101030
.
-
ez trollosan hangzott :D -
-
-
dejóóóófeeeeeeeeejjjjj vagy -
emlékszek régi szép idők mikor vento volt és szinte full slick gumival jártam télen
akkor is csapattam 130al városba
-
ezt csak azé venném meg hogy utána beadjam a roncstelepre ne szenvedjen tovább az autó :D -
Édesatyaúristenem 
ha ezek nem jutnak a pokolra... -
/laugh -
Borg #88809 Kilencven napig szabhatnak ki bírságot a rendőrök
2011. január 20. 14:00
MNO - WA
Hosszabb idő áll a rendelkezésére a rendőrségnek a közigazgatási hatósági eljárások lefolytatására, a közigazgatási bírságot az eddigi 60 nap helyett akár 90 napon túl is ki lehet majd szabni – közölték szerdán a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságon tartott sajtótájékoztatón.
Az úgynevezett objektív felelősség elvén alapuló közigazgatási hatósági eljárások lefolytatásával kapcsolatos jogszabályok január elsején módosultak – fejtette ki Pál Adrienn, a Vas megyei székhelyű, de országos illetékességgel és hatáskörrel rendelkező közigazgatási hatósági szolgálat helyettes vezetője.
A bírság kiszabására nyitva álló 60 napos határidő a jogszabály módosulása szerint 90 napra változott, ám szavai szerint a 90 napos határidő sem jogvesztő, ezen az időponton túl is kiszabható a bírság, de az eljárást 6 hónapon belül mindenképp be kell fejezni.
Fontos változás az is, hogy amennyiben a kiszabott közigazgatási bírságot a rendelkezésre álló 30 napos fizetési határidőn belül nem teljesíti az arra kötelezett, a hatóságnak kezdeményeznie kell a gépjármű forgalomból való kivonását – fűzte hozzá. Az ügyfeleket pozitívan érintő jogszabályváltozás, hogy a fellebbezések benyújtására a döntés közlését követően az eddigi 10 munkanappal szemben 15 naptári nap áll rendelkezésre. " -
irarref456 #88808 mély hóban verhetetlen, még behúzott kézivel is elindult újkorában, de sajnos itt a súlypont hátra került, gondolom ez lehetett a probléma oka. -
Eddig még sehol nem sikerült elakadnom a snowtraccel, pedig dagonyáztam idén mindenféle hóban mindenfelé :) -
irarref456 #88806 Mai kalandom:
Passat Variant TDI-vel jövök haza, beletolatok egy hófödte kis lyukba, mise kellett több kijönni már nehezebb volt.
Van rajta ugye 4 db, elöl kb 70%-os, hátul 80 Vredestein Snowtrack 3, Gondoltam nekem nem kell segítség én megcsinálom magam, elvégre nem azért gumiztam fel 2009 év végén 100 ezerből prémium gumikkal, hogy tolni kellessen.
Gondoltam lekapartatok a hó aljáig, és akkor már elég lendületet vehetek.
Igen ám, ez mind szép és jó is lett volna, ha nem jegesedett volna ki a hó. :)
Na itt már kezdtem ideges lenni, elég volt ráengedni a kuplungot alapjáraton kapart, nem fulladt le.
KB 1 perc egy helyben kapartatás után meghallattam, a gumik visítását, és tudtam, hogy lekapartattam az aszfaltig :)
Utána már adta magát a történet, tudtam egy kis lendületet venni, és kihúzta magát.
-
Eddig 18 voltál, és most 25 lettél? :( -
Ezt most vettem észre: Életkor: 25-30 között
-
Mentol #88803 Fekete autó (gondolom) a legsötétebb éjszaka világítás nélkül 20km-ről...
Fasza. -
kár hogy kurvára 100-al mennek és utólag van alájátszva a hang -
kicsi a bors de erős, viszont akkorát tékelhettél volna na majd a 88888 :D -
USAMEN POWER #88800 WTF :DD
-
USAMEN POWER #88799
-
USAMEN POWER #88798 Nem mindegy hogy néz ki belülről(?), egyikőtöknek se lesz. :DD -
Belső lehetne picit egyszerűbb, nem ilyen csili-vili, külső nekem bejövős.
-
USAMEN POWER #88796 Nem a gumiszobában jársz! :DD -
Pont ez jutott eszembe. -
Az a diffúzor rajta:)
Kár, hogy elcseszik a belsejével. -
Szabi1991 #88793
-
Hát az tényleg súlyos :))) De kívülről szépes. -
Toyota FT-86 II
-
Belseje mint valami bazári cigány autó úgy néz ki, csak több benne az elektronika. Nem sportautóba való. -
Annyira szép hogy már fáj... -
Szabi1991 #88788 pff
-
-
-
irarref456 #88785 Ahoj!
Én mint ékkő tüze ragyogok fel eme dicső havas időben autós társaim.
Magány fénye emberben gondolkodást segíti elő.
Nem történt ez velem se másképp.
Éppen azon gondolkodgattam/ok, hogyan lehetne egy két ütemű trabantba egy f1-es váltót tenni.
Jó mester tervrajz nélkül sose él, ezért nicsáni neki is láttam, és Paint-be elterveztem ezt az egész fogarast bogarastúl.
Most ugye mindenki kérdezi, hogy hol a tervrajz, meg hogy mi az eredmény...
Először is a tervrajzot nem tudom betenni mert túl nagy a mérete, de elárulom lehetséges a dolog.
Következő kiszámításom az lesz, mennyire kéne módosítani az áttételeket, hogy jelentősen nőjön a végsebesség.
Persze ez csak mind elmélet mert f1-es váltót nem tudtam a kísérlethez szerezni, mert az illetékesek nem válaszoltak a levelemre....-de jó tudós sose csügged!
Lássunk neki a következő feladatnak! -
ja escalade kell ide :D -
Ebbe alig fér be a Robi-56, meg a disznók se nagyon! :D -
telekre járni jó ez:) Kombiban jobb lenne mert be menne a talicska is a betonkeverő mellé 
-
ezzel még járnék is, trógerolni... xD -
-

-
USAMEN POWER #88778 Ok főnök ! :D