101030
.
-
láttam itt néhány saját autót amit beraktatok így megosztom én is az enyémet
-
*se álló gázpedál -
Nincs benne semmi extra, de egyben van.
Se sűrű bordás műszerfal, de álló gázpedál.Ha valaki OT-zik, és Zsiguli mániás, és valamit konyít is hozzá, akkor '75 előtt keresgél.Szétnézel a hahun, nem egy különb darabot találsz, ami sokkal jobban megérheti hosszú távon. -
mentsétek meg :O szép állapotban van. és szerintem nem is sok lé egy veteránér :))) -
Elvitték a piros bálnát :( -
Tudod, ennyiért akkor is megérné ha igazad volna.Képek alapján semmivel sem rosszabb mint amik 500 körül mennek;) -
Biztos nem véletlenül adják ilyen olcsón, nem néz ki valami biztatóan képek alapján. -
Persze hogy nem láttad, ma tették fel.
Tudják milyük van, a kereskedő elmondása szerint ők pár éve ilyennel versenyeztek.Csak gondolom nem akarják, hogy álljon benne a pénzük. -
úhh ezt még nemis láttam, de nem is baj hogy nem hozzáértő legalább, nem tudja felmérni milyen kultusz auto.
tőlem 228 km tőlem, nekem még 1 év, de ez szentem jó vétel lenne, még talán alkudni is lehetne.
egyszer biztos hogy veszek egy hacsit
-
Akkor még ráérsz.Én már kb 3-4 éve hegyezem a brét rájuk:DD -
Jajj,ha mar 18 lennek vennem is meg ...de meeg addig 2 szaros ev :(( -
Nem az ő kocsija.Úgy volt hogy megnézem pénteken, csak kicsit sokba kerül az út egy csekkolásért. -
jó hát lényeg, hogy tudja mi van a kocsijában
nekem is a vtech az nagyon megy...:DXDDD -
Le.van. szarva. -
"SPEER-DIFI" 
-
ÁÉÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ -
Most,hogy a zöldkártyázás összevonódott a műszaki vizsgával továbbra is megmaradta a különböző osztályok? zöld,sárga matrica...
Mitől függ,hogy egy autó milyen osztályba kerül?
Évjárat,típus vagy kibocsájtott károsanyag? -
melcsiw #85789 Most olvastam egy cikket, amiben összehasonlították a mazda mx-5-öt meg a bmw z4-et... Valami olyasmit hoztak ki, hogy a bmw kényelmesebb, a mazda meg roadster...mégis mit vártak? :D nem értem azt, hogy miért hasonlították össze, nem egy kategória a kettő :S Persze, hogy a mazda lesz a "vesztes" egy luxus alapú elemzésnél :( (itt a cikk egyébként, ha kíváncsi vagy rá: http://autopult.hu/index.php/tesztek/tesztek/1057-a-huelyegyerek-es-a-dzsigolo-bmw-z4-es-mazda-mx-5-oesszehasonlito-teszt) -
az igen gec :D -
ménem iszol ilyen teát a nestea helyett?
ANYÁDÉÉÉÉ -
Awwwwwwwwwwwwwww -
MX-5 találkozó
-
:D
Énmeg valamelyik nap tankoltam eni kúton, megyek be, hogy fizetnék, erre jön utánam a tag, hogy helo, ittvagyok. Fizettem neki kézbe, előkapta a tárcát, adott vissza, azt csak néztem, hogy mivan, semmi blokk, meg gépbe beütés, semmi :D
Back to da' oldskool? -
lehet te vagy az egyetlen vevőjük és kiszolgálnak rendesen :) -
Ahogy mondod:DDDD
Starlet értékeli a csupa nagybetűt
-
Agresszív megjelenésű, SPORTKOCSIVAL érkező kopasz tagnak én sem tukmálnám a smartkártyát
-
:DDDDD igen, ez mondjuk előfordul, szoktam hallani.
Nekem nem nyomják már egy ideje, thank's God:D -
lukoilnál szerencsére nincs kiszolgálás és szinte maguktól vágják hogy a számlát is kinek a nevére kell írni :) Mire beérek fizetni kb kész a számla, pedig max hetente 1-2x tankolok ott :) Agipnál sincs csak ritkábban találok.. (98 miatt) -
Nekem a shellkutas tukmálástól van hidegrázásom. Már előre irritál, ha shell kúton kell csinálnom valamit.. VPOWER mehet? Olajat töltsek? Smartkártyád van? Nincs? Csináljak? Csak 2 perc, ezt kell kitölteni..
-
én azt nem bírom ha már túl kedves vmelyik. lemosta a FRISSEN MOSOTT KOCSIN a szélvédőt, aztán tiszta vízfoltos maradt utána körülötte :@ -
arra a Mol-ra gondolok, ahol tankoltam. voltam már molon tankolni. mikor bezárt az, ahol tankolni szoktunk :D -
életemben először tankoltam talán a Molnál, beálltam, hogymajd töltök, faszi odajött segítsen-e. hátmondom ok, legalább nem koszolom össze magamat, vagyvalami. visszaadta a kulcsot, az utitársam fizetniment, énmegmondom felfújom a gumikat. beálltam, épp egy másik autóvolt ott, az végzett, én meg vittem a felfújót. jött a benzinkutas srác (ugyanaz), hogy mennyire fújja fel. mondom én ilyet még nem láttam :D -
én a labancoknál tankolok, de egy helyen. Amikor csak tehetem odajárok, már én is összespanoltam velük. Viszont példának okáért a MOL-lal eddig csak negatív tapasztalataim voltak... -
Nekem spanok a Shellen, nem szoktak türhősködni:D
Mondjuk ez vidék, nem tudom Pesten hogy megy, ritkán tankolok arrafelé.Többi kúton se volt még panasz rájuk. -
Persze, faterom benzinkútvezető, tesóm is dolgozott benzinkúton a nyáron és ők kedvesek:D:D:D:D MENJETEK LUKOILRA!!!!! (hupsz ez reklám):D:D:DD -
Jogos. De biztosan találkoztál már olyan esettel amikor megállsz, még udvariasan kérdez/körülugrál, de visszautasítás esetén, ha jössz kifele a shopból és ráköszönsz örülsz, hogy nem hányja telibe a szélvédődet :) -
A kettő nem függ össze:D
Sosem tankoltattam. -
jobb szeretem magam tankolni a szekeret :) -
DIESEL DOG #85768 Persze, nem is egyszer... :) -
igen