101030
.
  • desigo
    Botrány ami az autópályákon megy.
    A sok autós noob beáll 100-al a belső sávba és kényelmesen autókáznak.
    Nehogy lehessen haladni.Három csepp eső esetén ez a sebesség drasztikusan csökken de ki nem mennének belülről.
    Kamionosokkal nincs annyi bajom,inkább főutakon akarnak néha letolni az útról :/
  • matthias92
    hát nem is tudom. megvan viselve az idegrendszerem az utóbbi időben :DDD asd
  • SötétBarom
    Komoly kalandokba keveredsz, hogy bírod? :DDdsa
  • Willi Betz
    *kilazitsd
  • Willi Betz
    Normális esetben egy darab csillag csavarhúzó kell hozzá,hogy kilazatsd a bilincset,utána már lehúzható a cső róla. A felfogatása is asszem csillag csavarral van.
  • matthias92
    nekem a B corsán meg a Trabin kézzel is ment. már egyszer megfogadtam, hogy nem fogok görcsölni azért, hogy más problémáját megoldjam. ha neki ez kellett, egye is meg.
  • matthias92
    jó, de nekem semmim nincsen, csak késem :DDD
  • Willi Betz
    Hát szedd le a légszűrőt,egy bilincs tartja :DDD Mit gondolsz Omegán én hogy cseréltem,meg az Astrán?:DDD
  • Csabesz6
    Hát azért egy légszűrő leszerelés nem akkora moly általában.Még ezeknél a az új "bonyolult" cuccoknál sem.
  • matthias92
    az előző generáción (B) sem volt valami leányálom az izzócsere jobboldalt, nade itt...
    arról nem is beszélve, hogy sokkal pörgősebb a C motorja (85-nél 3ezres fordulat, a másikon 105 körül volt annyin). de állítólag kevesebbet fogyaszt. namegnézem én azt. egyedül talán a lábtér a több az anyósülésen, de csak azért, mert a C-ben olyan kicsi kesztyűtartó van, és nincsen "polc" alatta, mint a B-ben (a miénkben legalábbis van). Úgyhogy egyelőre ott tartok, hogy: SZAR az egész.
  • Willi Betz
    Bazz,de kéne :O
  • matthias92
    hát ilyen nincs!! nem bírtam kicserélni azt a rohadt izzót. 14 centis a csuklóm, és megvan minden adottságom ahhoz, hogy tökéletes izzó-kicserélő váljék belőlem. Baloldalon még ment is a dolog... mert ott VALAMENNYIRE elfértem, nade a jobboldalon... a két legkisebb ujjammal kiszerencsétlenkedtem a védőszirszart, meg az izzót, de mivel a másik kezem már nem fért oda csak nagynehezen a csövek alatt végigvezetve, és a vezeték sem volt olyan hosszú, hogy lássam, hogy tulajdonképpen hova is nyúlkálok... nem bírtam az izzót leszerelni. Fail az egész. Ritka dolog, de feladtam. Anyámnak kellett Corsa C, én nem fogok vele szerencsétlenkedni. Holnap elviszi szerelőhöz. Egyetlen mód van arra, hogy hozzáférjek: leszerelem a légszűrőt, aztán meg visszateszem...
  • SötétBarom
  • Borg
    Januártól nem előzhetnek a kamionok autópályán, csak éjszaka
  • SötétBarom
    Ugyan az a helyzetjelző, a tompított, a refi meg az index? :DDD

Más: azért szeretem az autómat, mert fél óra alatt el tudok költeni rá 70 ezrest, különösebben látványos eredmény nélkül.
  • Csabesz6
    Starleten egyben
  • SötétBarom
    Nem tudom melyik az elterjedtebb.. Fityón külön van minden.
  • matthias92
    háhh.
    akkor vehetek még 2 H7-et :S
  • Szabi1991
  • Csabesz6
    Á rohatt élet.
    Nevem kuss:)
  • Tufa

Ez nem H4es, itt külön van.
  • Csabesz6
    Hát, én eddig úgy vettem észre, hogy a tompított és a távolsági egy izzóban van benne, csak ugye 2 wolfram szál található odabent.Szóval elég lesz egy izzó is, elvileg. Feltéve ha egy lámpáról beszélünk. Ha mindkét lámpatestbe cserélsz, és tényleg külön vannak, akkor nem szoltam:)
  • matthias92
    mostmivaan? :DDD
  • Csabesz6
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • matthias92
    az autó könyvébe az is bele van írva, hogy külön van a tompított meg a távolsági is. most akkor nem két, hanem 4 darab H7-es izzót kellene vennem? :|
  • pajti
    2000+ models
    H7 Headlight Bulb 12v 55w

ilyet találtam hirtelen..
  • Willi Betz
    Az autó könyvébe levan írva:)
  • matthias92
    Sziasztok!
    C corsába vettem Tungsram Megalight Plus izzót. Az a kérdésem, hogy bízzak az eladós srácban, és higyjem el neki, hogy H7-es izzó kell bele, vagy honnan tudom meg, hogy mien kell bele?
  • pszihopata

• CSOCSO
    *egy ilyen szar auto-k
  • CSOCSO
    tudom.. a lenyeg hogy nem csak fekak szeretik a stilust... amugy hanyingerem van mikor eljon mellettem egy ilyen szar autok hatalmas felnikkel es nehanyon meg van valami jatek/kabala/mese figura felfujva....

/orulet mikor a gatya-lent aranyfogu kocsog kiszall az autobol es az auto hatuljan meg jazmin virit az aladdin mesebol................... WTF?!?!?!/

jameg hat azok a kis gagyi beomlok az elso kerek felett.. hat az minden nigger autora kell

• kemszi2
    hehehe az ukrán határnál lefoglalt 20-25 autóból mind passat kombi volt:D
  • R0zs0máK
    Játékosok fórumában keresgélj, segítek, ez nem az...
  • Skoda130GL
    Nem tudjátok hogy a Need For Speed Most Wanted-hez hol lehet letölteni autókat?
  • R0zs0máK
    Maga a lakat nem drága, csak mellé a homokszórás+újrafényezés+dekor+üvegszál elemek a húzós...
  • I.C.ram
    Azért tudjuk, hogy ott Flordiában a "spanyol" nem feltétlenül jelent fehéret :)
  • bardocz
    :aaadhddsds
  • Skoda130GL
    Sziasztok!
    Volna egy kérdésem!
    Hogy lehet a Skoda Racer-Esetern Road GP-ben a 26. pályában megverni a zöld Skoda Rapiddal a szürke Skoda Rapidot???
    A szürke gyorsabb mint én csak nem tudom hogy mit tegyek....

Üdv: Skoda_130_GL
  • DJ RX7
  • Pepsi Twist
    mi pézé csinálják ezt meg neked?