101030
.
-
LOL -
Borg #92325 Chromeban le lehet tiltani :) Problem solved.
Úgyhogy most nálam úgy néz ki a topik, mintha magadban szpemmelted volna tele :D -
ennyi
-
Látom, érted a lényeget. Mindegy, én kiszálltam, győztél. -
"viszont a német nyelvben mint HIVATALOS szó létezik az unsympatisch (unszimpatikus) kifejezés. Ha a magyarban helytelen is a fosztóképző, akkor fogjuk rá, hogy a németekről vettük át a szót, így már hitelt nyert."
ha lehet időnként helyettesíteni angolul bizonyos kifejezéseket, akkor lehet a németből is sztem, de vitázzunk ezen is egyet. vagy nyelvtan topik is ez vagy wtf ?? -
"Az unszimpatikus stíluscímkéje ugyancsak a műveletlen, azaz inkább érdemes az antipatikusra átszokni."
Legalább öngólokat ne rúgnál. -
A többit már lereagáltam, mindenesetre művelődj. -
15x megkértelek, hogy fórumozz normálisan. Képtelen voltál erre. Mindig benyomtál egy "buzi ájkrem" tartalmú hsz-t. Én meg előre leírtam neked a feltételeket. Vagy normálisan viselkedsz, vagy törlök mindent. Ha emlékeznél, és legalább a saját hsz-aidra... akkor tudnád, hogy akkor is nyomtad a buzizást.
Azzal meg pláne nem segítesz a helyzeteden, hogy random, érdektelen yt videókat linkelgetsz, csak hogy engem idegesíts(sikertelenül). Olyan szó, hogy unszimpatikus meg simán nem létezik.
Nem csodálkozom semmin. Mindig van egy aktuális fogyatékos a topikban, aki nem fér a bőrébe. -
leírom neked a szisztémát. két-3 napja törölted kb. néhány hszemet, közbe a kutya nem szólt hozzád, nem sértegetett, csak úgy gondoltad h törölgetsz egyet mert nem szimpatikus a pali. a következő a mai nap, 3 db hsz, szintén törlöd, de gondolom jobb neked vitázni, törölni 50-100+ flém hszt hát akk legyen, ezt te generálod saját magadnak, valóban hülyültem itt pár hete, de az akkor volt, jogod van rendet rakni, de folyamatos jelleggel törölgetni csak mert unszimpatikus valaki... min csodálkozol egyáltalán ? -
Egyszer nem reagáltam a buzizásaidra. De biztos magamra vettem. Tudod mit? Baszd szét nyugodtan a topikot.... -
valakit ? itt csak az ingről van szó, meg hogy magadra veszed, senki más nincs a témában csak te. az a mindenki max az a 2-3-4 ember akik általánosságban az sgn azt lesik mikor köthetnek belém, azt utána jön az észjátékom aminek a vége ua. én vok a szemétláda :D de am szarom le ki mit ír-mond velem kapcsolatban -
Miről beszélsz? Minden második hsz-ben lebuzizol, zsidózol, stbzel valakit. Mindenki leírta már, hogy senki nem kíváncsi rád, és a hülyeségeidre. -
mi off topik ? hogy lereagálok két semleges, egy nekem írt hszt ? az neked off topik ? te alapból nem vagy tisztában azzal hogy mit jelent a hg jog, az önfejű szabályaid meg kit érdekelnek. -
Jó, akkor kérdezzük meg, hogy érdekel-e bárkit is itt a személyeskedős, offtopic, stb hszjeid.
Többen jelezték már nekem itt is, meg privátban is, hogy töröljelek. Képtelen vagy észrevenni magad. -
-
-
3 cseszett hszt írtam volna le, azt most nem baromkodnánk egymással de te tudod, nekem is csak kopiznom kell -
am ja, te generálod a flémet, én meg tartom magam ahhoz amit leírtam neked pmben -
Ezt csak neked
-
Ehhez is csak gratulálni tudok:
Feladó: Bronx South
Elküldve: 2011. 08. 26. 16:47
Tárgy: xD
ha nem állsz le a hg jogoddal való visszaéléssel, akkor én sablon üzeneteket fogok gyártani amiket bemásolni és elküldeni gyorsabb mint neked törölni egy hszt, azt megnézzük melyikünk unja meg hamarabb. nem tom észrevetted -e, te generálod a flémet :D -
-
:D -
háhá
-
GENIUS. -
-
masodik resze a taviranyitos videonak -
EZ UBER!!!!!!!!!!!!! ev youtube videoja!
-
Hát ha már a rendszám eltüntetése a cél akkor inkább ez :D
-
Nekem tetszik. -
Nekem ez most már tetszik! :D -
A B-s merci sosem volt szép. -
Az is ronda. -
Ez tényleg ronda. -
Szerintem nem lett annyira csúnya, az új 1-es bmw nekem sokkal visszataszítóbb. -
De egy okádék lett ez
-
az igen.... :( mint egy rongybaba -
-
közúton is szarnak rá, nekem elhiheted :DDD -
Régebben mutatták! Ez elvileg, valami szerkezet, amit rendezvényeken lehet használni! Valaki valami info, hol lehet venni! Olyan 20-ezres tétel! :) -
szarik-fosik rá.