101030
.
-
Ja, tényleg, csak picit lett szétbaszva a futómű. -
Ha a te autódat így összetörnék, hogy éreznéd magad? -
részvét :/
jól elcseszte a hétvégédet... -
shumika #89134 Hát ha csak ennyi a baja ami a képen látszik akkor nem vészes. -
Őszintén sajnálom! Szegény autó...
-
Borg #89132 Nem tudott... a vénfasznak lemerült az akksija, ezért a sok eszével úgy gurította ki az autót a garázsából. Csak a lelkem nem vette számításba a komoly lejtőt ami a garázsa előtt van. Ami után kb 10 méterrel az én autóm parkolt keresztben... Persze hogy nem tudta megfogni...
-
teljesen mindegy ki hogy nézki és milyen igénytelen nem erről beszéltünk!
Bazsó és Csikós ért az autókhoz a többiek nem-pont!
ezt csak az nem veszi észre aki olyan szinten van mint Winkler,ő pl.egy szimpatikus langyosvíz aki szórakoztatóan ír meg egy kellemes jó dumás fickó
lehet szeretni,nekem sincsen semmi bajom vele de tök hülye az autókhoz
ja és kellemes a megjelenése:xD -
shumika #89130 KÉPT! -
"Legalább" lelépett? -
Borg #89128 Az előbb nagy csattanás, riasztó... kinézek az ablakon:
Összetörték a parkoló autómat. -
az egész ember úgy néz ki kb mint amit leírtál, nem csak az autói.
látszik rajta hogy igénytelen -
Bazsó kb pont ugyanannyit szerel, mint én. Ismerem őt is látásból. Itt lakott pár házzal arrébb. -
Aha.. oké.
Veled ellentétben én már találkoztam személyesen is a "Mesterrel". Nála beképzeltebb újságírót még nem láttam soha. Folyamatosan nyomja a szöveget, hogy mennyire jól oldja meg a dolgait, meg milyen hülyeség, amit más csinál. Közben folyamatosan átkúrják azt a szerencsétlen barmot. A Ponton is egy akkora baklövés volt, hogy olyat leírni sem lehet, de persze úgy könnyű belemászni ilyenekbe, ha mindig kikönyörögjük boci szemekkel a pénzt másoktól. Meg ugye milyen jó kis cikkeket lehet kanyaríntani a folyamatos panaszkodásokból és önsajnálatból.
ERA is úgy néz ki, hogy abba max hányni járnék. Ennyire rohadt igénytelen legyen valaki, hogy egy ilyen mocskos, szétgányolt szarba beleüljön, sőt a családját belerakja... Kb 1 napot kéne rááldozni, és kipucolni, rendbe rakni a belsőt. Cigányok nem járnak ilyen dzsuvában. -
talán mert neked sincsen sokat villáskulcs a kezedben,ezért jönnek be az elméleti szakemberek:D
Bazsó egyértelműen jó,de ő szerel is
a Top gear egy elkényesztetett idióta bagázs -
Ezerszer szívesebben olvasok egy Winkler, Bazsó cikket, mint egy Csikós-féle okoskodást, pedig az előbbieknek nem sűrűn van villáskulcs a kezében.
Pl. a Top Gear-es gárda sem hiszem, hogy valaha is tovább jutott volna az olajcserélnél. -
Kendács Csikós pont olyan mint a magyar autósok 1/3-a,de még mindíg jobb mint a 2/3-ad mert az meg úgy okoskodik hogy villáskulcs még életében nem volt a kezében
ők pl. internet nélkül meg sem tudnának szólalni
ez az újságírókra hatványozottan érvényes -
*Csikós -
Megeshet. -
Nem kell semmilyen szakirányú végzettség itthon. Max előny.
TC-ben kb senkinek nincs újságírói végzettsége. Szerintem még az extra igénytelen, irritáló, beképzelt Csikósnak "ami az én gányolásomnál olcsóbb az fillérbaszás, ami drágább az sznoboskodás" Zsótinak sincs. -

-
Baglyokat nevelt a kesztyűtartóban, illetve női alkalmazottakat szállított az autókban
-
Az igen!
Miért mit csinált azokkal az autókkal? :D
Vagy valami más oka volt? -
weed majd elmeséli,hogy megy az autós újságírás
pár autót megkapott amíg ki nem utálták
-
-
stipistopi volvo v50 -
Mondjuk egy cikket simán össze lehet hozni szerintem, ha az ember kellő mennyiséget olvasott már, + ragadt rá egy kis kultúra. A végzettség más téma. -
"kapartatás, farolás"
ajajj:DD -
Persze én megírom, igen van jogsim nemrég szereztem. -
irarref456 #89109 HOppácska! 
Nem is vagy te annyira hülye, elég jó játéknak tűnik most, de mire a cikkem felénél járnék, ami már eleve felemésztene fél napot tuti ráunnék.
De ha TE megcsinálod meg még páran akkor én benne lennék, de én nem tudok egy normális írást csinálni, ami áttekinthető, ettől eltekintve tetszik az ötlet, mert szívesen jellemzem az autómat, mert azért van egy-2 hibája, ami kijött pár""százezer km alatt rajta. :)
De te miről is írnál ennyi idősen? Egyáltalán van jogsid? :) -
Itt a lényeg az lenne, hogy bizonyos szempontok szerint felépíts egy cikket. pl.: ahogy a totalcaron látod, csak saját elképzeléseidet írod le, de a felépítés ugyanaz mindig!
Pl nem kezdünk sose a motor jellemzőivel-itt ilyenekre gondolok.
Ha újságíró leszel, biztos kezed közé fog kerülni egy olyan gép is, ami a mostani autód utódja, vagy frissítése, azt se dicsérheted agyon, csak ha tényleg jó.
Ez a játék pedig csak egy ötlet volt, úgyse tudnánk összerakni egy értelmes cikket végzettség nélkül. :)
-
És ennek mi értelme volna? Főleg hogy valszeg mindenki agyon dicsérné a saját lovát. -
megvan az Autós-újságírói szak? 
Irigyellek. :) -
azért nem egyszerű ennyire sajnos.
Lehetne mondjuk olyat "játszani", hogy mindenki az általa preferált, vagy netán a saját autójáról ír egy tesztet, és feltölti weboldalára, vagy egyéb úton-módon beteszi ide, és kiválasszuk ki írta a legjobb tesztet.
Lehetne képekkel is gazdagítani a tesztet, hogy hiteles legyen, elvégre nem kitalált alapokon állna a cikk.
Valaki? :D -
akkor én mehetek, mert megvan a suli!
Zsír!
:DDDDD -
:D! -
Mert ennyi az egész... megvan a suli, és mehetsz is a Top Gearhez ferrarival csapatni :D -
Elég egyszerűnek tünteted fel a dolgot:DD -
erre gondoltam, oké...
köszi! -
1-2 Nyelvet nem árt tudni. Angol kötelező.
Ez nekem már megvan.
Egyetem elvégzése:
Ez nincs, de ez lesz a legnehezebb.
Leírni egy autó tulajdonságait:
Hát talán
De az, hogy elsők között próbálhatod ki kedvelt márkád vadonatúj típusait, egy fél napos tesztúton, mindent feledtet. -
És az eszetekbe sem jut, hogy mire odagurulsz, addigra jöhet a zöld?:D