101030
.
-
Igen, halottam hogy az első ablakokat már nem lehet lefóliáztatni. De a felnit nem értem, ha nem kiálló, akkor minek szól be? Ülésről, kipufról mér nem mondok semmit! -
Hozzáteszem nagyot emelt a szemszögemből az intézkedés minőségét illetően, hogy egész éjjel a korházban voltam infúzión és hazafelé történt ez. Ezt a rendőrnek is mondtuk mert nem volt nálam a forgalmi méghozzá ezért nem. De ez már más sztori. -
Xenon meg fólia...de kötözködtek a felnit illetően is, mert hogy nem ehhez volt gyártva. Most cserélhetek vissza mindent, mert ugye az üléseim se gyáriak, felni se, lámpa se, kipuf se, fóliát meg kaparhatom le előről. -
sztrítrészing
tegnap volt az illegális gyorsulás... :P -
Na, mit csináltál? Vagy mi volt rossz? -
Régi 1.6-os Ford Sierrák milyenek? Mennyire megbízhatóak, és mennyi hozzájuk az alkatrész? Nagypapának lenne wareszt leváltani, mert az már menet közben random leáll:D -
Hát nem elvették a forgalmit basszameg? -
Hát ebbe a körbe ok hogy népszerüek...de meg is lehet érteni miért :P Amúgy én GT2 RS t vennék inkább mint Ferrarit vagy LFA t... -
ha negyed millios autokrol beszelunk akkor csak ferrarit meg lambot latok mindenhol. neha van egy ket maserati is de mas nem nagyon. -
Ferrari már csak azért nem kéne mert mindenkinek az van...ez azért erős kijelentés :D -
Óvoda bazmeg, azon veszekedni, hogy kinek mi tetszik:D -
kinek mi jon be... szbsz az LFA durva jol nez ki minden szogbol, minden porcikaja.
ferrari mar csak azert sem kene mert mindenkinek az van.
ezenkivul volt Ferrari 599essel teszt es ott is fej fej mellett voltak. -
Ízlések és pofonok :) Nekem is inkább az LFA kéne, egyrészt, mert Lexus, másrészt mert szívó rengeteget forgó motor :)
(pedig durva 911 fan vagyok ám!) -
Price: $375,000 -
hoppá -
Szerintem többe, mint a mellette álló Porsche. :) -
öööttezer -
mennyibe fáj egy ilyen? -
Látszik hogy még mindig nem ismered az ízlésvilágom. Kurvara nem a dizájn miatt kéne a dojcs vágen;)) -
Feltéve persze, ha nem hányod el magad akárhányszor ránézel. -
akkor már inkább egy ferarri -
ez ma jott ki:
jovo heten mutatjak be a NY auto shown.... meg hatravan 5 ezer dolcsi az autombol. ebben az evben ki akarom fizetni es ha jo az ara az autonak es tetszik akkor lehet beleugrok kovetkezo szulinapomkor -
ha realisan elgondolkozol akkor lehet nem kene a gt2....
a design az egy dolog
1)a gt2 belulrol es kenyelmileg SEHOL nincs az LFA hoz kepest
2)egy luxury sport auto jobban teljesitett utcai gumikon mint a gt2 verseny gumikon........
minden napi szuperautonak :LFA -
Szabi1991 #90444 Ft-86 stipi-stop :D
-
Tok fasza ez az LFA, de inkabb kene a GT2
-
meg tobb LFA-t :D
nem gyenge cucc ez az auto. luxus sport auto ami megkergeti a track ready porschet... -
2012 Lexus LFA Vs. 2011 Porsche 911 GT2 RS
-
mi van pepsivel meg a villanymotoros escaladjével???:D:D -
nem keresett meg es en sem ot... dehat ha nincs is itt... -
Hát most egy ideig tuti nem fogok kinézni USA-ba. :( Talán majd jövőre.
Pepsit nem vitted autóstalira? :D -
legkozelebb erre jarsz szoljal kiviszlek az autostalira... elvezned.
Mindenkinek mas tetszik, de mindenesetre tuti tulhajpolom mert olyan mint az uj Supra. Mindenesetre nagyon jol megy, meg ha nem is a leggyorsabb auto a vilagon, csodalatos hangja van, es nekem kivulrol is nagyon NAGYON bejon.
szal ha milliomos lennek adnam el az SLR emet vagy Lambomat es vennem ezt AZONNAL -
jól van, bevallom, hogy heccelni akartalak :D
Ettől függetlenül tényleg nem szép, szerintem. Idegesítőek azok a háromszöglámpák, meg azok a fura batmobilos idomok. -
hujekocsog!
keciszep es kesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
életemben nem láttam még ilyen ronda sportautót. -
aaaaaaaaaaaah shit... kell egy LFA................... benya arakat elnezve tavalyi kep :) -
nem jelenik meg csak felig :(((( -
yess -
majd meglátod hogy arcra estek ezzel..
lesz LifeStyle videó.
akkor majd hinni fogtok -
Pepsi-é :)) -
És Csabesz volt a paddock girl.