101030
.
-
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=whfTuzuw-Rs]Magyar Mercedes W140 "Bálna" drift :) 600-as :)[/URL] -
anyu, ez szép lett -
Jól van, értem, köszönöm a megnyílvánulásokat :D -
-
Nem kell törődni vele,mindegyik autónak nyüszít a szervó szivattyúja ha tökig ki van tekerve a kormány. -
Német. -.- Viszont idős, 1995-ös születésű, mellesleg Audi. -
Mentol #90748 Mert francia... (vagy olasz?) :) -
Jungle #90747 Sziasztok!
Egyetemi beadandómat írom az elektromos autókról.
Ha van 2 percetek akkor segítsetek azzal, hogy kitöltitek a kérdőívemet.
Előre is köszönöm mindenkinek! :)
link:
elektromos autó -
-
Értem. Ebben az esetben miért van az, hogy csak bal oldalnál csinálja, jobbnál nem? -
Mentol #90744 Teljesen szélső állásban, ha tartod a kormányt, akkor a szervó még dolgozna, de már nem tud... Ne tartsd ütközésinél a kormányt! -
Miért van az, hogy ha a kormányt (szervó, körülbelül egy éves szervofolyadékkal) minimális sebbességnél, például parkolásnál balra tekerem, valami bal oldalról, elölről búgó hangot ad? Egy bizonyos pontnál csak. Ha megtartom ott a kormányt, akkor addig csinálja, amíg megint el nem forgatom egy pár fokkal. 10 km/h-nál már nem hallom. Szinte teljesen ütközésnél van a kormány. -
Én is kaptam tőle, de nem olvastam el, ill. egyből letiltottam. Remélem valami hosszút írt, legalább több erőfeszítése ment kárba :DD -
nem szokásom ilyet, de olyan aranyos pm-et írtál hogy muszáj megosztanom
-
Kizárt. Csapattársam 2.4 (vagy 2.7? olyan van?) V6 benzinese eszik 13 környékén, pedig elég finoma bánik vele. -
Teljesen hülyeség!
Nekünk 140-nél 8 liter. 110-nél olyan 7 körül. 2.5 tdi quattro v6 automata, full extra. -
"turbo kis fordulaton szállít sok benzint,"
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD orgonát nem hoz? elvégre anyák napja van! -
már komolyan kíváncsi vagyok hogy kinek lehetsz az alregje, meg a másik ambrus redva.. -
köszi! -
Itt nézelődj... -
HollandRules #90734 Valakinek tapasztalata erről:
BMW E34 520i -
Kizártnak tartom. Persze biztos, ki lehet belőle sajtolni, de ésszerű keretek közt tuti nem eszik annyit. -
Audi 2.5 TDI-ről nekem 13-14l-es fogyasztást magyaráznak, mennyire hihető ez? O.o
Szerintem a V6-ra gondol a srác, vagy nem tudom... -
"mert a turbo kis fordulaton szállít sok benzint"
ehhez csak gratulalni tudok.... remeljuk nemsokara megjelensz es elmondod, hogy jajj te nem arra gondoltam meg pont forditva gondoltad...
-
jarok ide minden nap de kicsit mas orakban.. miert kell ezt nekem minden alakollam elmondani ?:) -
gondolom :P -
Az ok, de ha felveszed a kagylót, az mobilozásnak számít? :D -
Nekem is van telefonom, de lehet kormányról vezérelni/kihangosítani gyárilag :) -
az igaz hogy akinek turbós kocsija van annak büdösebb a lába? -
"turbo kis fordulaton szállít sok benzint"

-
Igen levegőt.
Én nem értek hozzá, szelektív a memóriám is, szóval biztos levegőt mondott, csak én írtam benzint. -
A turbo levegőt "szállít", nem benzint. -
Egyszer volt szerencsém eltölteni egy-két órát egy olyan tepsiben, kibaszott jó cucc :> Különösen viccesnek találtam benne a telefont.
Itthon amúgy a jog mit mond az autóba épített telefonkagyló használatáról? :D -
na az akkor nem túl sok -
bár faterom kocsija, de többségbe én használom mostanába :D
MEg kell szokni a dsg-t mert lámpánál mikor rányomok a gázpedálra, még eltellik 1 msp mire reagál. -
Én is értetlenül álltam a dolog előtt, aztán bementem a szervízbe és azt magyarázták be, hogy a városi sok kigyorsítás miatt eszik annyit, mert a turbo kis fordulaton szállít sok benzint, ezért adja le hamar a nyomatékát.
Ismerősömnek 1.4 TSi octaviája van kézi váltóval az is ugyanennyit eszik, bár az nagyobb autó.
De azt a DSG re fogom.
De átlagba simán 8 literből járok, és ha kell van tartalék. -
Kezdem unni amúgy, fárasztó. Ha tényleg egy hülyegyerek lenne, akkor még lenne benne fun, de alreggel kimerítő beszélgetni. Át kéne adni a házigazda jogot valaki másnak, aki tényleg gyakrabban itt van. Az ilyen maszka jellegű minimálisan humoros regeket meg kibaszni a gecibe. =) -
Majd leestem a székről
-
10 litert bezabál ez a kis motor?
Az enyém eszik ennyit,pedig az 2.0-es...
-
:DD:D:DD