101030
.
  • I.C.ram
    Azért ennyire nem kell leegyszerűsíteni a dolgokat. A párszázezres kategóriából is lehet olyan autót találni, amihez a szerelők 95% hozzá se tud szagolni. Nem, hogy egy kihegyezett, kvázi versenyautóhoz.
  • pszihopata
    jópénzért beszerzi bármelyik autóboltos,ma már semmiért nem kell utazni
    kicsit kotorászik a neten aztán pár nap múlva jön csomagban

egyedül a wankelre volt egy külön képzés azt tudom,csak az a mazdás szervíz javíthatta ahol volt legalább egy vizsgázott szerelő

egy dugattyús motort bárki szétkap és össze is rak,én is szedtem már szét olyan hajómotort aminél csak lestem

a legutolsó meglepetésem egy choi-nori volt,műanyag vezérműtengellyel
  • fifi
    és ha bemegyek a mutyi Bt. autósboltba, tud nekem a csávó hozni mondjuk gyújtáselosztó fedelet hozzá?
    vagy elsőlámpát, ha fogok egy fácánt?

ilyenre gondoltam

vagy nekem kell bejárni Tolnát-Baranyát
  • fifi
    értem...
  • pszihopata
    vettem én svájcban 2000 franért olyan katamaránt amiben annyi karbon van mint 3 veyronban
    bohóckodnak a filmen simogatják meg nyomják hogy egy elem hány ezer euró meg hány ezer munkaóra fele sem igaz
  • pszihopata
    pont ugyanúgy kell javítani mint bármi mást,persze az ilyen nagynevű cégeknek misztifikálni kell a dolgokat a discovery-n
    különleges-hiperszuper-faszombaszom -unalmas süket duma,végig sem bírom nézni
  • Adaaam
    Khm, most nézem hogy amit linkeltem az kicsit messzebb van Bécstől, de itt írják hogy szerviz is.
  • Adaaam
    Ha jól tudom Bécsben van a legközelebbi szerviz.
  • fifi
    amúgy, csak kíváncsiságból. ha én ezt mondjuk megveszem, és besz@rik rajta valami, ki csinálja meg és hol? Itt a környéken nem hiszem, hogy bele merne nyúlni bárki is/Viharsarok/. de akkor mi van? alkatrészt honnan lehet hozzá szerezni?
  • fifi
  • desigo
    Old Lambo helyett inkább ez kellene...

• desigo
    2005-ben láttam egyet Abádszalókon
    azóta se sehol

• kemszi2
    ja pont azt néztem én is,elég rondán kitüremkedik :D
  • Borg
    Diablo a hahu-n :o

Mondjuk a műszerfal elég loál :)
  • Kasadya
  • R0zs0máK
    Talán indulj el normálisan és ne jaszkarizz XDDDDD
  • Beagie
    185 széles egyébként, és nem 90 hanem 92 lóerő, és gyári méret.
    Nem kell ajánlani hogy vezessek, tudom én is, de kuplung cserét se szeretnék a közeljövőben, de akkor valószínű inkább hanyagolom ezt, mert kanyarképessége sokkal jobb így, meg nem is kapartatásra való
  • I.C.ram
  • Kasadya
    nem a márka meg a coll méret számit hanem ,hogy milyen széles:P gondolom rábasztál valami "menő" 190+ os gumit aztán a 90 lóerőd nem birja:P

megjegyzem azt ajánlom ne vezess állat módjára....
  • Beagie
    Sziasztok!
    Van egy új 1.3-as Suzuki Swiftem.
    Lecseréltem a gumikat 15-ös nyári Bridgestone sportgumikra, azóta azt tapasztaltam, hogy 0 ról elrajtolva nem tudja elkapartatni a kerekeket, sokkal nagyobb fordulat kell hozzá, sőt inkább kicsit megcsúszik a kuplung, minthogy elforgassa.
    Eddig a téli gumikat nagyon tudta forgatni.
    Direktszűrőről mi a véleményetek? használ valaki ilyet? Gondolom nem sok lóerőt ad, de lehet rugalmasabb lenne tőle a motor, Chiptuningot meg nem merem beletenni.
    Mit ajánlotok?
  • bency
  • CSOCSO
    ultem meg beroffentettem egy ferrari 458 italiat elozo heten.. OMG!!!! az az auto!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3
  • pajti
  • bboyatty
    Áhh én is itt nézem, nyomtam már vagy 3 F5-öt.
  • Firerock
    3perce várom hogy élesre váltson a kép:D
  • Bronx South
    Remélem hogy nem.
  • broman191
    2013 Viper

Egészen szelíd, 350Z-s eleje lett, a tekintete nem olyan kígyós mint azelőtt...viszont a csúnyától is távol áll.
  • Adaaam
    Video róla
  • GhostRider1 #93681
    ZONDA R
  • GhostRider1 #93680
  • Mentol
    Hátulról tényleg jópofa, de az eleje, az csúnyán el lett qrva.
  • Bronx South
    Az újabb autóknál egyre inkább látom az ötlethiányt, a kasznit már nem nagyon tudják a tervezők variálni. Ez a példány is ennek tudható be, csináltak valamit hogy meglegyen erre az évre is a létszám azt ennyi.
  • broman191
    Kicsit kínai másolat érzése van...
  • bency
    Hátával nincs gondom,de elölről nagyon béna szerintem is ezzel a lámpával...
  • cement
    nagyon kemeny video (Y)
    hihetetlen komoly a ket 911 turbo cabrio ahogy szinte hang nelkul suvitenek kegyetlen tempoban
  • GregSB
    Csak szerintem lett órmotlanul ratyi az úl SL?

Fogták a régi SL kaszniját, és ráhúzták a jelenlegi (CLS-el elindított) formaterv stílusjegyeit és kb ennyi. Olyan fura, erőltetett az egész.
  • R0zs0máK
    +1
  • fifi
    én nem vagyok benne olyan biztos... bár ki tudja.
  • CSOCSO
    szep de szerintem az elso gen celica sokkal jobban nez ki
  • Bronx South
    Pár finomság: