101030
.
-
csak a drifter matricát kéne letakarítani róla és elismeréssel lehetne mondani: gratulálok hozzá! -
Anyaaaad , de gép
-
-
home-made-streamliner -
Mert ha minden igaz, ez az egy darab van belőle. -
DIESEL DOG #86524 Na ilyet most látok először... -
USAMEN POWER #86523 Jó dolog az ilyen, hogy valaki talál a kukában valamit, és gyönyörűen megcsinálja.
-
-
DIESEL DOG #86521 Ajj de szépen dorombol... 
-
Bakker, üldözési mániád van?
Tök komolyan megdicsérem ezt a szart, erre ez a válasz.
Kész vagy:Ð -
USAMEN POWER #86519 Jól van, ez neked már nagyon új.
És nem Toyota.
-
-
USAMEN POWER #86517 Ez a hang B+ !! :O
-
én ax cégautóról tudok amit próbált a dolgozó 'tudatosan' kinyírni hogy kapjon újabb kocsit,nem sikerült:) -
választásokkor a közvéleménykutatók említenek mindíg egy olyan bizonytalan réteget aki a nyerő befutókhoz húz
ugyanez érvényes szerintem az autókra is ,akinek semmi tapasztalata nincsen az azt szajkózza amit itt-ott olvas
teszem azt,ha a német autóipar a nyolcvanas évek elején elnyűhetetlen golf 1-est w123-at gyártott,akkor hiába gyárt olyan hulladékokat mint a w210 akkor is jó a hírneve mert a közbeszéd igen lassan reagál
-
Nyilván. De ezeket a rémsztorikat mindig is utáltam. "Van egy ismerősöm, aki francia autót vett, és blabla".
Ilyen hülye sztorit minden márkáról lehet találni. Van ahol nagyobb a rizikó, ennyi. Cserébe sokkal olcsóbbak is. '03-04-es Accord 2 és fél misi, C5 pedig max másfél. Ha megúszod problémák nélkül a citromot, akkor tök jól jártál. Ha nem, akkor beszoptad a viking harci faszt. Ez ilyen =) -
a luxuskategória mindíg problémásabb bármilyen márkáról beszélünk,egyszerűen túl bonyolult és zsúfolt az egész autó és azért az is valószínűbb hogy dupla annyi kilóméter van benne
a javítása is sokkal drágább,kicseréltem már pár v6-on vez. szíjat 5-ször annyi meló mint egy kisautón -
Hát az összes "executive" autó 5-10 éven belül elveszti az eredeti vételárának legalább a 70%-át. -
ugyan már Márton... -
Na az mondjuk fasza lenne... :D -
Ez inkább a kereskedést minősíti, hogy nem volt képest egy új autót adni a szar helyett. Mindegyik márkánál vannak ilyen esetek, igaz, valamelyiknél gyakrabban. -
-
A tag meg ez előtt egy saxot hajtott, minimál karbantartással (értsd: ha nem tudott már menni vele, akkor költött rá némi pénzt), valami iszonyat pofátlanul amortizálós stílusban, és még a mai napig működik. -
Ismerősömék is vettek nem rég újonnan egy C5-öst. Aztán valami fel évig minden 2. héten szervizben volt. Most meg perelik a kereskedést... -
Egyszer futólag behuppantam, szal komoly véleményt nem tudok még mondani, de eszeveszett nagy és puha belül :DD 1 mihály környékén vette. Mondjuk az apja citromszervízben dolgozik :> -
vagy akár 'c5 galaxy' -
Jahh, de nemmindegy milyen c5. Lehet citrom, vagy Corvette...
-
ez még nem jelent semmit,akár még jól is járhat vele mert egy színvonalas autót vett -gondolom- bagóért
-
Egyik haverom most vett egy C5-öt
-
a francia luxusautók mindíg is a legolcsóbbak voltak,ha 2002-es évjáratot nézünk még a lancia thesis-A6-bmw5 is jó fél milliót ráver
érdekes hogy a 0 presztizsű camry meg még a németekre is rátesz fél milliót
vajon miért:)
-
:o) -
Mindegyik ilyen méretű autó hasonló árfekvésű. -
valószínűleg nem azért olyan olcsók globálisan, mert olyan kurv@ jók... -
vóóótmá, de jó -
USAMEN POWER #86495 5:29 :)
-
Sziasztok srácok! Segítségre lenne szükségem, mégpedig azon a téren, hogy mit tudtok a Peugeot 607-es szériáról? Igazából nekem csak az tűnt fel, hogy az 5-10 éves réteg viszonylag olcsón hozzáférhető. Értem ezalatt az 1 és 1,5millió közti réteget. Ezek azért olcsóak mert idősebb francia utazólimuzin révén széttaposott szarok vagy ebben az árfekvésben ki lehet fogni jobb állapotút mert esetleg az óriási köbcenti/fogyasztás miatt van így leárazva. Előre is köszi az infót. -
Erre kíváncsi leszek!! 47kW-ra mennyi lesz majd.... -
majd ha beindul a biznic, veszek ilyet. :D -
Mathiasse #86491 csináld meg tied is ilyenre osztjóvan :DD
báár motort is kéne cserélni :/ -