101030
.
-
igen -
EasyLife #84006 Üdv!
Egy érdekes dolog jutott eszembe az éjszakai netezés folyamán :D
szóval olvastam hogy rokkantnyugdíjasoknak nem kell reg adót fizetniük, nah most akkor mi van akkor ha én veszek egy autót egy rokkantnyugdíjas nevére akkor megkapja a regisztrációt és papíron megveszem tőle akkor ezzel elvileg kijátszottam volna a regadót? :D -
Szereti a júeszéj dolgokat. Miért gáz? Szerviz+benzinköltséget leszarja, baszott durván néz ki, fasza hangja van, ráadásul ritka is, nem mellesleg még használni is lehet valamire, nem úgy mint egy hummert.
Mellette van amúgy egy kombi a6-osa. :) -
naja, de én a még nemlétező autóra gondoltam, hogy azt hol teszteli, hogy egyátalán kibírja-e vagy ilyesmi...
Mindenesetre nekem 8, sikerüljön neki valamit elérni... -
kb. olyan mintha én ditech apriliával járnék:XD
-
annak nincs sok munkája
-
amelyik szerelő dodge-ot vesz magának az.......... -
Szervize van. :D -
"az Audi TT-ből 2008-ban több darabot adtak el, mint az összes konkurensből együttvéve"
Audi újdonságok -
az én haverom csak idegronccsá vált tőle tajparsztá nem,az adásvételiben kikökötte hogy írják be hogy motorhibás,mert annyira félt hogy megáll aztán visszahozzák
pedig akkor épp működött rendesen...:D -
Az tipikusan az az autó, amiben az MTA doktor is tajparaszttá válik. Főleg itthon. -
majd megbánja:D -
Tavaly volt pályabejáráson. Mások is csak annyit tesztelnek ott szerintem, amit a hétvégén lehet. Közúton megy végig, csak úgy bármikor nem nyomhatják neki. -
benzinkutat is vett mellé ? xDD -
először azt olvastam hogy Romet -
Spanom vett egy 5.7-es Ram-et.
-
Végülis...
Csak azért poénos nekindulni felkészületlenül, plusz még a kocsi sincs kész, tesztelés?? -
mi baj ezzel?
full nagy élmény lesz neki
akár értelmetlenül el is tapsolhatná az árát butaságokra -
Ebben nem lennék biztos. CC-ket se a csórók vették. -
Ez most komoly? Ki akarja magát röhögtetni? :D -
mert az újgazdag apuk akik Q7-el tolják anyunak csak karikásorrú kisautót fognak venni,nem ilyen francia oroszlános jelűt -
Borg #83986 Mert a formavilág kevés ahhoz, hogy akármelyik audi fant áttérítse pözsóra... akármennyire is látens buzi mind aki ilyen formájú autót vesz :D -
és miért? -
"Audi TT-vevõket hódítana"
itt felröhögtem... -
308 RCZ
nekem nagyon bejön,szívesen elfogadnám -
Így van. -
de tudja mert a bejárónő azzal jár!
ő azért nem venne soha -
"Valamint 50x igényesebb formaterv, mint a japán" ezmeg abszolúte relatív, sztem ocsmány undormányos tepsi disznoorrú bágyadtszemű beszívott tehénre hasonlít leginkább a "vejron" R35 sem tetszik, de még mindíg szebb szerintem...
Bár az igaz, hogy egy igazi vérsznob nem veszi meg, mert azt se tudja mi az a Nissan -
ZsirosKenyer #83979 emlékeztek arra a videóra, ahol pár spanyol-jellegű arc próbált bejutni egy véletlenül bezárt fekete audiba?
Ha azokon az üvegeken is ez a cucc volt, akkor annyira nem szar. 15 percet szenvedtek vele legalább.. -
ki kellene próbálni mondom:D na kivállalja be? -
Borg #83977 Szerintem fasság. A videó is be van állítva, amikor rajta van a fólia közel nem ver oda akkorát.
Ezek a fóliák arra jók, hogy nem robban be az üveg szilánkokra ha nekicsapódik valami. És semmi másra. Nem lesz ütésállóbb tőle. Talán a felverődő kavicsoktól megvédi a szélvédőt, de mástól aligha.
Itt jön megint a szokásos kérdés, ha annyira über a cucc, miért nem alkalmazzák szériában az autógyártók... -
aki arra megy hogy felnyomja az este úgy is feltöri,de talán nappalra jó ha bent hagysz valamit az autóban és nem tudják fél perc alatt kikapni.aztán a fene tudja.kipróbálnám mennyit bír amúgy -
Sok lett kicsit a gondolom, gondolom...
-
Llumar fóliás üvegünket simán benyomták. Gondolom jelentősen lassítja a folyamatot, de egy keményebb tárggyal gondolom átszakítható. -
köszi -
Thomy fóliánál nézz körül,ők is ezzel a fóliával dolgoznak,hátha van árlista. -
néztem a llumarnak az oldalán de nem találtam árlistát vagy valamit -
40 ezer körül szerintem megvan. -
valamennyit biztos számít,annyi haszna biztos van,hogy az utcán nem tudják pikk pakk felnyomni
mennyiért csinálnak ilyet amúgy nem tudja valaki? -
Ez jóféle, elcsapsz egy kis purgyét, és nem látszik a szélvédőn, csak a vért kell slaggal lecsapatni, meg egy kis karosszériamunka, és ha kérdezik mi történt, azt mondhatod, hogy eltaláltál egy oszlopot