101030
.
-
lehet ideges lenne, párszor már volt is bűntudatom :D -
Akkor így érthető hogy apukád ideges lenne hogy jogsi nélkül vezettél! Értem én hogy faluban de akkor is:D -
Ezzel a "festéssel" jöhet. -
Lamborghini Aventador LP700-4
-
ja biztos, mert az autó jogosítvánnyal működik.
nem pedig tapasztalattal.....
miért lenne nagy szám hogy egy falusi hülyegyerek (én)
megy egy kört.... nem si értem...
max azért mert a mostani 30 éveseknek nemhogy vezetésük kocsijuk se volt, és ez most nekik nagydolog és értetlenkednek.
-
Akkor csak hazudgáltál összevissza? -
nyomjad apa:DDD -
hát igen ennyire tellett :D
ilyen képet vágsz akkor is mikor kiderül, hogy elnézted a benzin/gázolaj töltőcsövét? :D -
-
miért lennék én veszélyesebb vezető mint te?? semmivel se vagy tapasztaltabb :P :D
ugyanúgy érzem a kocsit, már volt alattam határhelyzetbe sokszor.
gyorsulni ótómata eszköléddel midenki tud -
falunkba polgárőrség működik, rendőrök csak akkor jönnek ha már baleset vagy baj van, de nagyon nem merészkedek ki :D -
srácok (remélem mostmár felfogjátok)
-
még nincs jogosítványom. -
Borg #89204 Már nem először lesz bannolva trollkodásért... -
Szuperlicence is van, ismerem személyesen! Atom a csávó. -
felét ne hidd el amit mond:)
szerintem apa ölében vezetett max. -
Friss jogsid van? Csak mert látom hogy 14-18 van írva az életkorodhoz. Nyáron már remélem hogy én is kocsikázok, akkor már leteszem a jogsit, nem érdekel bárki bármit is mond:D -
Te kis sunyi...:D -
-
most az az új célom hogy v6 tdi-t vigyenek hozzá, vagy vmi 150 ló fölötti dízelt kézi váltóval.
Persze ezt apának nem mondhatom mert egyből szagot fogna.
De ha teljesül az álmom, (mert már a benzineseket unom, bármely márkáról legyen szó) esküszöm, hogy egy gyorsulásos vidit csinálok.
addig is hajrá nyomatéééék -

-
fúú ma akkorát sportoskodtam egy mazda 323f el.
Volt rajta tuningolt vez.tengely.
Apámnak hozták bütykölni, mikor nem volt most otthon, elvittem egy kb fél órás útra.
Kicsit eszi az olajat, mikor hidegen mikor leforgatom 4 ezer fölé... de attól eltekintve kiraaaaaaa.
Csajoknak sportsokodtam is egy kicsit..- megálok mikr kiakarok hajtani főútra, ottvanak az ábícénél.
Rámnéznek és nevetnek, godoltam tetszek nekik, fogtam jól megtúráztattam, leugrok a kuplungról, a kanyarbelső kerék elkapar mint állat közbe motor még alig ment a hőmérséklete szintjelző fölé, az is füstölt, és 50-60 nál toltam neki a kettest.
Kuplung is dermedt lehetett mert kicsit megcsúszott mikor már vittem haza a vasat.
Volt már mikor 2007 es mercit vittem egy körre.
Még jó hogy apa nemtudja meg a kosci gazdija -
dugnám, de --------.--------- -
dugnátok?
-
Tuti:DDDD -

-
-
ez így igaz :) -
És ha ez megnyugtat, vezethetsz te még bármennyit, az is maradsz
-
én má sokadik éve vezetek és még mindig hülye vagyok :D -
van benne igazság de azért ez is komplikáltabb annál hogy 18-9 valaki akkor hülye és nem kaphat jogsit
szerintem a te korosztályodban is rengeteg olyan van aki felelőtlenségből csinál hülyeséget, maximum a kezdő korosztályban arányosan több, mert kevesebb 17 évesnek van jogsija mint 27nek -
total car=totálkár!:D:D -
Nekem a haverom szokta mondani, amikor meglát egy összenyomott kocsit, hogy: Ügyes, szép volt! Az ilyet utálom! Honnan tudja hogy ő volt a hibás? Tesóm keresztapjáék kocsija is total car lett, de nem ő volt a hibás, mert egy f*sszopó nem figyelt és telibe verte hátulról. -
Én meg a felelötlenséget utálom, mert ez a mindenki a maga hibájából tanul szöveg mindaddíg érvényes, míg a saját kocsiddal és életeddel játszol, nemtudom mit mondanál, ha neadjisten ottlett volna valaki, és telibevered. Lehet közhely, de ez van. Ennyi idösen személyszerint max robogóra adnék jogsit. Most ez nem ellened irányul feltétlen. -
le lehet szállni a témáról... -
friss jogsival jaszkarizott... -
hogy törted össze? XD -
én törtem suzukit, de utálom amikor valaki beköhögi hogy majd eztis összetöröd mint az xy-t...ilyenkor elgondolkozom hogy rosszindulatú vagy gyerekes-e inkább az illető
(mindenki a saját hibájából tanul a legjobban, így én is) -
biztos :)
előtte egy 4es Golfom volt -
lehet :DD