101030
.
  • matthias92
    ez trollosan hangzott :D
  • Adaaam
  • Csabesz6
  • I.C.ram
    dejóóóófeeeeeeeeejjjjj vagy
  • Pepsi Twist
    emlékszek régi szép idők mikor vento volt és szinte full slick gumival jártam télen akkor is csapattam 130al városba
  • Pepsi Twist
    ezt csak azé venném meg hogy utána beadjam a roncstelepre ne szenvedjen tovább az autó :D
  • Bercy #88811
    Édesatyaúristenem
    ha ezek nem jutnak a pokolra...
  • Pepsi Twist
    /laugh
  • Borg
    Kilencven napig szabhatnak ki bírságot a rendőrök
    2011. január 20. 14:00

MNO - WA
    Hosszabb idő áll a rendelkezésére a rendőrségnek a közigazgatási hatósági eljárások lefolytatására, a közigazgatási bírságot az eddigi 60 nap helyett akár 90 napon túl is ki lehet majd szabni – közölték szerdán a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságon tartott sajtótájékoztatón.

Az úgynevezett objektív felelősség elvén alapuló közigazgatási hatósági eljárások lefolytatásával kapcsolatos jogszabályok január elsején módosultak – fejtette ki Pál Adrienn, a Vas megyei székhelyű, de országos illetékességgel és hatáskörrel rendelkező közigazgatási hatósági szolgálat helyettes vezetője.

A bírság kiszabására nyitva álló 60 napos határidő a jogszabály módosulása szerint 90 napra változott, ám szavai szerint a 90 napos határidő sem jogvesztő, ezen az időponton túl is kiszabható a bírság, de az eljárást 6 hónapon belül mindenképp be kell fejezni.

Fontos változás az is, hogy amennyiben a kiszabott közigazgatási bírságot a rendelkezésre álló 30 napos fizetési határidőn belül nem teljesíti az arra kötelezett, a hatóságnak kezdeményeznie kell a gépjármű forgalomból való kivonását – fűzte hozzá. Az ügyfeleket pozitívan érintő jogszabályváltozás, hogy a fellebbezések benyújtására a döntés közlését követően az eddigi 10 munkanappal szemben 15 naptári nap áll rendelkezésre. "
  • irarref456
    mély hóban verhetetlen, még behúzott kézivel is elindult újkorában, de sajnos itt a súlypont hátra került, gondolom ez lehetett a probléma oka.
  • SötétBarom
    Eddig még sehol nem sikerült elakadnom a snowtraccel, pedig dagonyáztam idén mindenféle hóban mindenfelé :)
  • irarref456
    Mai kalandom:
    Passat Variant TDI-vel jövök haza, beletolatok egy hófödte kis lyukba, mise kellett több kijönni már nehezebb volt.
    Van rajta ugye 4 db, elöl kb 70%-os, hátul 80 Vredestein Snowtrack 3, Gondoltam nekem nem kell segítség én megcsinálom magam, elvégre nem azért gumiztam fel 2009 év végén 100 ezerből prémium gumikkal, hogy tolni kellessen.
    Gondoltam lekapartatok a hó aljáig, és akkor már elég lendületet vehetek.
    Igen ám, ez mind szép és jó is lett volna, ha nem jegesedett volna ki a hó. :)
    Na itt már kezdtem ideges lenni, elég volt ráengedni a kuplungot alapjáraton kapart, nem fulladt le.
    KB 1 perc egy helyben kapartatás után meghallattam, a gumik visítását, és tudtam, hogy lekapartattam az aszfaltig :)
    Utána már adta magát a történet, tudtam egy kis lendületet venni, és kihúzta magát.

• Adaaam
    Eddig 18 voltál, és most 25 lettél? :(
  • SötétBarom
    Ezt most vettem észre: Életkor: 25-30 között

• Mentol
    Fekete autó (gondolom) a legsötétebb éjszaka világítás nélkül 20km-ről...
    Fasza.
  • pszihopata
    kár hogy kurvára 100-al mennek és utólag van alájátszva a hang
  • Pepsi Twist
    kicsi a bors de erős, viszont akkorát tékelhettél volna na majd a 88888 :D
  • USAMEN POWER
    WTF :DD

• USAMEN POWER

• USAMEN POWER
    Nem mindegy hogy néz ki belülről(?), egyikőtöknek se lesz. :DD
  • bboyatty
    Belső lehetne picit egyszerűbb, nem ilyen csili-vili, külső nekem bejövős.
  • USAMEN POWER
    Nem a gumiszobában jársz! :DD
  • SötétBarom
    Pont ez jutott eszembe.
  • bardocz
    Az a diffúzor rajta:)
    Kár, hogy elcseszik a belsejével.
  • Szabi1991
  • Bercy #88792
    Hát az tényleg súlyos :))) De kívülről szépes.
  • desigo
    Toyota FT-86 II

• bardocz
    Belseje mint valami bazári cigány autó úgy néz ki, csak több benne az elektronika. Nem sportautóba való.
  • bency
    Annyira szép hogy már fáj...
  • Szabi1991
    pff
  • Pepsi Twist
  • pajti
  • irarref456
    Ahoj!

Én mint ékkő tüze ragyogok fel eme dicső havas időben autós társaim.
    Magány fénye emberben gondolkodást segíti elő.
    Nem történt ez velem se másképp.
    Éppen azon gondolkodgattam/ok, hogyan lehetne egy két ütemű trabantba egy f1-es váltót tenni.
    Jó mester tervrajz nélkül sose él, ezért nicsáni neki is láttam, és Paint-be elterveztem ezt az egész fogarast bogarastúl.
    Most ugye mindenki kérdezi, hogy hol a tervrajz, meg hogy mi az eredmény...
    Először is a tervrajzot nem tudom betenni mert túl nagy a mérete, de elárulom lehetséges a dolog.
    Következő kiszámításom az lesz, mennyire kéne módosítani az áttételeket, hogy jelentősen nőjön a végsebesség.
    Persze ez csak mind elmélet mert f1-es váltót nem tudtam a kísérlethez szerezni, mert az illetékesek nem válaszoltak a levelemre....-de jó tudós sose csügged!
    Lássunk neki a következő feladatnak!
  • Pepsi Twist
    ja escalade kell ide :D
  • Falkon
    Ebbe alig fér be a Robi-56, meg a disznók se nagyon! :D
  • pajti
    telekre járni jó ez:) Kombiban jobb lenne mert be menne a talicska is a betonkeverő mellé
  • Pepsi Twist
    ezzel még járnék is, trógerolni... xD
  • pajti

• Csabesz6
  • USAMEN POWER
    Ok főnök ! :D