101030
.
-
TDU topikból emlékeztem én is a kamura :D -
[URL=http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1172948722]Pepsi, most is köztünk van!
[/URL]
-
Ronny #90385 Popsi egy kis taknyos volt, ehhez még csak kutakodni sem kell, elég megnézni milyen topikokat nyitott(cipőfűző gyors bekötése). A kölykök ilyenek, de azért kellett ahhoz is egyfajta aberráltság, hogy valaki ennek felüljön. -
az kemény
de valaki mondja már el nekem hogy miért jó hazudgálni????meg többnek mutatni magát az embernek mint amilyen valójában???? -
Petike125 #90383 Megtaláltam. Régen Pespi Teflon Mike néven futott.
Ő pedig előtte zoli122
Test Drive Unlimited OFF topikban "bukott le" 2007-ben. #4616-os hozzászólás közelében nézelődjetek, illetve még máshol is a topikban.
Lehet gratulálni Pepsikének, offért továbbra is elnézést kérek! -
Petike125 #90382 Bizonyára fogalmatok sincs, arról, hogy ki vagyok, mi vagyok stb, nem is baj. Lényeg, hogy elég régóta SG olvasó vagyok, igaz nem ezzel a nikkel kezdtem pályafutásomat...
Lényeg ami lényeg, hogy már évekkel ezelőtt megmondtam egy topikban (most hirtelen nem tudom hol), hogy ez a Pepsi egy akkora kamu, hogy ilyet az Sg még nem szart. Sajnos nem emlékszem és nem találom, hogy pontosan hol és mivel bukott anno le... talán Test Drive Unlimited topik volt...
Évek óta csak olvasom és röhögök, hogy hogy lehet valakinek ennyi ereje egy ekkora kamut felépítenie.
Offért elnézés! -
Szabi1991 #90381 továbbra is tökéletes Alfa lehetne, helyette egy béna Ferrari :-/ -
-
Új A klasse Merci. (Koncepció, de a végleges hasonló lesz). Ezt fogják nálunk gyártani. Baba!
Belsejéről nem rakok képet, mert az tuti nem úgy fog kinézni véglegesben :D -
Utolsó előtti mondat kérdés volt. -
videókat is a saját accjáról töltötte fel youtubera. Hogy lehet valaki ekkora gyökér, hogy ennyi melót fektet egy kamuba?
A ról készült képek legalább valósak. Azon is elég érdekes csúcsfej-szerkezete van. -
Olyanok vagytok... Azért nincs itt, mert épp alszik... KFC-ben kemény a meló, főleg hogy fenntarts egy exkavátort. :D
Amikor meg ittvan, akkor biztos épp éjszakás műszakot tolja.
IP meg egyértelmű, olyan hű a szolgáltatójához, hogy csak neki külön lefektettek egy lankábelt az óceán aljára, hogy továbbra is maradjon náluk.
Problem? :D -
mikor lőtte a kamufotókat én még rá is kerestem a vasra,de annyi esze azért volt hogy nem a képkereső első oldaláról szúrta be -
Mondtam végig, hogy alreg. -.- -
még egy navarra is állítólag.. -
gondolom, az is úgy, mint az Escalade. -
volt közben egy kereklámpás merci is... -
Mondjuk az gyanús volt nekem, hogy egy szétgányolt fos Vento után hogy sikerült egy Escaladet összehozni. -
Egyszer már eltűnt, akkor szilveszterkor, én arra tippeltem, hogy a ventoval részegen felcsavarodott egy fára:ASD -
én is
de viszont nem értem hogy mi értelme van hazudni:S:S
lehet hoyg volt nyáron nyaralni floridába és bérelt 1 hétre egy escaladet??:D:Dés azt hitte hogy az övé:S:D:D -
full szánalom, pedig én simán benyeltem :D -
érdekes.. azóta nagyon eltűnt :D -
Így már teljes mértékben érthető. -
Pepsi fórumtárs egy Amerikában élő fiatalember aki csak azért utazgatott haza hogy írkáljon eme remek fórumra és azért van neki magyar ip-je -
-
best ass! :)))
-
en is:DDDD -
oltáááás :D -
öregember #90359 a cikk -
Azt hittem új Corolla :DDD -
biztos kimagyarázza, hogy épp itthon volt stb...
-
Borg #90356 Most intézi a proxyt biztos, hogy usa ip-je lehessen :D -
Nem mondom hogy csúnya, de nem imprezás nekem. Bár multkor volt szerencsém egy szlovák rendszámos 2011-es sedan sti-hez és majd beszartam olyan durva...képen meg ugye nem egy nagy szám. -
2012-es Impreza
-
hát kiderült popsiról, hogy magyar ip-ről írogatott végig, és szinte csak magyar idő szerinti nappal volt aktív :D -
Debrecen környéki IP :DDD -
Nem olcsó, de ja, lehet venni. -
mi a sztori? -
Van rendes keménytető hozzá? Az egyetlen bajom ezzel az autóval, hogy kabrió, azt meg nem bírnám, kiégne a szemem a napban. Ehhez még hozzájön az, hogy eleve nem látok jól, megvan a káosz:D -
Ő, miért is ne? Ahogy 15 fok alá megy a hő, felpattintod a keménytetőt, aztán csoki.