101030
.
-
Én csak annyit tudok tenni, hogy amióta a gázolajat 290 helyett 310 körül veszem, azóta nem forgatom ki annyira, így kijövök pont úgy mint a 290 forintossal. -
Na jó kapok még egy kis segélyt is, de az nem sok annyira.
Itt élünk szegénységbe szenvedésbe, ezek meg emelik a benzin árát szegény ember hogy fog közlekedni szörnyű.
A kamionosok meg majd megtankolnak a környező országokba, ennyi.. -
Hát te sem az eszeddel keresed azt a hatalmas fizetésedet, úgylátom... -
Mondjuk most se annyira érdekel. -
Én 310 forintért tankolok.
Az árak annyira nem érdekelnek egyelőre, amíg piti összegekről van szó, meg nem is annyira érint, annyira sokat nem fogyasztok.
A totalcaron leírták tényszerűen, nem kötelező elhinni, de ez van, szarul hangzik.
De 340-350 forintnál többet sose fogok kiadni üzemanyagért, amíg a fizetésem 160 ezer forint.
Majd ha lesz 250, akkor le fogom szarni az biztos.
-
Akkor te majd tankolsz 500 ft-ért ha már voltál ilyen okos és benyaltad ezt a kamurizsát totalcarról. -
Egyre jobban tetszik...
Bár homlokegyenest megy annak, amit a leginkább szerettem a ferrariban, a tradíciót, hogy soha nem törte meg semmi gazdasági vonzatú dolog...
Ennek ellenére ez az FF kezd bejövös lenni... -
Persze, nincs semmi gazdasági vonzata...
Arról nem is beszélve, hogy pontosan csakis az inflációt követi az ár, egy fillérrel nem kerül többe... :D -
Nyilván mert ugye az üzemanyag ár az csak azt befolyásolja, hogy mennyiért tankolsz... -
Németekkel az a baj,hogy szeretik a viccet,csak nem értik. Így lehet megsértődnének ezen. -
ezt egy német oldalra is fel lehetne rakni, had nevessenek, csak át kell írni németre, meg h a magyarok előbb feltalálták.
:D
ez jó -
Borg #89646 -
Ha már AUTÓ mánia akkor itt van pár kép a tavalyi amerikai autók találkozóról. -
Szerintem semmi baj nincs ezzel.
Év végére lesz úgyis csak 400 forint, de a fizetésekhez képest ez nem sok.
2001 be se tudtál volna több benzint venni mint most, az akkori átlagfizetésekkel.
Csak a nagyobb szám rosszabbul hangzik.
Akinek megvan a saját üzemanyag beszerzési forrása, az meg csak röhög a markába
-
Akár 500 forint is lehet a benzin ára!
* 2011. február 25. péntek, 08:49
Ha tovább gyűrűzik a nemzetközi olajhisztéria, hamarosan már nem a néggyel, hanem az öttel kezdődő üzemanyag-tarifák gondolatával kell megbarátkoznunk- írja a Népszabadság. Ha az arab világban tapasztalható feszültségek tartósan 100 dollár felett tartják a hordónkénti nyersolajárat, úgy néhány hónapon belül Magyarországon akár félezer forintnál is többe kerülhet egyetlen liter üzemanyag.
fasza... -
nemazé, hanem mert főzték a pacalt hátul :D -
Múltkor két román kamionost is láttam így félig a leálló sávon menni elég hosszan most már tudom miért.....táncoltak..... -
-
Egy ilyen "szarkupacot" csak-csak elviselnék minden nap.. -
ez jó videó lett 
csak két apró dolog
menet közben rögzíteni kellett volna a kamerát mert zavaróan remeg a második meg az,hogy hol vannak a csajok
-
shumika #89637 Live D1GP -
-
Nekem is rohadtul bejön, főleg a Z4 kupé :)) De az FF valahogy nyújtottabb, annyira nem jók az arányai... -
-
driftre szétcsapni tökéletes :D -

-
Ez is kibaszott jó szerintem :DDD -
-
Mathiasse #89629 Széép, a Reventón-ra hajaz kissé -
Szabi1991 #89628
-
Pályára miért is nem jó? -
befér a golftáska nem? -
-
Ezt milyen célra tervezte a Ferrari?? Mert terepen meghal, pályára nemjó,
esetleg vizes, havas, poros útra? -
Akkor a többire nézve még kínosabb, hogy így is ez kéne. :) -
Én is a te véleményeden vagyok! Ez az autó nem fog meg. Egyszerűen nem jön be a segge.
Persze ez szubjektív magánvélemény, mindenkinek más tetszik, ennyi. -
szep.LFA jobban tetszik, jobb hangja is van. -
hat csak az a baj hogy ez nem supercar :D -
Ízlésen nem fogunk összeveszni. Szerintem az FF basz. Perpill ha supercart kéne vennem, ez kéne minden más helyett. -
az a gaz hogy vizualisan nem jol van sulyozva. nincs elegge kihangsulyozva a hatso resz es igy nem oda fokuszal az ember. en legalabbis. hanem kb az a oszlopra terelodik a figyelmem, ahonnan sehogyse mutat jol ez a kombis segg es a hosszu orr. persze van olyan szog ahonnan egesz csinos a kocsi -kapaszkodjunk- a panamera jobban kene mint ez. tudom az sem a legszebb de megis valahogy aranyosabb, bejon, vagy csak mar jobban megszokta a szemem. meg azon legalabb hatul is vannak ajtok