy tök más kérdés, de egy jópár tuti, aki pl nem péniszhosszabbítónak, vagy klimax ellen veszi... :D