101030
.
-
Ezen megnyilvánulásod alapján tökéletesen illeni fog hozzád a Crown Vic. Az is olyan faék mint a stílusod -.- -
Ezek használtak... Ennyiért kapsz akármilyen másik hasonló autót is használtan.
Már csak 1 kérdésem van akkor: minek jársz ide, ha leszarod mások véleményét?
Állandóan kifejted, hogy mennyire leszarsz itt mindenkit, de akkor tényleg, minek jársz ide? -
Amúgy aláírom, hogy a Crown Vic/Town Car mókás autó a maga hajótestével, meg a süppedős fotelekkel, de az egész autó kb 20-30 éves technikára épül. Egyedül a faék primitívsége, és megbízhatósága teszi tényezővé.
Igazi Opawagen. -
Kurva erős? Lol? 4.6-os motor 240 lóerő... Nagyon el vagy szállva a valóságtól.
Fogalmad sincs az amerikai autókról. Centekért hozzádvágják? Az alapára a Lincoln-nak 47ezer dollár... annyiból E-osztályt kapsz +30 lóerővel, 2-3 literrel jobb fogyasztással... -
shumika #88287 A Fehér skyline-ról beszélsz fekete felnivel nagy spoilerral? -
-
n003 #88285 mennyiért fóliáztok ott egy kocsit? -
USAMEN POWER #88284 Háth kinek mi, szerintem meg a Japán autó felhozatal 80 % -a nem néz ki jól, nem jön be a hangjuk, a megjelenésük etc. európai autók terén jobb az arány, de nem sok van amit elnézek / elnéznék a ház előtt. Viszont megtaláltad az embert, a 60 -as évektől 2000 elejéig az amerikai autók közép mezőnyéből tudnék válogatni bőven. A lenti képen látható Lincoln Continental -t 3 - 4 évvel ezelőtt láttam itthon is és majdnem leszopkodtam magam a látványtól, innen egy utcával arrább meg áll egy Skyline Gt-R, a szememnek kb. annyira tűnik ki a többi autó közül, mint egy 72 -es GTX a Ladák közül, ennyi. Továbbá az olyan autók mint pl. a Ford Crown Victoria (nagy, V8, és qrwa erős), amiket centekért osztogatnak az usaban szintén a favoritok közt találhatók nálam, és ha megérné itthon fenntartani beszereznék egyet. De kár is ezen agyalni, nem egyforma egyéniséggel születnek az emberek, még ez a szerencse. -
azt nem ertem hogy az ilyen autokat minek gyartjak meg? ki veszi meg? Nem nez ki jol, de talan valami uknagyapamnak megvennem... -
nemtom mi a bajod vele. Teljesen illik hozza. Amig nem nagy krom niggerkerek van rajta addig ok. -
USAMEN POWER #88281 Ami még hasonlít a Cadillacre az a Lincoln.
Ezt pl. elfogadnám:
-
USAMEN POWER #88280 Ocsmány az a felni rajta. -
ez az oldal kesz.. a masiknak meg kell egy par oras melegites meg nyujtas :D -
Kösz :)
Azt hittem, van benne sok hely, de ebben akkora motor van, mint egy teherautóban
-
-
képkereső a barátod:) -
Egyszer azért megnézném, hogy mi van egy ekkora tepsi motorterében -
Köszönöm! -
Blue Foundation - Eyes on fire -
Aki tudja a szám címét, az ossza meg. Köszi. -
Akkor már... a drift topik úgyis alszik. -
Neked mi a lószar bajod van? -
NYehehhh:_))) -
-
USAMEN POWER #88267 -
Ő kivételesen nekem is tetszik:-) -
USAMEN POWER #88265 Ja, és nem gondoltam volna hogy hozzánk is eljut belőle. :)
Nekem max 1:18 -ban lesz ha kihozza vmeik gyártó. :) -
Szabi1991 #88264 jah, jópárszor linkeltem már.. durva masina.. :)
-
USAMEN POWER #88263 Az, ami nem csak az elméletben állja meg a helyét mindenhol.
-
mi ez a zombie killer? :D -
USAMEN POWER #88261 Ebben a kategóriában inkább a VelociRaptor:
-
fú de jó verda -
Szabi1991 #88259 ez a legszebb 
-
LESZAROM. :D
Elég ha előttem megy Lujó, és problem solved. :DDD -
Ha azzal az autóval mész mindig kell hogy legyen melletted egy csaj, különben melegnek néznek :D -
Következő autóm az lesz, ha beszarok is. :> -
Mazda MX5-el ez a bajom, hogy keménytetőset találni belőle... Pedig egyszer majd szeretnék egy olyat. -
eleve nyitott autóval úriember nem jár :D -
az élet álom része nem érdekel -
USAMEN POWER #88252 Háth ha már Cadillac, vannak nem ocsmány darabok is. Muscle fan létemre aztmondom hogy ez ocsmány. :)
A Deville 99' talán jobban néz ki a kategóriában, egy Seville STS t, vagy egy Deville DTS t pedig akár el is fogadnék. Vagy akár az Eldorado ETC ami még szóba jöhet.
Ez viszont szégyen a Caditől :/
Továbbá az általam 2 legszebbnek tartott Cadillac:
Vagy akár a Cien is szóbajöhet, de az egy nehéz eset.