101030
.
-
a fiberglass resin nem csak autok javitasara hasznaljak hanem barhol ahol fiberglasst csinalnak. Legyen az hajo vagy csak siman egy dobozhoz amit a dokkra tesznek ki. Ez egy atlatszo anyag amit az uvegszallra ontenek es megszarad. A bondo meg ket kulon anyag osszekeveresevel kapjak.
Ha ezt elmondod a vkinek ahol autokat javitanak tuti megmondjak a nevuket.... -
-
De lehet köszi:) -
-
nem üvegszálas gitt? -
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy láttam egy videóban a "fiberglass resin" és a "bondo" kifejezést. Rákerestem gugliba, meg is találtam mindkettőt, de fogalmam sincs hogy hol vehetnék ilyet Magyarországon, és hogy egyáltalán milyen néven árulják az ilyet. Tudom hogy mindkettő anyagot az autók javítására használják, ezért gondoltam megkérdezem itt. Nem autók javításához kellene, de ezen anyagok nélkül nem tudok továbbhaladni a munkámban. A válaszokat előre is kösz, a két anyagot pedig ebben a videóban láttam. -
-
Télen meg kihoznád a garázsból, és rojtosra csapatnád:DDDDD -
Szerintem is :) Lenne egy full gyári, nagyon kevés kilóméteres hacsim, azt kurva élet, hogy garázsban tartanám és a mostanival járnék :))))) -
Szerintem egy ilyen teljesen gyári (a rádió csere is hiba volt :) ), jól karban tartott autó ezerszer többet ér, mint egy tuning "csoda"... -
Gyári Calibra :o -
Az ügyészség ejtette a vádat annak a békéscsabai férfinak az ügyében, akit a gépkocsijába beszerelt traffipaxblokkoló miatt számítástechnikai rendszer elleni vétséggel vádoltak -
szerintem is,a hengerfejtőmítésed a végét járja
ha meleg motornál megnyomkodod és duzzadnak a csövek akkor egyértelmű -
Borg #92714 Kiegyenlítőben nem olajos a víz? Ha ki nem folyik sehova, akkor akár meg is eheti... egy átégett hengerfej tömítés pl.
Olajsapi leteker, esetleg ott nem e habzik... -
megkell nézni nem e vizes a padlókárpit, illetve még lehet egy dolog, tömbszelence vízpumpánál már kicsit ereszt és ott szívhat be levegőt, de lehet hogy a hűtő rohadt szét, sokféle lehetőség van -
nem... -
fűtőradiátor szétrohadt, nem érzel fagyálló szagot az utastérben? -
ez az, hogy nincs tócsa...
mitől levegősödik le? -
Borg #92709 Á, ha 2-essel kezdődik már nem veszik meg :) -
Az szép !
Mehet vissza az óra 220 ezerre és megkíméltként hahura az autó
-
Borg #92707 Semmit ne önts bele a vizen és fagyállón kívül.
Ha az autó alatt cseppek vagy tócsa jelentkezik, vagy az autó alján látni a folyást, akkor meg kell keresni a lyukas alkatrészt, és kicserélni.
A gázadásra vízcsobogás leginkább attól lehet, hogy levegős a rendszered. A termosztát közelében van általában a légtelenítő csavar. -
mi a ráktól lehet, hogy nagyobb gáznál "csobog" a víz a műszerfalam alatt/gondolom a radiátorban/
lyukas lenne? és nagyon lassan tűnik a víz/nyáron nem, csak mióta fűtök/
mi van,h a öntök bele egy kis hűtőtömítőt? -

-
Borg #92704 Egymillió mérföld Honda Accorddal -
Én úgy hallottam hogy ilyet max japó verdákkal csinálnak. Pl. egy muscle car nem biztos hogy így végzi. -
Az elejét jól elbaszták a többivel nincs gond.
-
Elektromos hajtású DeLorean prototípus
-
-
Rosszul emlekeztem. En csak itt a forumokon hallottam errol. -
Amíg nem részingelnek, addig legalább tudnak lövöldözni a legál fegyvereikkel :DDD -
felre vagy informalva a stohl bucika miatt senki sem halt meg -
Gondolom letöltendőt nem kap érte max pénzbírságot amit röhögve kifizet. -
amcsiban nincs is stohl bucika aki ittasan elut vkit aki meghal emiatt es az ember annyit kap mint ha valami feka kisfiu egy almat csent volna el a boltbol....
-
szerinted csak az autot torik be a vezeto meg elsetalhat? -
Mert nincs benne...amerikaiak... -
Nem a kocsit kellene zúzni hanem aki vezette eltiltani 5-10 évre a vezetéstől... -
felniket azért eladták róla :D -
Max Lujót kéne oda betenni xD -
Itthon is így kéne,ha utcán versenyzik az emberfia.
-

Sose fogom megérteni ezt a logikát...