101030
.
  • SötétBarom
    Nekem a biztosításom 12.000 forint egy évre. Ha 3x ennyi lenne, akkor se lenne még negyed évente 10.000. Ez az üzemanyaghoz képest egy röhejes tétel. Átíratni mindent át kell, a szerelése meg nem bonyolultabb, mint más autóknak, csak többet kell várni az alkatrészre, ha letérdel valami.

Nesze itt egy példa, veteránvizsgával, itthoni rendszámmal, egy új suzuki áráért. Ja igen, az OT miatt ugye a bizti jelentősen mérsékelt, teljesítményadó meg nincs (ha jól tudom ^^)..
  • USAMEN POWER
    Megmondom frankón hogy Chrysler 300M -et nézegettem már magamnak, és háth a 18 liter 100 -on szerintem sok. Az új Mustang eszik annyit kb. pedig az 500 ló. Ha minden jól alakul 100 % hogy lesz majd US vasam de nem most.
  • MikX
    aham, és csak üzemagyag kell? a 3x annyi biztosítás, regadó, átiratás megha elromlik szerelőkutatás, alkatrészutánrohangálás?
  • SötétBarom
    "vételár a legkisebb porszem egy autóban"

Hülye-e vagy-e-e? Egy milla különbségből például lehet vásárolni megközelítőleg 50 tank benzint.. Ha havi kétszer telerakod, akkor az két évnyi kocsikázás.. Egy átlagembernek pedig jóval több.

Musclecar egyáltalán nem annyira elérhetetlen mint itt sokan beállítjátok.. Sok vele a nyűg, meg a szenvedés, mire sikerül egyet venni, de a vételár/fenntartás koránt sem annyira vad.. Főleg, ha azt nézem, hány 5 milla feletti autót látok egy nap...
  • csabush
    Hát igen, kinek a pap... Mindkettőnek megvan a feelingje, rotyogni egy v8al. Én ha vennék is, akkor is max második autónak, bár az itthoni helyzet a biztosítások miatt ezt a verziót se igazán engedi meg... Fenntartási költsége az üzemanyag, és a biztosítás miatt magasabb szerintem, alkatrészárban kb egy szinten mozoghatnak. Ezt a Winkler cougarja ismeretében mondom, ahhoz tényleg nem drágák a cuccok.
  • MikX
    "nem kerül többe, mint egy új suzuki, cserébe 2x annyit eszik, és drágább a bizti" Hát de ez az... a vételár a legkisebb porszem egy autóban szerintem :D
    Bimmerek meg audikmeg... :D gondolom mind saját néven van, saját zsebből tankolják mindet, és nincs semmi okoskodás, mert az ebben az országban kizárt...
    Hát ki teheti ezt meg, kedves politikusainknak sincs a nevén még egy autó sem, ne viccelj, biciklivel járnak :D

Node egy szónak is száz a vége... azért jók a nagy amcsi vasakk, megnézem őket... de azért valljuk be, hogy igenis többszöröse a fenntartása mint egy kisebb japán vasnak, amivel ugyanúgy tud élvezkedni a tulaj, persze kinek a pap...
  • SötétBarom
    100-150k fizetéssel csak úgy engedhetsz meg egy autót, hogy szinte mindenről lemondasz, így hülye viszonyítási alap. Egy dodge ram nem kerül többe, mint egy új suzuki, cserébe 2x annyit eszik, és drágább a bizti. Szerintem ez kurvára nem extrém. Amennyi új audi meg bimmer szaladgál, azokhoz képest meg főleg nem.
  • MikX
    Igen, épp ezért írtam, hogy vonatkoztassunk el ettől... :D
  • USAMEN POWER
    "Bár azsem kizárt, hogy Usamen is megteheti" >> Biztos qrwa sokat tudsz rólam, de úgy gondolom hogy a magánéletem nem fórumtéma. :))
  • MikX
    de pl (Gondolom) ő megteheti...
    Bár azsem kizárt, hogy Usamen is megteheti, ok, vonatkoztassunk el tőle, vegyünk alapul egy átlag fiatalt, 100-150k fizetéssel, megteheti?
    Van egy haverom, nagy amerikafan, ment hónapokig a vetítés, gogy ilyen Mustang, meg olyan 300C, meg amit el tudsz képzelni, aztán lett belőle egy első gen Focus. Nem akartam elkeseríteni, hogy annak sok köze nincs az amcsi autókhoz... :D
  • USAMEN POWER
    Ez attól függ kinek mennyi pénze van. Én nem vagyok se szegény, se gazdag, és benzinkutas ismerősöm sincs, így jó nekem az 5 -ös Golf is.

#85315: A nagybátyám kutyáját pont úgy hívják hogy fifi. Micsoda véletlen, nem te vagy az ?
  • fifi
    nem baj az, hogy buta vagy, csak nem kell fórumra írkálni ennek tudatában...
  • SötétBarom
    Egy haverom pl dodge ramet vett..
  • neevous
    Posztert.
  • neevous
    Tetszik a lámpád:)
  • MikX
    És mit vesz magyarosrszágon egy magadfajta muscle-fan ma? csupán kíváncsiság...
  • Tufa
    oké. :)
    (csak hajt általában a kíváncsiság hogy mi váltja ki egy emberből a taplóságot "mer suzuki" címszóval és öröm hallgatni alkalomadtán azokat akik 99%ban a büdös életben nem ültek mondjuk egy új suzukiban)
  • USAMEN POWER
    Volt szerencsém Wagon R+ hoz, Ignishez, Swifthez (régi verz. és új verzióhoz is), de egyik se hatott meg. És mivel én Muscle párti vagyok, fölösleges is a témát folytatnunk. :)
  • Willi Betz
    Lehet röhögni:DD
  • Tufa
    ültél már új suzukiban?
  • DJ RX7
    rendszáma
  • Szabi1991
    este lesz magellánba hogy jaj szegényke nem bírja törleszteni az autóját.. :D
  • Willi Betz
    Megnem mondtam volna erről a képről.
  • Hassan B
    Pataki..
  • Keroz1n
    Ha csaj lennék,ide mennék dugópartnert keresni.
  • Willi Betz
    Ki ez a kopasz?
  • Caby
    azt is biztos az ufók hordták össze neki csillagközi anyagokból XDDDD
  • Szabi1991
    szép az a zöld supra :D
  • bardocz
    Jah értem, anyámnak is ennyi problémája van velük
  • USAMEN POWER
    Az hogy Suzuki. :))
  • bardocz
    Mi a baj a Suzukikkal?:)
  • USAMEN POWER
    Hm, akkor ezért tetszik nekem ... gondolkoztam is rajta hogy van benne egy kis Amerika, de nem tudtam hova tenni az érzést a Suzuki embléma miatt.
  • Willi Betz
    A kasztni alatt Chevrolet cuccos van. De nem ám a kóreai. Csomó minden megegyezik a Chevrolet/GMC/Cadillac trióval. Motorból is csak egy 3.5 V6-os van benne. Nálunk csak full extrásan árulják és ezzel az egy motorral.
  • USAMEN POWER
    Hm, nem rossz ez az XL 7, néztem róla képeket, azé eljárkálnék azzal is. Habár nekem megvan a véleményem a Suzukiról, de ez a verda nemrossz így külsőleg.
  • R0zs0máK
    Nekem egyedül a keresztbordák keserítik az életemet, amúgy nem olyan vészes a pályafutómű :) :)
  • Tufa
    pályán még nem próbáltam nagyon, azért lennék már rá kíváncsi :) Nyilván nem olyan kemény mint egy pályaautó de nekem néha már így is sok :D

Csütörtökön mentem egy XL7-essel. Na az pöpec, hintázik, de nem érzel semmit az útból :D
  • R0zs0máK
    Nem azt mondtam hogy rossz, csak hogy pályán azért billegős :))
  • Tufa
    egyébként én néha-néha már unom hogy ilyen fakin kemény és mindenhol szétráz. :D
  • Tufa
    2.32-t ment hringen az egyik fekete sportos, ammá nem olyan rossz azért :)
  • SötétBarom
    U sure? :D