101030
.
  • SötétBarom
    Fárad a szentem. Bár ezt egyértelműen a vegyszer számlájára írom. :@
  • Tufa
    hát, nekem az angel eyera nem áll fel és nem mondanám hogy az ijedtség bármely fokát érezném magamon. Ami az emberekbe inkább félelmet kellt ha belemész a seggébe és a szélvédődről olvassák le a rendszámodat kb :D
  • Tufa
    Ugyanmár.. Lerobban fiat az útszélén? mindennapos..
  • SötétBarom
    Valószínűleg igen. Elég loálos lehetett kívülről, ahogy két hülyegyerek kivetődik a kocsiból, amiből dől ki a gőz :DDD
  • Borg
    Akkor gondolom a fűtő kasnál nyomott szét valamit :) Máshogy nemigen juthat az az utastérbe...
  • SötétBarom
    Azt mondtam, hogy tegnap délután a hűtőrendszer tisztító cucc szétkapott valamit, és menet közben pofánvert nagyon durván a gőz? :DDD

Majd kb 10 sec alatt az autó kifosta az összes hűtővizet. Felét az utastérbe, felét meg maga alá..
  • Csabesz6
    ;D
  • cement
    aki toyotát vezet az csak jóarc lehet
    [toyotája van]
  • bardocz
    És a tuning golfos gyerekek?
  • Csabesz6
    Meg a Toyotát.
  • fifi
  • [HUN]Crassus
    sure!
  • z0ty4
    kihagytad az Audi-t.
  • [HUN]Crassus
    huha ez durva:D
  • fifi
    aki gyökér, az BMW-ben is gyökér, Ladában is, és Suzukiban is... erről felesleges vitázni...
  • SötétBarom
    Hahu-n van kb 4000 eladó BWM. :DDD Suzuki meg 4800. Ez nagy különbség szerinted? :DDD
  • [HUN]Crassus
    persze ,mert kevesebb van belőle mint Suziból:P:)
  • I.C.ram
    ja, csak elég sok baromállatnak a BMW a megtestesült öröm. 10 Strítrészeres majomból 7 akar BMW-t, a maradék meg Hondat.

Sajnos BMWbe több paraszt jut.
  • [HUN]Crassus
    természetesen tök8 milyen autót vezet valaki...ha egy barom állat akkor az minden autóban egy barom állat marad!:)
  • [HUN]Crassus
    ne is haragudj ,de ez baromság! nap mint nap találkozom az utak rémeivel akik mindenáron erősködnek,tolnak/letolnak,bevágnak és ezek nem mások mint a SUZUKI SWIFT-es 1.3-as pöcsköszörűs wannabe versenyautós majmok:P /tisztelet a kivételnek/
  • R0zs0máK
    Ebből is látszik mekkora szar-húgy alakok a BMW vezetők (tisztelet a kivételnek), hogy neked az ő általuk kialakult utálat miatt kellett szopni...
  • [HUN]Crassus
    bőven elég a duplalámpa/angely eye/ adta helyzeti előny 3-asban is:D Amúgy én sem vezetek bunkó módon úgyhogy kifejezetten undorítónak találtam a buszsofőr viselkedését pláne annak tudatában,hogy a fasz 15-20 ártatlan élettel játszadozott!
  • I.C.ram
    Vegyél 7-est, azzal nincs ilyen gond :)

Nekem mindenki lehúzódik, pedig nagypapásan vezetek. Az viszont tök jó, amikor beengedek valakit, és nem akarja elhinni az a valaki, hogy egy 7-essel beengedték :D Nem győzi köszöngetni. Bálnával talán mégjobb lenne ez. Na attól senki nem várná, hogy kulturált egyén vezeti.
  • [HUN]Crassus
    Story: Keresztúri úton hazafele /marhahosszú egyenes szakasz 60-as tábla/ mnet előttem egy 520i őelőtte pedig a 67-es Busz természetesen 47-el.....elkezdtem a felező felé orientálódni,mert a márkatárs elvolt a tempóval én meg siettem hazafelé.A buszos észrevette a 2 duplalámpást a visszapillantóban elhatározta régi sérelmein most retorziót vesz.Ki is húzódott egyenesen rá a felezőre....lófaszt se láttam előre....elkezdtem lemaradni,hogy legalább minimálisan lássak előre.Már vagy 6-7 autó távolságra voltam mire láttam is valamit,nem jött semmi elkezdtem előzni ,de mivel nemvagyok idióta sofőr miután megelőztem a másik bömöst beálltam a sávomba,hogy majd onnan kezdek előzni.Már láttam,hogy a BKV-s okádja a füstöt....elkezdett a fasz gyorsítani míg beálltam a bömös meg a busz közé....mikor elkezdtem kielőzni már 75-80-al repesztett az öreg ikarusz...oké ezzel nem szopatott be ,de miért nem az anyjába az ilyen aki 15-20 emberrel a buszon ekkora őrültségeket csinál?
    Legszívesebben bementem volna a keresztúri végállomásra/sajnos igyekeztem időben hazaérni így nemfért bele/ és felnyomtam volna a feletteseinél....az még hagyján,hogy engem veszélybe sodor ,de az ,hogy az utasokat is ,mert BMW iszonya van az már nagyon felháborító!
  • Falkon
    Ez elkerülte a figyelmem. Köszi!
  • pajti
    Erre
  • Falkon
    Mire?
  • Bronx South
    Ez így unalmas. Ha leesik, na az igen.
  • Smicy2
  • R0zs0máK
    Lesz rajta szép JDM felni, ne aggódj ;)
  • Szabi1991
    ez a mercis drift rekordra a válasz ? :D
  • broman191
    Olyan nincs amikor leesik?
  • desigo
  • Csabesz6
    Charade GTti rulez>DDDDDDDDDDD
  • CSOCSO
    szerintem meg ne tegyel ra semmifele grafikat. hagy ugy ahogy van. tegyel ra szep felniket es kesz
  • CSOCSO
    ebbe valami brutal gps es riasztot tegyel! remelem lesz vmi fasza jdm felni is ra!

Rays Volk Racong C1 :D 1500 dodo

• cement
    engem az a jó kis tv érdekel, eladó?
  • fifi
    engem az ára érdekel, nem az, hogy mennyire "zorall" miért baj ez?
  • S2000
    Azért jó, hogy mindenki az árával van elfoglalva:D Biztos kurvadrága volt, de hát ha egyszerűen rohadtul zorall, akkor kit érdekel, nem?:D
  • cement
    50millióból mék nem -.-