101030
.
  • fifi
    csak a drifter matricát kéne letakarítani róla és elismeréssel lehetne mondani: gratulálok hozzá!
  • Csabesz6
    Anyaaaad , de gép
  • Hassan B

• Hassan B
    home-made-streamliner
  • Hassan B
    Mert ha minden igaz, ez az egy darab van belőle.
  • DIESEL DOG #86524
    Na ilyet most látok először...
  • USAMEN POWER
    Jó dolog az ilyen, hogy valaki talál a kukában valamit, és gyönyörűen megcsinálja.
  • pszihopata

• DIESEL DOG #86521
    Ajj de szépen dorombol...
  • Csabesz6
    Bakker, üldözési mániád van?
    Tök komolyan megdicsérem ezt a szart, erre ez a válasz.
    Kész vagy:Ð
  • USAMEN POWER
    Jól van, ez neked már nagyon új. És nem Toyota.
  • Csabesz6
  • USAMEN POWER
    Ez a hang B+ !! :O

• pszihopata
    én ax cégautóról tudok amit próbált a dolgozó 'tudatosan' kinyírni hogy kapjon újabb kocsit,nem sikerült:)
  • pszihopata
    választásokkor a közvéleménykutatók említenek mindíg egy olyan bizonytalan réteget aki a nyerő befutókhoz húz

ugyanez érvényes szerintem az autókra is ,akinek semmi tapasztalata nincsen az azt szajkózza amit itt-ott olvas

teszem azt,ha a német autóipar a nyolcvanas évek elején elnyűhetetlen golf 1-est w123-at gyártott,akkor hiába gyárt olyan hulladékokat mint a w210 akkor is jó a hírneve mert a közbeszéd igen lassan reagál
  • SötétBarom
    Nyilván. De ezeket a rémsztorikat mindig is utáltam. "Van egy ismerősöm, aki francia autót vett, és blabla".

Ilyen hülye sztorit minden márkáról lehet találni. Van ahol nagyobb a rizikó, ennyi. Cserébe sokkal olcsóbbak is. '03-04-es Accord 2 és fél misi, C5 pedig max másfél. Ha megúszod problémák nélkül a citromot, akkor tök jól jártál. Ha nem, akkor beszoptad a viking harci faszt. Ez ilyen =)
  • pszihopata
    a luxuskategória mindíg problémásabb bármilyen márkáról beszélünk,egyszerűen túl bonyolult és zsúfolt az egész autó és azért az is valószínűbb hogy dupla annyi kilóméter van benne

a javítása is sokkal drágább,kicseréltem már pár v6-on vez. szíjat 5-ször annyi meló mint egy kisautón
  • I.C.ram
    Hát az összes "executive" autó 5-10 éven belül elveszti az eredeti vételárának legalább a 70%-át.
  • fifi
    ugyan már Márton...
  • MikX
    Na az mondjuk fasza lenne... :D
  • I.C.ram
    Ez inkább a kereskedést minősíti, hogy nem volt képest egy új autót adni a szar helyett. Mindegyik márkánál vannak ilyen esetek, igaz, valamelyiknél gyakrabban.
  • skate00
  • SötétBarom
    A tag meg ez előtt egy saxot hajtott, minimál karbantartással (értsd: ha nem tudott már menni vele, akkor költött rá némi pénzt), valami iszonyat pofátlanul amortizálós stílusban, és még a mai napig működik.
  • I.C.ram
    Ismerősömék is vettek nem rég újonnan egy C5-öst. Aztán valami fel évig minden 2. héten szervizben volt. Most meg perelik a kereskedést...
  • SötétBarom
    Egyszer futólag behuppantam, szal komoly véleményt nem tudok még mondani, de eszeveszett nagy és puha belül :DD 1 mihály környékén vette. Mondjuk az apja citromszervízben dolgozik :>
  • pszihopata
    vagy akár 'c5 galaxy'
  • MikX
    Jahh, de nemmindegy milyen c5. Lehet citrom, vagy Corvette...
  • pszihopata
    ez még nem jelent semmit,akár még jól is járhat vele mert egy színvonalas autót vett -gondolom- bagóért
  • SötétBarom
    Egyik haverom most vett egy C5-öt
  • pszihopata
    a francia luxusautók mindíg is a legolcsóbbak voltak,ha 2002-es évjáratot nézünk még a lancia thesis-A6-bmw5 is jó fél milliót ráver

érdekes hogy a 0 presztizsű camry meg még a németekre is rátesz fél milliót

vajon miért:)
  • SötétBarom
    :o)
  • I.C.ram
    Mindegyik ilyen méretű autó hasonló árfekvésű.
  • fifi
    valószínűleg nem azért olyan olcsók globálisan, mert olyan kurv@ jók...
  • MikX
    vóóótmá, de jó
  • USAMEN POWER
    5:29 :)

• Caby
    Sziasztok srácok! Segítségre lenne szükségem, mégpedig azon a téren, hogy mit tudtok a Peugeot 607-es szériáról? Igazából nekem csak az tűnt fel, hogy az 5-10 éves réteg viszonylag olcsón hozzáférhető. Értem ezalatt az 1 és 1,5millió közti réteget. Ezek azért olcsóak mert idősebb francia utazólimuzin révén széttaposott szarok vagy ebben az árfekvésben ki lehet fogni jobb állapotút mert esetleg az óriási köbcenti/fogyasztás miatt van így leárazva. Előre is köszi az infót.
  • Magnumrolcsi
    Erre kíváncsi leszek!! 47kW-ra mennyi lesz majd....
  • REPS0L
    majd ha beindul a biznic, veszek ilyet. :D
  • Mathiasse
    csináld meg tied is ilyenre osztjóvan :DD
    báár motort is kéne cserélni :/
  • REPS0L