101030
.
-
Ha a check engine lámpa világit, akkor nagy gebasz lehet. Ennyiből meg szerintem lehetetlen kitalálni. Vidd el szervizbe, amíg nem hullik szét a motor. De persze lehet, hogy csak elektronikai baja van. -
Nem tudjátok mi baja lehet a kocsinknak? Opel Corsa, 1literes, 13 éves asszem. Indulásnál elég gyakran csinálja azt, hogy egyszerűen nem megy, hiába nyomom neki. Kettesben 30-nál leszabályoz, hangos is a motor, de nem forog, és ahogy játszok a gázzal, picit megindul, majd újra összefossa magát. Kereszteződésbe kifordulásnál nagyon gáz. Pedig amúgy egyesben simán megy 40-et, ha éppen olyanja van. Tegnap meg budaörs felé autópályán a dombra fel gondoltam, hogy picit megnyomom neki, hogy ne lassuljak nagyon vissza, erre motor lámpa kigyullad, kurvahangos az egész, és nem megy. ahogy visszavettem, motorlámpa kialszik, hang elmúlik, de 95-nél többet nem ment. -
kép lemaradt..
-
-
mar lattam, de azert koszike.
Aki akarja kovetni a FT86, FRS,BRZ fejlemenyeket
^minden fent van. Osszes teszt, video -
-
BMW 6 Gran Coupe -
vladimir00000 #93120 Ez szerintem az új Octavia lesz. -
Skoda Vision D tanulmányautó
"A Vision D egy kompakt méretű, ferdehátú gépkocsi, melynek meglehetősen hosszú a tengelytávja, rövid túlnyúlások mellett. A gyártó szerint így nem csak hogy agresszívebben néz ki az autó külseje, de sokkal tágasabb belső tér kialakítására nyílik lehetőség."
-
Szépen felforrt a dugó...gratula a tulajnak... -
Rég láttam ekkora rakás ízléstelenséget egyben...remélem a tulajdonosa azért büszke rá! :) -
Háááát... kurva rusnya :DDD -
öregember #93115 érdekes... -

-
öregember #93113 az elfelejtett legenda -
feltekertétek a turbót, úgy hogy nem kapott több gázolajat?
akkor olvad ilyen szépen, mint a Kojak nyalóka... -
Uhhh...ezt hogy sikerült?
-
petike2003 #93110 grat -
petike2003 #93109
-
CORSA 1.7D 2005 -
amennyire tudok bewrappolok az ajto moge. Sot ennel a lambonal magat az ajtot belultol is berappoltam mert annyira vastag az ajto, hogy hulyen nezett volna ki anelkul.
A mustangnal is bementem az ajto mode. Videon lehet is latni mikor a tobbiek a csomitartot csinaltak
-
Mutatott CSOCSO egy lambot is. Ott az illesztéseknél is világított a narancsárga alapszín. Szerintem irtó bénán néz ki. -
azt le lehet fújni hőálló kazánfeketével, az pont ilyen... -
Polírozott alu se lehet feltűnő egy napsütéses forgalomban... -
ha kinyitod az ajtót-csomagtartót nem gusztustalan hogy ott virít egy másik szín? -
És ez még viszonylag egyszerű, homogén nagy felületek...nekem a lökhárítókkal szoptak teljes 1 napot :DDDD -
Van. Nagyon draga. Senki nem akart meg ilyet -
Eddig se volt jel a kozepen. Lathatod a video elejen. Szerintem jobban nezett ki azzal a muanyag takarolappal a hatuljan, na de most....most brutal. Strapabiro a cucc. Ha jol meg van tisztitva a felulet akkor nem jon vissza. Csak nem szabad nagyon nyujtani mert a napon az ido elteltevel vissza huzza magat. Erre az esetre van egy ragaszto anyag amivel bekenjuk a feluletet, pl az osszes agressziv konkav feluletet ( mint a kilincs helye a mustangon ahova benyomjuk, bemelegitjuk a vinylt). 5 evet kene kibirnia.... Floridaban nem fog. Nem lattam meg 4 eves wrappot ami ugyanugy nezett ki mint uj koraban. -
a badgeket nem kellett volna leszedni, hatul eleg esetlen igy h kozeprol eltunt a jel -
Nagyon strapabíró :)) -
AZT A KURVA ÉLET mennyire iszonyat brutál!! kéne :DD -
Mentol #93096 Tök yo lett!
Ez a fólia mennyire strapabíró? A széleknél (pl.gépháztető belső széle, ahová visszakanyarítjátok) nem válik le?
Esetleg krómszínű (hülyén hangzik) fólia is van? -
Mentol #93095 Ebből egy szót nem értettem... -
Elkeszult a legujabb wrappolos / matricazos videon
Matt fekete Ford Mustang
a kocsi NAGYON MEGY! Beinditottam, hogy bealljak vele a garazsba es az egesz autot razta a v8 az alapjaraton. OMG. Meg tudom erteni azokat akik beleszerelmesednek a v8 ba. De csak az ilyenbe. Mas v8 nem is erdekes. -
Nah... mindegy ki a katona. -
Mekkora fail lesz mikor a kopasz pali a szart is kipereli a kiscsavobol. Nem gyengen fog visszafele elsulni az egesz! Amerikaban NEM nyulhatsz a masikhoz! Foleg nem ha kamerara fogod venni es rendort is hivsz. Legnagyobb FAIL! Nem gyengen fog bortonbe kerulni, foleg ha a csavo katona ergo a keze = a fegyverrel. -
America, fuck yeah... -
két kép:
http://i156.photobucket.com/albums/t30/Dapper_Dan1972/falcunpunch.jpg
http://i156.photobucket.com/albums/t30/Dapper_Dan1972/IMAG0238.jpg -
"az egyik ismerosomnek lefujtak festekkel a kocsijat. Egy Veteran katona aki haza jott valahonnan. Aszt hiszem afganisztanbol.
Na hat ezek rajat kaptak az embert es miutan jol osszeverte meg videot is csinaltak>
A vilagon sehol sem lehet jatszani az evoval
Meg itt kint sem ahol elmeletileg egybol a rendort hivjak. Csak nem akkor amikor egy evoval szarakodnak ...
hozza tartozik az a sztory -hoz hogy a haverom 50-50 feher es vietnami. Aszthiszem vietnami ... LOL
Es mivel ma volt az evfordulja a Pearl Harbornak es o ugynezett ki mint egy Azsiai , ezert ez a hulye ugy dontott lefujja a kocsijat , Olyan most meg kapod kiskocsog indulattal. Ugye ruhaban minen ki maskepp nez ki es hat igen o ugy gondolta egy ex harcossal mit fog kezdeni egy kis ilyen nyiszlett japcsi ...
na mindegy a lenyeg, hogy amugy olyan fel profi cage harcos LOL
(nem o kapja a pofont)
"
FAIL -
Elég ha emeli az áram díjakat vagy esetleg internet adó lesz vagy nem tudom.