101030
.
  • cement
    nem erről van szó, kérdezz persze, ez egy fórum, csak én pont azért írtam hogy rakd fel jó erősen, hogy ne hagyd el. ha magasra rakod az csúnya, és ne adj isten még a rendőr is beleköt, viszont ha jó erősen van rögzítve akkor az az istennek se fog leesni. peace.
  • Rev Hard
    Nem értem miért kell ennyire körülményesnek lenni, rakd oda ahova jólesik. Ha leesik ott a rögzítéssel van a gond.
  • fifi
    google a barátom igen... senki ne kérdezzen semmit, minek, hiszen a google a barátod...

mind1, azért köszi. ezt akartam tudni.
  • cement
    értem csak ha erősen fel van fogatva a rendszám akkor nem hagyod el, max lökhárítóval együtt..... alsó határ 30 centi, felső határ 1,5 méter. google a barátod.

28. § Hatósági jelzések elhelyezésére vonatkozó további műszaki feltételek

(1) A gépjárművet, a mezőgazdasági vontatót, a lassú járművet és a pótkocsit úgy kell kialakítani, hogy arra a hatósági jelzés - a (2) bekezdésben foglalt rendelkezéseknek megfelelően - felszerelhető legyen.

(2) A hatósági jelzést, illetőleg annak tartószerkezetét a lassú járműre elöl, az oldalkocsi nélküli motorkerékpárra és a pótkocsira hátul, a többi gépjárműre és a mezőgazdasági vontatóra elöl és hátul, a jármű hosszirányú függőleges felezősíkjában, vagy attól balra, oldalkocsis motorkerékpárra az oldalkocsin elöl, a motorkerékpáron hátul úgy kell elhelyezni, hogy a hatósági jelzés síkja a jármű hossztengelyére merőleges és megközelítően függőleges helyzetű legyen, a járművön túl ne nyúljon, legalsó pontja az úttest szintjétől legalább 0,30 méter, legfelső pontja az úttest szintjétől legfeljebb - amennyiben a felépítmény szerkezeti kialakítása ezt lehetővé teszi - 1,50 méter magasságban és olyan helyen legyen, ahol könnyen leolvasható.
  • Rev Hard
  • fifi
    nem a megfogatás módja, hanem a magasság a kérdés...
  • pajti
    Az a tuti! ;D
    ,nekem (imbusz) csavarral van. :P
  • cement
    popszegecs. nekem úgy van feltéve elöl hátul. két előnye is van: nincs csúnya műanyag rendszámtáblatartó keret és az életbe nem esik le. van 1 hátránya is.... csak flexszel lehet leszedni
  • fifi
    hali!

van egy Suzuki Samuraiom, ami rendszámos, néha szolgálati autó, ha úgy jön ki, meg néha játszós is. már kétszer hagytam ott a rendszámomat a dzsuvában, így megfogalmazódott bennem egy kérdés. melyik KÖHÉM vagy bármi egyéb rendelet írja le, hogy hová kerülhet rendszámtábla?
    gondolok itt magasságra...

ebben tudna nekem valaki segíteni?
  • bardocz
    Akkor ez túltesz minden eddigi álcán. Számomra akkor lenne Lotusoabb kinézete csak, ha zöld lenne.
  • cement
    ez csak álca. látszik az autó kiállásán, tengelytávján hogy ez nem lotus, valami ilyesmi lesz a végleges változat
  • bardocz
    Lotust átemblémáztak?
  • Szabi #99378
    Renault Alpine
  • Blum
    Vótmá?

..és van még sok ilyen ezn a csatornán, hajrá! ;)
  • Blum
    ..amiken lesz 3 szaros Civic..:DD
    Utoljára szerkesztette: Blum, 2015.07.24. 10:05:38
  • broman191
    ...majd egyszer. :)
  • Szabi #99374
  • Rev Hard
    Beszarok hova fejlődik a VR technológia.

• Master91
    akkora balhét csaptam volna ha előttem kezdték volna ezt csinálni hogy ihaj...
  • pajti

dugó van a sztrádán xD csak pár fotó miatt..
  • Stockbauer33 #99370

#99369 úgy-úgy
  • Szabi #99369
    meg a Ducati és a csonakmotor gyártó Volkswagen Marine.. plusz persze a saját dolgozoknak gyártó húsipari cégecske is :D
  • kemszi2
    meg a Man
  • kemszi2
    a vw-től lemaradt a Lambó
  • Master91
    BMW - Minin meglepődtem

Sok proli meg fikázza a VW-t, én meg csak mosolygok magamba hogy ő a nagy hal pedig.. :D
  • Stockbauer33 #99365
    aki nemtudná
  • Rev Hard
    2015 Shell Rotella SuperRigs Show
  • SötétBarom
    Mostanában itt kruszpál Sopronban a TT. Vagy az egyik TT. Nem tudom mennyi van belőle. De legalább a leghülyébb helyeken lehet belefutni (az erdőben pl). Mondjuk a TV toronnyal kapcsolatban mindig is voltak konspirációs teóriáim. :D
  • Rev Hard
    Az Audi rendőrautó miatt raktam be, hirtelen megtetszett és hirtelen felindulásból megosztottam.
  • Blum
    Mit kéne látni?
  • Rev Hard
  • bmwcrash

That E39
  • Stockbauer33 #99358
    Nem jönnekbe az Alfák de ez szép lett v lesz :)
  • pajti
    "It's 100 degrees out and I have a metal shift knob... "
  • RatBaG #99356
    http://i.imgur.com/7KOvVxb.gifv
  • Stockbauer33 #99355
  • Hungarykum

• fifi
    éppen P206 /is/ ami van...
  • kemszi2
    nagyon sok autó nem teljesíti, csak ha a Peugeotnál nézem ami hirtelen eszembe jut: facelift307,206,407,első 308
  • broman191
    Már önmagában a 10% vám miatt szerintem nagy csodát nem kell várni, aztán jön rá a világviszonylatban magas áfa stb. szemtimentalista magyar ide vagy oda. A hitel felvételétől pedig az utóbbi évek devizás vergődése miatt sokan elpártolhattak, attól függetlenül, hogy nem csak devizában megoldható, mindenesetre trendibb kevesebb készpénzért venni valamilyen használt német autót...és eleve 3-4 év múlva egy ilyen random Lada modell éri majd az újkori árának kb. a felét vagy akár annyit sem, a piac majd beárazza magának, de ugyan ki lenne bolond beleugrani az ilyesmibe újonnan... Persze MO-on vagyunk, biztos lesznek...
    Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.07.15. 18:52:39