101030
.
-
ugyanmár még viccnek is rossz:)
-
USAMEN POWER #86568 Hú bazdmeg de kemény... De nem keményebb mint egy Svt Cobra ! :D -
-
Mathiasse #86566 -
Háddeee' megütöm 
-
-
USAMEN POWER #86563 Need popcorn. -
Te a Starletről beszélsz? -

múltkor eszembe jutott,csak annyi maradt meg bennem is hogy nyert concours-t így meglett -
Wicked Belzebub #86560 Baszki de állatul néz ki :)
Ismerős volt, de ki nem találtam volna, ha a másik topikba teszed. -
-
Volvo S80 BoyRacer Edit. -
USAMEN POWER #86557 Persze az olyantól, hogy egy Trabant ültetve, befelé dőlő görkorcsolya kerekek, kb hányingerem van. -
USAMEN POWER #86556 Ez autófüggő is mert ami jól áll egy BMW -n, az nem biztos hogy jól áll egy Audin is, ennyi. Nemrég a tuning topikban a Honda CRZ -ről volt szó, és gyárilag igencsak szarul sült el az autó, míg ültetve egészen elfogadhatóan nézett ki. -
inteligencia kérdése elfogadni hogy másnak mások az igényei,szerintem unalmas már ez a lovaglás a szavakon
azt meg hogy mire felesleges költeni legalább ugyanilyen nyilvánvaló hülyeség kijelenteni -
Borg #86554 Ha jobban belegondolsz (bár minek) nem az ültetésről volt szó, hiszen nyilván vannak autók mint pl ez, amire tök felesleges egyáltalán költeni, nemhogy ültetni.
A lényeg a kijelentésén volt, hogy ami nem gyári az szar. Ez meg nyilvánvaló hülyeség. -
Ezzel nem tudok vitába szállni, ízlések és pofonok. -
'mellesleg pedig gusztusosabban néz ki"
-én meg azt utálom hogy az autók rugói 20 év alatt összeülnek ettől olyan lelakott a kinézetük
a mazdámon pl. pont ezt kompenzáltam hogy teljesen gyári magasságon legyen
nekem ez a fontos,és szerintem meg így gusztusos -
Én ha matatnék a Starlet futóművében, tuti "performance" irányba indulnék el, és nem a látvány vezérelne.Vagyis bármilyen autónál ezt tenném (ha Isten megsegít, és valaha lesz autó a Corollából, akkor ott biztos ez lesz). -
Nyilván nem arra gondoltam, hogy vágja félbe a rugókat. Az én tekercseim 4 centivel kisebbek mint a gyári. Rossz úton egy nagyon picit szarabb csak mint a gyári, viszont úgy általában sokkal jobban viselkedik tőle az autó, nem mellesleg pedig gusztusosabban néz ki. Bent vannak több mint két éve, eddig negatívumot nem tudok mondani.
A VW bűvészek -20 centis ültetéseitől nekem is feláll a szőr a hátamon by the way. -
A futómű témához csak ennyit fűznék hozzá, érdemes elolvasni a másik két részt is.Ültető mágusok:) -
-
igen, valóban tipikus hülyeséget mondtam, valóban azt hittem, hogy otthon tekeri fel a betonvasat a sörösüvegre és attól lesz másik rugója.
de szerencsére jöttét TE, aki már itt is, és sok más "szak"topikban megcsillantottad óriási tudásodat, így szerencsére nem kell többé tudatlanul élnem.
én nem tudom milyen sérelmeidet, komplexusodat, aberrációidat próbálod kiélni ezekkel a beszólásokkal, azt sem tudom miért érzed magadat ennyire mindenki felett állóan okosnak, és miért nézel magadon kívül mindenkit hülyének..
-
megint okosat mondtál szakértő Úr... -
nem ez a kérdés,hanem az hogy kinek mire kell a kocsi
/a leszakadt kipufogó,szétütött tornyok,beverő kerekek,elbaszott futóműgeometria nem hiányzik mindenkinek/
de semmi gond,sosem fikáztam senki ültetett autóját,de elvárom hogy mindenki értse meg hogy van akinek más a fontos -
Az ültetőrugó pont nem megerőszakolás. Bármikor visszaalakítható nyom nélkül. -
te nyugodtan gokartozhatsz a príma magyar utakon!
van akinek az nem jön be,és pláne nem is akar megerőszakolni egy veteránkorú autót -
Borg #86542 Pedig tipikus hülyeséget mondott, szóval. -
gondolom az ültetés hatásaira gondolt,ne nézzük már ennyire hülyének a másikat pls. -
Hát ahogy érzitek :DD Az enyémem pl sokat dobott a felni meg az ültetés. -
Borg #86539 Mert szerinted az ültetőrugó nem gyárban készül? Biztos otthon tekercseli az ásványvizes palackra :) -
Én szinte minden autónál ezt tartom szem előtt, amit csak utcán használnak. -
nehogy leültesd!
ami nem gyári; az sz@r. én ennél az autónál ezt tartanám szem előtt! -
Olckúl felni volt rajta eddig, most kapott téli gumát.
Ültetni nem fogok, távol áll tőlem a stílus.Ha futómű mahina, akkor csak is performance irányba mennék.Neki szériának KELL maradnia:). -
Valami betyáros olckúl felni kéne rá, meg némi ültetés, és elismerő pillantások ezreit gyűjthetnéd be. :DDD -
:-D
-
Borg #86533 Szponzor :DD Asszem a cég helyében én levetetném a matricát :D -

-
DIESEL DOG #86531 Piszok jól néz ki!
-
Dehogy takarítom, alig vártam hogy feltehessem:D
Mi a baj vele?Szerintem ez nem gagyizós.Szponzor