101030
.
-
Teljes mértékben joga van az ebbe a topicba nem kívánatos személyek hsz-ét törölni, és lássukbe, te ilyen vagy, voltál, leszel. További jó trollkodást máshol... -
Ráózsászííín!!!négy
felni meg neonlila -
Pedig a TRD festéshez is illik a sötétebb színű felni. :D De mindegy, jó lesz ez.
-
Szabi1991 #91960 a felni jóféle legalább 
-
IGEN!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
felni megjött közben:
-
Szabi1991 #91958 -
-
Én tudom!! :)))) -
Mentol #91955 Biztos piros! -
Azt se tudjátok milyen lesz...:D -
ez tényleg nem szép >.< -
maris lepergett a piros festek rola? gyonyoru... -
-
-
:'D -
:ÐÐÐÐÐÐÐÐ -
Utoljára figyelmeztetlek: ha folytatod a trollkodást minden hsz-ed törlöm. -
köszönöm, nincs több kérdésem. -
Autó ? nekem repülőm van, hülye vagy ? de loptam egy ezerkettes ladát egy hete, azzal spurizom a qrwákat jobbra balra. tudom, te most irigy vagy mert neked pár homi jutott mi ? múltkor elfecsegted magad, de én nem felejtek :D -
Neked amúgy van autód? -
madár a jó.... natód el a kispószkit, vagy a zasztavádat vagy mid van
-
Mivel kis szériás, természetes, hogy drága...majd ha tömegben gyártják, mint most az autókat, akkor olcsó lesz :)) -
A jelenlegi helyzet szerint a hidrogéncella nem igen fog előretörni a (mindenféle elterjedőben lévő alternatív hajtáshoz képest) durván magas előállítási költségei miatt, kivétel ha valami lényegesebb változás nem történik, amely leviszi az árát. :) -
most is megérné csak kellene hozzá tőke:) -
Na megyek, kiveszem a kezem a biliből XDDDDDDDDDDD -
pontosan ezért nem fog felmenni a benzin ára sosem az elviselhetetlen szintekre, mert akkor már megéri majd átállni az olcsóbb energiaforrásokra, így csökken a kereslet az olajra, és megint lemegy az ára :)) -
Én nagyon remélem, hogy minél hamarabb elterjednek az alternatív hajtású autók. Személy szerint a hidrogéncellás gépjárműveknek drukkolok leginkább. :)
Így marad majd elég benga nekem, meg a hozzám hasonló elmebetegeknek, hogy az addigra bőven 40-50 éves, belsőégésű motorral ellátott autójukkal elhozzák óvodából az onokákat :DDDD -
Én a külső összhangot nézem egy autónál, a kisugárzást, utána jön a hang, majd az utolsó a sorban a meghajtás. Ha az első már adott, utána a hangot akár lehet szimulálni (lásd: Tesla Roadster), a meghajtás meg innentől kezdve lényegtelen. Engem az se zavarna, ha az összes Mustang mostmár csak elektromos lenne (attól függetlenül hogy V8 -al az igazi), a világ fejlődik a tempót tartani kell, és ez így van helyén. -
Szabi1991 #91931 -
DIESEL DOG #91930 Ez igen... O.o -
Borg #91929 Magyarország, 2011.
-
Belvárosból nem eleve az autókat kéne kitiltani... Max taxi+BKV mehetne be. Nem a környezetszennezés a legnagyobb probléma Budapesten sem. Hanem az azt kiváltó ok: dugók... -
No offense, de próbálom megfejteni a gondolkodásmódod, egyszer az amcsi zabagép, oldschool musclecar, aztán most meg ez az elektromos ampervadász bizgentyűkacatmánia...
Nem érzed, hogy két ellentétes pólus? :D -
Az ár az biztosan gond lesz, ezeknek az autóknak nyilván itthon nem igen lesz piacuk újonnan, mint ahogyan a jelenleg forgalomban lévő első hírmondóknak sincs, csak ha majd használtan adják x évesen, ócsóé'...azaz 12-13 millió forint helyett a tizes nélkül, a 3 milliós lélektani határ környékén. :) -
10-20 év barátom, és majd röhöghetsz.
-
Idővel majd a sok elektromos autós fog rajtad nevetni, ha a belvárosokból teljesen ki lesznek tiltva a benyás autók :) -
i3 az tipikus munkába be - vissza + bevásárlást elintéző városi kocsi lesz. 80-100 km nem nagyon ad teret másra. Otthonról begurulsz vele munkába, garázsban feltolod a konnektorra, hazafele még beugrasz vele egy moziba / vásárolni / stb, aztán hazagurulész és otthon is felpakolod a töltőre.
Ez jó lenne, ha hozzádvágnák mondjuk 1 milló Ft-ért, de ez a bömös tuti irdatlan drága lesz :) Majd idővel "olcsósodni" fognak ezek is... -
hang...
-
XD madár -
Hmm az a fehér Civic