101030
.
  • TomSolberg
    Én csak annyit tudok tenni, hogy amióta a gázolajat 290 helyett 310 körül veszem, azóta nem forgatom ki annyira, így kijövök pont úgy mint a 290 forintossal.
  • TomSolberg
    Na jó kapok még egy kis segélyt is, de az nem sok annyira.
    Itt élünk szegénységbe szenvedésbe, ezek meg emelik a benzin árát szegény ember hogy fog közlekedni szörnyű.

A kamionosok meg majd megtankolnak a környező országokba, ennyi..
  • MikX
    Hát te sem az eszeddel keresed azt a hatalmas fizetésedet, úgylátom...
  • TomSolberg
    Mondjuk most se annyira érdekel.
  • TomSolberg
    Én 310 forintért tankolok.
    Az árak annyira nem érdekelnek egyelőre, amíg piti összegekről van szó, meg nem is annyira érint, annyira sokat nem fogyasztok.

A totalcaron leírták tényszerűen, nem kötelező elhinni, de ez van, szarul hangzik.
    De 340-350 forintnál többet sose fogok kiadni üzemanyagért, amíg a fizetésem 160 ezer forint.
    Majd ha lesz 250, akkor le fogom szarni az biztos.
  • maffioso
    Akkor te majd tankolsz 500 ft-ért ha már voltál ilyen okos és benyaltad ezt a kamurizsát totalcarról.
  • MikX
    Egyre jobban tetszik...
    Bár homlokegyenest megy annak, amit a leginkább szerettem a ferrariban, a tradíciót, hogy soha nem törte meg semmi gazdasági vonzatú dolog...
    Ennek ellenére ez az FF kezd bejövös lenni...
  • MikX
    Persze, nincs semmi gazdasági vonzata...
    Arról nem is beszélve, hogy pontosan csakis az inflációt követi az ár, egy fillérrel nem kerül többe... :D
  • SötétBarom
    Nyilván mert ugye az üzemanyag ár az csak azt befolyásolja, hogy mennyiért tankolsz...
  • Willi Betz
    Németekkel az a baj,hogy szeretik a viccet,csak nem értik. Így lehet megsértődnének ezen.
  • TomSolberg
    ezt egy német oldalra is fel lehetne rakni, had nevessenek, csak át kell írni németre, meg h a magyarok előbb feltalálták.
    :D
    ez jó
  • Borg
  • tuzfal3
    Ha már AUTÓ mánia akkor itt van pár kép a tavalyi amerikai autók találkozóról.
  • TomSolberg
    Szerintem semmi baj nincs ezzel.
    Év végére lesz úgyis csak 400 forint, de a fizetésekhez képest ez nem sok.
    2001 be se tudtál volna több benzint venni mint most, az akkori átlagfizetésekkel.
    Csak a nagyobb szám rosszabbul hangzik.
    Akinek megvan a saját üzemanyag beszerzési forrása, az meg csak röhög a markába
  • fifi
    Akár 500 forint is lehet a benzin ára!

* 2011. február 25. péntek, 08:49

Ha tovább gyűrűzik a nemzetközi olajhisztéria, hamarosan már nem a néggyel, hanem az öttel kezdődő üzemanyag-tarifák gondolatával kell megbarátkoznunk- írja a Népszabadság. Ha az arab világban tapasztalható feszültségek tartósan 100 dollár felett tartják a hordónkénti nyersolajárat, úgy néhány hónapon belül Magyarországon akár félezer forintnál is többe kerülhet egyetlen liter üzemanyag.

fasza...
  • Pepsi Twist
    nemazé, hanem mert főzték a pacalt hátul :D
  • streeter
    Múltkor két román kamionost is láttam így félig a leálló sávon menni elég hosszan most már tudom miért.....táncoltak.....
  • TomSolberg
  • Kicsizoli
    Egy ilyen "szarkupacot" csak-csak elviselnék minden nap..
  • desigo
    ez jó videó lett
    csak két apró dolog
    menet közben rögzíteni kellett volna a kamerát mert zavaróan remeg a második meg az,hogy hol vannak a csajok
  • shumika
    Live D1GP
  • SötétBarom
  • R0zs0máK
    Nekem is rohadtul bejön, főleg a Z4 kupé :)) De az FF valahogy nyújtottabb, annyira nem jók az arányai...
  • zoliapu
  • Pepsi Twist
    driftre szétcsapni tökéletes :D
  • Csabesz6
  • SötétBarom
    Ez is kibaszott jó szerintem :DDD
  • R0zs0máK
  • Mathiasse
    Széép, a Reventón-ra hajaz kissé
  • Szabi1991

• SötétBarom
    Pályára miért is nem jó?
  • pszihopata
    befér a golftáska nem?
  • Smicy2
  • skate00
    Ezt milyen célra tervezte a Ferrari?? Mert terepen meghal, pályára nemjó,
    esetleg vizes, havas, poros útra?
  • SötétBarom
    Akkor a többire nézve még kínosabb, hogy így is ez kéne. :)
  • Bercy #89622
    Én is a te véleményeden vagyok! Ez az autó nem fog meg. Egyszerűen nem jön be a segge.
    Persze ez szubjektív magánvélemény, mindenkinek más tetszik, ennyi.
  • CSOCSO
    szep.LFA jobban tetszik, jobb hangja is van.
  • cement
    hat csak az a baj hogy ez nem supercar :D
  • SötétBarom
    Ízlésen nem fogunk összeveszni. Szerintem az FF basz. Perpill ha supercart kéne vennem, ez kéne minden más helyett.
  • cement
    az a gaz hogy vizualisan nem jol van sulyozva. nincs elegge kihangsulyozva a hatso resz es igy nem oda fokuszal az ember. en legalabbis. hanem kb az a oszlopra terelodik a figyelmem, ahonnan sehogyse mutat jol ez a kombis segg es a hosszu orr. persze van olyan szog ahonnan egesz csinos a kocsi -kapaszkodjunk- a panamera jobban kene mint ez. tudom az sem a legszebb de megis valahogy aranyosabb, bejon, vagy csak mar jobban megszokta a szemem. meg azon legalabb hatul is vannak ajtok