101030
.
-
Úgy érted "warm".
-
Ez warn
-
USAMEN POWER #88129 Az jó ! Szopást mennyiért vállalsz ? -
USAMEN POWER #88128 És erről ? + erről ? -
Ezzel mi volt a célod?!:D
Hááát az één vagyok, választ vártál?:D -
Gányolnak, lassan és gecidrágán...XDDD -
autószerelő műhely?!
Úgytudom igényesek, és jó munkát végeznek, itt "nemmessze" van a műhelyük -
USAMEN POWER #88124 A "Simoncar" fogalomról neked mi jut eszedbe ? -
max filmbe ( már nemtom pontosan melyikbe) de nemszeretem az ilyen típúsúakat, inkább a fift geár, a dzsátúbén (youtube) lehet megnézni ha valaki nem simerné a sorozatot (de itt olyan nincs gondolom) :D:D -
Ha így is van, akkor is örülünk neki, mert valahol ki kell engedni a videók okozta érzelmeket. Már ha érted mire gondolok... -
Nem láttál még trollt? -
-
Ujreg.
-
persze, minden bizonnyal így van.
Akkor itt nagyon sok alreg van, ha minden újdonsül fórumozót alregnek hívnak. :D
Ez egy TITULUS
-
Freestyle lenne az alreg? De miért lenne az? Láttam hogy most regisztrált, de attól még nem biztos hogy az. Egyébként az alreg azt jelenti hogy direkt többször beregisztrál hogy köcsögösködjön? Nem most kezdtem a fórumozást, de ez még nem jött fel eddigXDD -
KÖNYÖRGÖM senkinek sem esik le, hogy egy szándékosan kőbutának tűnő alreggel vitatkoztok, hát a faszom leesik. Ma kötötték be a netet, vagy mi a fasz van veleteK?!?!?! -
idén még ez sem volt :D -
Valami értelmeset is már. -
Te szerencsés vagy :) -
én nem ültem vissza 60 lóerősbe :D -
ja először fura, hogy milyen erős, meg hogy beleragadsz az ülésbe, de hamar meg lehet szokni a luxust, utánna meg rossz érzés visszaülni a kis 60 lóerős kocsikba :S:D evvan. -
én cirka 400+ lóerős autóval jártam a városba hónapokig és állandóan kitapostam a belét :) -
hát ha nem érted akkor szerintem felejtsük is el :) -
LOL -
Jahh... és ne érts félre, nem genyóskodni akarok, mert kell ez a kis szórakozás. Én is ezért örülök ha esik a hó:D:D -
Értem, de te azt mondtad hogy nehéz megtartani azt a sok lóerőt, itt lóerőről szó se volt, mivel nem 5km/h-val ment be a kanyarba, és kb annyival is csúszott. (na jó lehet hogy keveset mondtam):D
Abban is igazad van hogy nem mind1 hogy 20 millás vagy 800K-s kocsi, mert azért nem fél millás a kocsink, de ha oszlopnak csattannánk akkor fater megevett volna minket vacsorára, mert nekünk ez is 20millát érXD -
nem teljesen értem amit ezzel akarsz mondani. -
na ez egy igen érdekes érv ... -
nem fujjolok, igazad van, de egy 20 millás autóval nem mer annyira ökörködni az ember mint egy fél millással :D -
Én nem nagyon értek a drifteléshez...(mondjuk ez nem is volt driftelés) de ha csak kanyarodik és akkor nyom egy kis gázt rá és kifordul az autó, akkor azt nem lehet olyan nehéz megfogni, mert nem ment kurva gyorsan a kanyarba. Tesómmal is szoktunk ilyeneket csinálni, de ő nagyobb gázzal megy be a kanyarba és ő is meg tudja tartani az ótót:D Igaz hogy 110LE csak, de gázt ez a srác se nyomott a kanyarba...
Vagyis nekem ez jött le a videóból, ha hülyeséget mondtam akkor lehet fujjolni. -
Ez nem csak pénz, lehet látni hogy terelgeeti a vasat, többiek ilyet nem tudnak.
sok ladás gyerek menőzik, hogy hogy megy de ő igazi tehetség én kiállok mellette.
Nekem csak egy wartburgom van, azzal járok néha rallyzni, meg a boltba is, de azért ilyen sok lóerőt nem könnyű uralni, kíváncsi lennék itt ki tudná. -
Annyira gyenge trollkodási kísérlet, hogy már fáj. -
Jaja, pénzzel bármit el lehet érni, sem tehetség sem józan ész nem kell hozzá. -
:Ð! -
csodálkozom is hogy miért a Turán Friciéket hívta a ford a katalán rally-ra :D -
omfg -
Mien kicsi a villág!!!
Aki vezeti a videóban a kocsit az az uncsim :D:D!!!
Én a hátsó ülésen ültem,
kom. mondom ez a lali nagyon tud vezetni, az az álma hogy egyszer a wrc ben legyen és szerintem menni is fog neki.
Engem speciel nagyon idegesített a videózó (aki a haverja) állandóan okoskodott, hogy ő jobban csinálná, meg stb...
-
Gitt? Szerintem egyszerűbb volt nekik ólommal:D -
ez szó szerint bontószökevény :D -
igen, és ez idén még nem volt :D