101030
.
-
Azért ennyire nem kell leegyszerűsíteni a dolgokat. A párszázezres kategóriából is lehet olyan autót találni, amihez a szerelők 95% hozzá se tud szagolni. Nem, hogy egy kihegyezett, kvázi versenyautóhoz. -
jópénzért beszerzi bármelyik autóboltos,ma már semmiért nem kell utazni
kicsit kotorászik a neten aztán pár nap múlva jön csomagban
egyedül a wankelre volt egy külön képzés azt tudom,csak az a mazdás szervíz javíthatta ahol volt legalább egy vizsgázott szerelő
egy dugattyús motort bárki szétkap és össze is rak,én is szedtem már szét olyan hajómotort aminél csak lestem
a legutolsó meglepetésem egy choi-nori volt,műanyag vezérműtengellyel
-
és ha bemegyek a mutyi Bt. autósboltba, tud nekem a csávó hozni mondjuk gyújtáselosztó fedelet hozzá?
vagy elsőlámpát, ha fogok egy fácánt?
ilyenre gondoltam
vagy nekem kell bejárni Tolnát-Baranyát -
értem... -
vettem én svájcban 2000 franért olyan katamaránt amiben annyi karbon van mint 3 veyronban
bohóckodnak a filmen simogatják meg nyomják hogy egy elem hány ezer euró meg hány ezer munkaóra fele sem igaz -
pont ugyanúgy kell javítani mint bármi mást,persze az ilyen nagynevű cégeknek misztifikálni kell a dolgokat a discovery-n
különleges-hiperszuper-faszombaszom -unalmas süket duma,végig sem bírom nézni -
Khm, most nézem hogy amit linkeltem az kicsit messzebb van Bécstől, de itt írják hogy szerviz is. -
Ha jól tudom Bécsben van a legközelebbi szerviz. -
amúgy, csak kíváncsiságból. ha én ezt mondjuk megveszem, és besz@rik rajta valami, ki csinálja meg és hol? Itt a környéken nem hiszem, hogy bele merne nyúlni bárki is/Viharsarok/. de akkor mi van? alkatrészt honnan lehet hozzá szerezni? -
-
Old Lambo helyett inkább ez kellene...
-
2005-ben láttam egyet Abádszalókon
azóta se sehol
-
ja pont azt néztem én is,elég rondán kitüremkedik :D -
Borg #93697 Diablo a hahu-n :o
Mondjuk a műszerfal elég loál :) -
Kasadya #93696 -
Talán indulj el normálisan és ne jaszkarizz XDDDDD -
Beagie #93694 185 széles egyébként, és nem 90 hanem 92 lóerő, és gyári méret.
Nem kell ajánlani hogy vezessek, tudom én is, de kuplung cserét se szeretnék a közeljövőben, de akkor valószínű inkább hanyagolom ezt, mert kanyarképessége sokkal jobb így, meg nem is kapartatásra való -
-
Kasadya #93692 nem a márka meg a coll méret számit hanem ,hogy milyen széles:P gondolom rábasztál valami "menő" 190+ os gumit aztán a 90 lóerőd nem birja:P
megjegyzem azt ajánlom ne vezess állat módjára.... -
Beagie #93691 Sziasztok!
Van egy új 1.3-as Suzuki Swiftem.
Lecseréltem a gumikat 15-ös nyári Bridgestone sportgumikra, azóta azt tapasztaltam, hogy 0 ról elrajtolva nem tudja elkapartatni a kerekeket, sokkal nagyobb fordulat kell hozzá, sőt inkább kicsit megcsúszik a kuplung, minthogy elforgassa.
Eddig a téli gumikat nagyon tudta forgatni.
Direktszűrőről mi a véleményetek? használ valaki ilyet? Gondolom nem sok lóerőt ad, de lehet rugalmasabb lenne tőle a motor, Chiptuningot meg nem merem beletenni.
Mit ajánlotok? -

-
ultem meg beroffentettem egy ferrari 458 italiat elozo heten.. OMG!!!! az az auto!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 -
-
Áhh én is itt nézem, nyomtam már vagy 3 F5-öt.
-
3perce várom hogy élesre váltson a kép:D -
Remélem hogy nem. -
2013 Viper
Egészen szelíd, 350Z-s eleje lett, a tekintete nem olyan kígyós mint azelőtt...viszont a csúnyától is távol áll.
-
Video róla
-
ZONDA R
-
-
Mentol #93679 Hátulról tényleg jópofa, de az eleje, az csúnyán el lett qrva. -
Az újabb autóknál egyre inkább látom az ötlethiányt, a kasznit már nem nagyon tudják a tervezők variálni. Ez a példány is ennek tudható be, csináltak valamit hogy meglegyen erre az évre is a létszám azt ennyi. -
Kicsit kínai másolat érzése van...
-
Hátával nincs gondom,de elölről nagyon béna szerintem is ezzel a lámpával... -
nagyon kemeny video (Y)
hihetetlen komoly a ket 911 turbo cabrio ahogy szinte hang nelkul suvitenek kegyetlen tempoban -
Csak szerintem lett órmotlanul ratyi az úl SL?
Fogták a régi SL kaszniját, és ráhúzták a jelenlegi (CLS-el elindított) formaterv stílusjegyeit és kb ennyi. Olyan fura, erőltetett az egész. -
+1 -
én nem vagyok benne olyan biztos... bár ki tudja. -
szep de szerintem az elso gen celica sokkal jobban nez ki -
Pár finomság: