101030
.
  • Ams
    gétéi így, sport úgy, felújítás meg kutyafasza, azt felének még autója se volt...

Nincs "lefújószlepbeverem" topik? :S
  • R0zs0máK
    Háááát azért...ment előttem hringen egy sport, dülöngél az rendesen :))))
  • Tufa
    sportnak 0 rugózása van, sok kilóval hintáztatva oldalról is csak annyit mozog amennyit a gumik engednek
  • bardocz
    Tudom, azért is szeretnék egyet, csak az az ekkora motoros szöveg olyan, mintha egy 5literes vényócat raktak volna bele:D
  • SötétBarom
    "Csak" 100 ló bőven kurva sok egy 800 kilós, biciklifékekkel felvértezett autó alá.
  • MikX
    nyilván ugyanaz a futóműve mint az 1000-es 3hengeresnek :D
  • bardocz
    Milyen ekkora motor, nem csak 100 lovas gyárilag?:D
  • maffioso
    nemtom gti-t nem vittem még de a többi swiftnek a futomüve az olyan kb mint a légvár
    ezek a kocsik a célra jok amikre kitalálták őket, nemkéne hozzájuk ekkora motor...csak a kisértés csak a kisértés...:D
  • SötétBarom
    És képzeljétek milyen sokan ülnek motorra, robogóra meg hasonló lélekvesztőkre, amik szánon húzzák maguk után a halált :DD
  • MikX
    Nemjobban, mint egy hasonlókorú forróferdehátú :D
  • bardocz
    Kell a kaland
  • maffioso
    a gti az egy koporso az kurvaélet bazmeg:D
  • MikX
    Hiába, vezetési tudást nem vehet az ember pénzért... :D
  • bardocz
    GTi az kurvajó lenne belőle:D Vagy az új Sport.
  • Máté94
    Hullanak....
  • Csabesz6
    Egyetértek, de azért egy Swiftre HAJTANI elég meredek dolog akkor is:D
    Kivéve ha teszem azt GTI, Sport, vagy valami.
  • bardocz
    Ja, amúgy a Swift-et nem leszólni akarom, hanem azért mondom azt, mert olcsó, és megbízható. Ha anyám nem nyígna, meg tartaná szarnak úgy, hogy kurvára nem ért a kocsikhoz, akkor valószínű most arra hajtanék.
  • Máté94
    Nincs is mit újítani rajta. Csak egy kicsi rozsda van rajta, de menetkész .D
  • Csabesz6
    Nem kell ezt felújtani.Megadni a neki valót, és vigyázni rá.
  • bardocz
    Én valamennyire az vagyok, de egy ilyen autót se tárolni nem tudnék rendesen, se felújítani, azért meg nem venném meg, hogy nálam rohadjon el. Inkább újítsa fel valaki, aki feltudja. Amíg meg ilyen lehetőségem nincs, addig jó nekem egy Swift is, meg akármi, ami japán.
  • Csabesz6
    Naja, de itt jön képbe az, hogy ki autóbuzi, és ki nem.
  • bardocz
    Meg annyi pénzből, amiből ezt meg lehetne csinálni, simán vehet az ember egy Swift-et, aztán azzal nem lesz semmi gond, és meg lehet rajta tanulni vezetni.
  • Csabesz6
    Ha van garázsod...de sztem így nincs értelme, én se örülök hogy kint áll a Corolla.Egy ilyen szép darabot mint ez a Fiesta...hát, szerintem ne ilyet első autónak:)
  • Máté94
    Gondoltam meg lehetne venni, azt pár év alatt megszerezni rá a dolgokat, addig állhatna. Nem lehet olyan vészes :D
  • Csabesz6
    Többszöröse az árának, ha így csapongva végiggondolom (csak az átírás 30-40 körül van).
    Megint Vas megye:).Imádom az ottani megyéket, Corolla is onnan való.Csupa érdekes cucc jön át a határról.
  • Csabesz6
    Nem érted:)
  • Máté94
    Hmm, ezt mennyibe lenne akkor forgalomba helyezni?
  • LaszloLedzenyi
    Ha már autómánia tápig. alakulgat a vasam, remélem jövőhétre kész leszek vele.
  • fifi
    én nem szeretem, nem adnék 10forintot értük, de közel nem olyan szar egy pár közülük, mint ahogy gondolod...
  • Csabesz6
    Nem ültem még semmilyenben, ja de igen egy szakadt 318i-ben.
    Figyelj, engem úgy sem fogsz megegyőzni, egyszerűen elhatárolódok az e30 felhasználói környezettől.Elhiszem hogy fasza, szeresd nyugodtan.
    De azért amikor kimész tökölre, és a 20.at nézed egymás után, és az okádék HRÜÖÖÖÖÖÖÖÖÖ-t hallod, na akkor elgondolkodsz a dolgokon.Ami meg megmaradt 5% szép és jó, az meg nem igazán hoz lázba.
    Calibra esetleg?Az még jobban meglepne?
  • fifi
    az a te bajod, hogy nem ültél még értelmes E30-ban. csak ilyen szombat esti diszkókirályos széttaposott szarban maximum...

egyszer lenne közöd egy értelmes állapotúhoz, nagyon meglepődnél...
  • CSOCSO
    valaki intezze el hogy az automat hazavihessem egy hungaroringezesnyire:D PLS
  • Csabesz6
    Jó, azokat mi nem alázza?
    Talán a calibra:D
  • Hassan B
    Biztos jobban tudod, mert mentél is, de célegyenesben akkor is alázta az e30at.
  • Csabesz6
    :DDDDDD hú de jó vót, faszom
    ÁÉÉÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
    Hát még az MR2:)
  • R0zs0máK
    Kakucsringen sztem 3-asba se nagyon váltanék fel :))) Az egy gokart pálya...
  • Tufa
    kakucsringen mennyire lehet autózni? Nem voltam még, a múltkori találkozót meg kihagytam, ciki vw konszern talira kimenni japánnal :D
  • desigo
    botrányosan ritkán van
    bezzeg motoros nyílt nap sűrűn van
  • bardocz
    Értem, köszi.
  • R0zs0máK
    Annyiszor mész 20 percet, ahány jegyet vettél.