101030
.
-
shumika #89777 még nem láttam V6-os BMW-t -
a v8 at nem akartam bele tenni, mert féltem tőle, még így is nagyon erős. -
BMW v6 motor van benne.
A felirat alapján.
190 ezer km-t futott.
Idén még lesz rajta egy kis futómű munka, mert nagyon bedől a kasztni a slickekkel, 450 ezerélt, már kinéztem alá egy állítható sportfutóművet, jövőre meg át lesz festve majd.
Utánna már indulok vele versenyen is.
Meg bmw kupába csak oda sor hatos motor kell. -
v6
-
Itt egy kép a versenyautómról.
-
Sziasztok! 
Van egy BMW 325i-m, 1995-s évjáratú, 5 ajtós, amit utcán használok, és van egy BMW M3-am v6 motorral 1987-es, 3 ajtós.
-
hamarosan mindenen lesz rendszám,és akkor ez már úgysem fog működni
akkor viszont nem mindegy majd mit vezethetsz B-vel
a benzinárak hamarosan bedurvulnak,aki most eltaposna minden robogóst az autójával,az lehet hogy 10 év múlva motorra száll majd, csak még nem tudja
most csak egy aláírásba került volna,akkor meg mehet vizsgázni vagy döcöghet egy 50-essel
ez egyedül annak mindegy akinek van A-ja,érdekes módon ők írták alá először mindenhol -
amúgy anno mikor runnereztem akkor én nem azért használtam mert ment mint a golyó, (illetve azért is) hanem azért mert nem volt rendszámom, száguldoztam össze vissza leszartam a rendőrt... de ha most lehetne Bvel 125-öst nyomni valszeg kéne rá rendszám, kell a faszomnak a rendszám... anélkül is hajtják az emberek a 125ös gépet, volt ismerősöm aki 250es supermotot használt 50esként... -
hohó,de ezzel feltételeztünk némi inteligenciát és kombinációs képességet
de van aki csak a Zil-ig jut:) -
Meg amit még szintén említettek azt se sokan látják be, hogy az autósok érdeke is lenne, mert aki az agglomerációból jár be az lehet hogy így váltott volna 125-ös robogóra, és mivel nem autóval megy így a dugó is kisebb. -
btw ja :D -
itt nem arról van szó hogy minden segédjogsis felülhet 125-re,hanem B-vel vezethető lenne
B-vel miért ne?hol van egy autóvezetés egy 125-ös motorhoz,pláne hogy az is komoly lóerőkorláttal van mindenhol,ha jól emlékszem 15 lóerő ez benne is volt az előterjesztésben
ez nem máson bukott meg,mint megint a magyar hozzáálláson, de ez a viszonyulás az előző hsz-eken is pontosan látszik -
esetleg tarol a buszmegállóban..... -
Ha valaki megkeresi a Veyron árát akkor hajrá.
125-ös robogóhoz könnyebben hozzá lehet jutni.
Nyilván ha százezrek a kezdeményezés mögé álltak volna akkor mehetett volna.De ez így bukó lett. -
sőt 3500kg-ig :D és azért az a 3500kg elég sok :D mondjuk aki átül az 1 tonnás suzukijából 1 furgonba -
igen B-s jogsival VEYRONT vezethetsz de 125-ös motort nem mert azzal veszélyes vagy :P -
Létezik még mobil eredetvizsgálat? -
Szép a Saab PhoeniX, kicsit hosszabb orral jobban nézne ki. -
kemény vagy...
miért? -
Borg #89758 Én speciel kiállítanám az összes buzi zümmögős robogóját egy sorba, és áthajtanék rajtuk egy strandkorlátkék zillel. Oszt lehet járni bicajjal.
Problem solved. -
-
Vagy inkább leveszi a plakettet, a rendszámot, és használja B-vel/M-mel. Inkább ez a magyar trend... -
Veled értek egyet, bár psziho érvei sem rosszak. -
De ez itt nem Nyugat-Európa.Egyrészt az utak minősége sem olyan jó másrészt az emberek hozzá állása sem.Itt nincs tekintettel se a motoros az autósokra se fordítva.
Így is tele vannak az utak a sok barom motorossal (tisztelet a kevés kivételnek).Az 50 köbcentis robogósok is agyba főbe tuningolják a motort akkor ha 125-ösig lehetne B-s jogsival menni mi lenne?
Aki akar 125-öst használni az szépen lerakja az A1-et és kész. -
-

Illetve,
, mert sajnos igaz amit írtsz ...
-
Nem. -
45 a végsebessége de max 40el mehet nem? :D -
autóban is ugyanaz a jogsi kell bármennyi lóerős
egy jó 50-es nyitott elmegy 80-at egy 125-ös 100-at
mit akarsz ezért külön oktatást?
akkor azt is oktasd hogyan kell egy 80-al száguldó autósorban kerülgetni egy lassabb robogóval a kátyúkat?
mert egy 125-össel simán haladhatnál a sáv közepén veszélyforrás nélkül
nem véletlen hogy nyugateurópában engedik,ott miért nem kell külön vizsga?
látod pont te írsz le ilyet,én meg azt mondom 150 lóerő felett tegyél másik vizsgát autóra!
-jah az rögtön nem tetszik-látod erről beszéltem az előző hsz-ben
kismotor jelenleg a kressz szerint 45 km/h-jó 50 éves jogszabály de az így jó mi? -
ez igaz is lenne, de így is ez a helyzet, csak nem legálisan, hanem ismerősök egyebek által a 125ös 50-es papírokkal szaladgál.
engem sem érint annyira a dolog, de azért ismét bebizonyítottuk, mint már annyiszor a történelem során, hogy képtelenek vagyunk összefogni... -
Ezt az egészet egyszerűbben is meg lehetett volna csinálni úgy hogy még sikerült is volna.. csak találni kellett volna egy fideszes politikust akit meg lehet győzni hogy terjessze be. -
"A tudás, a szakmai tapasztalat, az valami. Ezért szeretnénk, ha a B125-öt nem vizsgához, hanem tréninghez kötnék. Egy egynapos tréninget, ahol aztán tényleg megtanítják az embert motorozni-robogózni, jobban, mint három-négy hét alatt bármely hivatalos intézményben, nem érdemes okosba' megcsinálni." -
Jaa, azt hittem valami más miatt van felkiáltójelezve. -
Amivel lehet 80-90-el menni, és két kereke van, ahhoz szerintem igenis jól jön egy külön képzés (most hagyjuk figyelmen kívül a tuningrobogós hülyegyerekeket). -
Rendszámos -» legális. -
Miért lett volna jobb a rendszámos, mint a rendszám nélküli? -
Nekem speciel jól jött volna, ha a melegebb hónapokban ki tudtam volna váltani az autót egy 125-ös, automata váltós, rendszámos(!), 3litert fogyasztó robogóval. -
szívemből szóltál... -
egy könnyebbség lett volna és soha senki nem tudhatja mit hoz a jövő,lehet hogy egyszer még jól jött volna mert éppen robogózni támad kedve valakinek 10 év múlva
de nehogymár aláírjunk olyat ami másnak lesz jó ország vagyunk
nekem amúgy van nagy A-m engem nem érint,csak szomorú vagyok hogy ami egy nyugateurópainak alapból jár azért a magyarnak harcolnia kell és mégsem jön össze mert még ilyen dolgokban sem vagyunk képesek összefogni -
Szerintem a legtöbb embert hozzám hasonlóan nem érinti. :)