101030
.
  • Csabesz6
    Ne erőlködj:D
  • Bronx South
    Szűken látod a dolgokat. Valaki kitolathat, valaki kikanyarodhat, valaki gyalogosan kerülhet útba, továbbá egy tapasztalatlan, fiatal sofőr ökörködik egy többszáz lóerős autóval szűk helyen, nagy sebességgel, a vassal is adódhatott volna probléma, és kész a baj. Senki nem agyal ezen napokig, de a dolgokat tisztába kell tenni.
  • bency
    De én értem hogy mit mondtok,elfogadom a véleményt mert igaz.De azért mennyi a valószinüsége hogy elé ugrik valaki? Meg halatszik nagyon messziről ha jön egy Brabus 150el egy garázsban.....én sem támogatom,de nem szidom napokig azért épp.
  • Attila8805
    Nincs gáz az egyenesben való csapatással.
    Én is meg szoktam őrülni bár fikáltam is 200-al :D de az most más tészta.
    Mást nem veszélyeztettem csak magam.
    Jól belátható egyenes szakasz megrángattam a bajszát 260 meg 250 meg ilyen apróságok de soha nem volt más a környéken se!
    Se autó se motor gyalogos meg főleg nem.
  • Bronx South
    Nagyon gyerek vagy még úgylátom. Tapasztalj, zárj minél több infót az elmédbe, és egy nap majd felismered a világban rejlő veszélyeket, ha meg tukó maradsz fekete zsákban végzed, vagy mást küldesz oda. Ha valakinek az intelligenciája csak odáig jut el hogy "az apuci verdájával de jót gyorsultunk egy mélygarázsban" akkor részvétem, de nem őszintén. Ha ezt te megkönnyezed könnyezd, de nenyílvánosan, az ördög nem alszik ezt ne felejtsd el.
  • REPS0L
  • R0zs0máK
  • REPS0L
    ma láttalak az Arénába BAMMEG, csak mire felfogtam hogy Te vagy, már leléptél :)
  • bency
    Jó,ez jogos.De ők most pont ott voltak.
  • I.C.ram
    Nyilván csak egy zsúfolt parkolóházban van egyenes szakasz. Sehol máshol a világon.
  • bency
    Ezért irtam hogy lehet egyedül vagyok,mert gondoltam.De majd ha egy Brabus SLR be ültök egy tök egyenes előtt meglátom ki nem gyorsul egy kicsit is amellet hogy fosnátok hogy jajj valami baja lesz vagy elkurom.Felesleges most vitát kezdeni,úgyis csak tenné mindenki hogy őőőő bizony nem gyorsulna.
  • pajti
    meg 1
  • Szabi1991
  • Attila8805
    +1
  • Csabesz6
    +1
  • Borg
    Ott se lesz igazad vele.
  • bency
    Balesetek topikba akart menni a hsz.
  • bency
    Ember lehet egyedül vagyok,de komolyan nem értem mit kell ennyire felfujni azon hogy egy BRABUS SLR el sprinteltek egyet egy garázsban...nem játszótér se semmi hogy futkossanak az emberek +hallatszik ha jön valami nem fog átszaladni.....jézus mi történik ha valaki gyorsul egyet és baleset sincs.
  • desigo
    Top 10: a legdrágább veteránautók az eBay-en

1.) 1959 Ferrari 250 GT California Spyder
    Kikiáltási ár: 3 260 100 dollár
  • N o N a m e
    paradicsom
  • broman191
    Hogyne, irány csapatni!
  • Szabi1991
    rover jó lesz ? :D
  • broman191
    Jöhet rögtön a...mindegy melyik. :D
  • S2000
  • Csabesz6
    óhogydögöljmeg:))))))
  • Modulo
    Sziasztok Autómániások

Benzingőzös szenvedéllyel vezérelve megalapítottam a Karburátor nevű facebook oldalt, ahol a tartalmat közösen írjuk a tagokkal a következőkről:

Autókról, melyeket még szenvedéllyel építettek LEGINKÁBB az ezredforduló előtt.
    Autókról, melyek tervezésénél a vezetési élmény elsődleges volt.
    Autókról, melyekben a fém, bőr, fa túlsúlyban van a műanyaggal szemben.
    Autókról, melyek még nincsenek tele elektronikával.
    Autókról, melyeknél még a gazdaságossági tényező nem volt jelentős a tervezésnél.
    Autókról, melyek többek, mint egyszerű közlekedési eszközök.

Karburátor
    http://www.facebook.com/pages/Karbur%C3%A1tor/234387379923289

Az oldal létrehozásának az volt a célja, hogy a hasonló gondolkodású emberek „találkozóhelye” legyen, ahol a tartalmat közösen írjuk.
    Kötetlenül lehet beszélgetni mindenről, ami autó. Legyen szó tulajdonosi tapasztalataitokról, saját autóitok képéről, álomautóitokról, képekről, filmekről – a lista végtelen -.

Benzingőzös szenvedéllyel üdv,

Roli
  • broman191
    nice
  • Attila8805
    Áhááá szóval ez valami szleng:D
    Bár elég kielégült fejed van a képen az tény:D
    Amúgy eddig nem dicsértem a képeket de az elejétől nyomon követem az építést és csak gratulálni tudok hozzá.
    Nekem nem lenne türelmem kivárni:)
  • R0zs0máK
    merevedés XDD
  • Attila8805
    Mi az a boner?
    Annyiszor hallottam má de nem vágom.
    De laglább most első kézből megtudhatom ha tájékoztatsz:)
  • CSOCSO
    lol elso kepen akkora bonered lehet hogy a fekak is megirigyelnek :D
  • Szabi1991
  • R0zs0máK
    őszülök bazz...
  • Bronx South
    Mi az a cukker pamacs a fejeden ? Nem azééé... írom, csak jól áll.
  • pajti
  • R0zs0máK
    méééég nincs kész ;)))
  • bency
    Minden RESPECT a tiéd :P
  • R0zs0máK
    Megjöttek a lámpák:

És íme az autóm béta verzióban, saját lábán ment a King Of Europe máriapócsi futamára :)

• eksy

Szép, jó, de én már úgy 8ezer környékén szeretném hallani, meg persze látni.
  • Bronx South