101030
.
-
Azota mar megtalaltam en is az autoblog.com on, hogy mizu. mindegyik allatul nez ki de a ket feher es a sarga tetszik a legjobban. Vagyis inkabb a lambo alattuk :D:D
De tenyleg a lambo is zoralul nez ki kiveve a visszapillantot ami teljesen idiotan nez ki es az eleje az autonak ugy nez ki mint egy bullterrier es harcsa kevereke. GAZ! de ezek a szogletes formak es a hatulja bejon nagyon -
Designer nagyon rajta van az s2000-es orrán :D
Viccet félretéve állat, csakígy tovább Lotus! Lássuk ezeket majd utcán is.
Belterek:
-
5 különböző, csak elbasztam és az egyiket 2x linkeltem.
Itt a teljes cikk a galériákkal. -
-
erdekes... ez mind kulonbozo concept vagy mi? nekem a feher jon be -
IMADOM! 
-
:-D -
kurvára szépek mind. szétszekszelném őket. -
Gyönyörű mind :) -
Az új Lotusok viszont nagyob babák lettek!
-
Úristen neeeee. Mi ütött a Lamborghini fődizájnerébe? Olyan tökéletesen haladtak eddig. Murcialego - Gallardo - Reventon. Tökéletes úton haladtak. Erre kiadják ezt a förmedvényt. Mi ez? (Gallardo - Reventón hibrod, de iszonyatosan elcseszve)
Mi ez a segg? ezt komolyan gondolták? :DD
Még szerencse hogy csak koncepció. -
kinek mi, mert végülis semmi bajom a RÉGI toyotákkal, de ha japán, akkor csak új toyotát ne
-
A kémia engem is érdekel, laborban kipufogógázt is fogunk majd mérni, meg kenőanyagokat is talán. Meg abból érettségiztem, szóval a jövő heti zh-ra még nem is tanultam semmit. Info programozás meg nekem nem jön be nagyon, abból a kettes megfelelne. -
A műszaki kémia pedig a legérdekesebb tárgy talán. Én szerettem nagyon. Az infó se volt rossz, de a papíron programozás, elég nagy faszság volt. Meg is húztak belőle. Szerencsére keresztféléven nem volt papíron progi, így 5ös lettem mindkét infóból :)
Jövőre majd kell tanulnod mikró-, makroökonómiát is. Én még az osztatlanban voltam, szóval nem tudom, hogy módosult a tanterv. -
Az még nem, de adiabatikus középnyomás mérés polárplaniméterrel volt már!:D
Marci: Valóban nagyon sokan nem tudtak ülni, de nekem volt annyira érdekes, hogy végigálltam. A suli meg nagyon tetszik, bár nem gondoltam, hogy infot meg kémiát is kell majd tanulnom.
Matthias: Ízlés kérdése. -
minőségben tényleg, de szerintem formailag alulmulják az "egyenautókat" -
és hogy tetszik? Bár még ZHk előtt nem nagyon lehet megmondani. -
Éppen arra jártam, benéztem. Fülledt, 30 fokos meleg, hónaljszag, kb 150 embernek nem volt ülőhelye. -
Adiabatikus állapotváltozás vót-e má?:D -
Hogy ne legyen teljesen off, ma volt egy MAFC-os előadás, ahol a motor tuningról beszéltek, hogy kell kinéznie egy szelepnek, meg hasonlók, nagyon érdekes volt. A következő ilyen november 4.-én lesz majd elvileg. Akit érdekel az jöjjön nyugodtan, bárki benézhet. Most olyan 350-400 ember lehetett az előadáson. -
Zsír:)
Én vágyok vissza az egyetemre mint állat, szakma végeztével húzok vissza Győrbe szerintem.
Na ne offoljunk mán:D
-
+1
-
Azt ne mondta, vagy nem emlékszek rá. Amúgy igen, első félév.
Csabesz: BME-KSK járműmérnöki. -
Melyik schule? -
Akkor nyilván azt is mondta, hogy a legtöbb QM, ami Japánban van, az általában amerikai találmány. :)
Ez az első féléved amúgy, ugye? -
Igen, ő tanítja. -
Stukovszky? -
ÁÉÁÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
fapfapfapfap -
Igen, mivel én azt írtam, hogy mind ugyanúgy néz ki.
A3-A4-A5-A6-A7-A8 ugyanaz, csak mind egyre nagyobb
Polo-Golf-Passat szintén
Corsa-Astra-Insignia csekk
BMW 3-5-7 csekk (vagyis a 3-as még kilóg, mert az még nemesett át a frissítésen)
-
+1
Nem hiába tanítják minőségügyön, hogy Japánban mit csinálnak, és hogy sehol máshol nem fognak olyan minőséget tudni gyártani. -
Rosszul fogalmaztam.Kiforgattad a szavait, ezt akartam mondani. -
jobbak..tudatlanvagy -
igen? bocsi
-
Ezt szépen félreértetted:) -
mér, sztem az opelnek egész jó kis formatervei vannak. bár lehet, hogy csak szerintem.
ehhez a germánleszólós kommentárhoz meg annyit fűznék, hogy:
Me' talán a toyota yaris meg ilyenolyan japán autók jobbak?
szvsz mind undorító
-
jaja ott a cchez képest a klímavezérlés változott meg a fedélzeti comp. -
Az előző Passatnak is ugyanilyen a bele,kivéve az órát:D -
Van itt arról is:D
-
Mégjóhogy nemraktál képet a sedan seggéről, mert itt mindenki sugárban hányna... :D
Faszéé erőltetik az egyenarculatot germániában ennyire...
Lehetne némi egyéniség, csak egy csöpp a formatervekben. -
hát nem feszítették meg magukat
átdobták a cc-ről a visszapillantót meg a belteret kivéve az órát.külső meg egy polo/golf sedan :D