101030
.
-
szerintem Csocsónak tök igaza van,még ha sokaknak nem is tetszik
az már rég lejött hogy én nem csípem az amerikai verdákat /ez persze csak 1970-től igaz/ de azért hülyén hangzana a számból hogy szívesebben autózom a 30 éves 929-essel mint egy 400 lovas baszomnagy cadilac-el
az megint más kérdés hogy annyi pénzből inkább egy 60 éves maseratit vennék,de nem erről volt szó
kibaszottul kevés magyar engedheti meg magának ezt a kategóriát ,ne játszuk már ennyire meg magunkat pls! -
Te nem vagy képes felfogni, hogy nekem más az értékrendem, mint neked? Meg ki a fasz beszélt ecoboxokról? Nekem meg az ilyen idiótáktól borul el az agyam, mint te. -
Popsi viszont amperkodásra "vette". Tudjon vele menőzni egy olyan országban, ahol kb egyenlőség jelet tesznek a fekák és az escalade közé, és ahol kb mindenki leszarja, hogy milyen autód van, mert egy átlagos fizetésből se kell ott többet spórolni egy Escaladere, mint itthon egy átlagbérből egy új suzuki swiftre... -
Azt meg főleg nem értem mitől "zsírabb", mint egy Scion TC.
Starlet meg űberel mindent, szal fail (

)
-
Az a baj, hogy sokak ROHADTUL leegyszerűsítik a "jobb", mint olyan jelentését.
Nehogy magadra vedd:P -
ahogy mondtam.. lehet fikazni. Eloitelet rulez.......
a 350z is raj... az m3 is raj a ferrari is raj stb stb stb.
Be lehet fejezni az utalkozast mert szanalmas.
Nekem se kene az escalade. Soooot szinte semmilyen terepjaro. Kiveve az fj cruisert.
-
Mifelénk ezt úgy mondják, hogy rajabb :DD -
egyertelmu.... econobox>luxury suv
:D:D
valaki a zsiros kenyeret is jobban szereti a NY steaknel
csak elborul az agyam mikor nekem ezt meg akarjak magyarazni hogy a zsiros kenyer jobb....... -
Nálad ez a sorrend, nálam pl marhára nem. -
attol hogy zsirabb auto mint a tied vagy mint az enyem :D az hogy nem kell neked meg nekem se az mar lenyegtelen. Inkabb vinnem a felesegemet egy oszt talalkozora, buliba, moziba, szinhazba, meglatogatni a csaladjat egy escaladeba mint egy civicbe meg opel meg c merci, vw jetta meg mittom en.
hivd aminek akard, fikazz de ez van. persze mindenkinek mas a velemenye de azert legyunk mar tisztaban a sorrendekkel. -
Szabi1991 #87439
-
Mitől olyan "komoly" az? -
nekem se kene, nem ilyen autokra vagyok raizgulva de azert komolyabb auto mint amit a legtobbunk vezet. -
Akar a franc:D -
Hát nekem annyira nem hiányzik. Úgy éreztem magam benne, mintha egy kistehert vezetnék. Ha már ilyen batár, akkor inkább bálna. -
Félre értetted én nem fikáztam. Igaz én csak targoncával tolom a havat, de megvan a C kategóriám is tudom miről van szó, és együtt érzek a csókával. ;) -
kurva sokan szeretnének itt eszkavátorral járni,de alap hogy fikázunk
azt fikázzuk aki bírja,ő szereti
akit nem fikázunk az nem bírja:) -
láttam és tettem is
mi a gond? -
*lentebb* -
igy vegigolvasva tenyleg van egy tenyerbemaszo stilusa................... -
Gondolom a smiley-t a mondat végén nem láttad..
Egyébként a tetején nem volt neki gyanús hogy az út közepén keresztben parkolnak az autók?
-
Senkinek nem savanyú a szőlő, mert akkor téged is piszkálnának. Egyszerűen arról van szó, hogy Popsi buta mint a tök, és erősen emlékeztet Maszkára. Folyamatosan löki a hülyeségeket. -
az a bal oldali vmi a falon az legalabb kamera volt?:D -
valakinek mar megint savanyu a szolo............ miert kell ezzel szurkalodni? nem tetszik a minusz 18? /mert itt plusz 18 van!:D /
es az amperkodas nem floridai tajszolas... -
:-) -
gondolom te ilyenkor előveszel egy spirálfüzetet,kiszámítod a tapadást és döntesz hogy itt nem szabad továbbmenni mert lecsúszol:) -
+egy barom hókotró
-
havacskaa+jegecskee -
Ilyenkor azért jobb az alföld:) -
-
Szabi1991 #87419 -
Nem, mert én manuál váltós autóval is elbirok indulni. -
szép képek! :) ha lenne alkalmas környezet és jó gépem, én is lőnék párat ilyenkor :p -
miért gondolom azt, hogy neked sem a szóban forgó autóhoz, sem az USA-hoz sincsen semmi közöd? -
má' megint alszotok? -.- -
mi ez a konzerv? :D nem félsz hogy rád csomagolódik? :D -
Aham,köszi! :) -
a képet nem én készítettem, az effekt meg a dynamic hdr programmal van mindig izlés szerint, színek árnyalatok stb stb -
Fasza képek,de milyen effektet használsz a 2ik képnél?Vagy milyen lencsét? -
Egy kis újabb kép áradat, igérem az utolsó ebben az évben:D