101030
.
-
Kasadya #93843 'NYÁD!!!
-
Amíg él az öreg, a Shelby az Shelby marad. 
-
2 eurós olasz benzin
HEMI forever
-
Akassz rá egy lágszórót!!! Úgy lehet csak igazán dorrungatni!!!!!4 -
Corvetté' még szebb:P -
"ez teljesen szubjektiv. Te igy gondolod de ettol meg nem igy van."
:ASASAD -
ez teljesen szubjektiv. Te igy gondolod de ettol meg nem igy van. Nem tudom hany ilyen autot latsz naponta de en joparat. Sot mar dolgoztam HEMI Challengeren meg Mustangon is. Szerintem a Mustan sokkal szebb.
Ezenkivul a Challengert meg a camarot rengeteg getto csavo veszi. Ugy tuningoljak, hogy annak semmi koze ne legyen a teljesitmenyhez. Csak a gusztustalan csilivili felnik. Egy mexikoit el tudnal bujtatni a kerekivben stb.
Erdekes info: a challenger ugy van osszerakva, hogy ha egyszer szetszeded az elso lokost akkor meg egyszer ne tudd visszarakni. Tele van ilyen muanyag szegeccsel ami arra van dizajnolva, hogy csak eltorve lehessen kivenni. es utanna 4 dolcsi 1 db. Tudom mert felhivtam oket. Szanalom. 1 auton se lattam meg ilyen baromsagot. Mindenhol meg tudtak oldani a sima muanyag csatokkal amit tobbszor es hasznalhatsz mielott eltorne vmi. -
Borg #93836 Hát igen, a Challenger meg a Camaro hátulja továbbra is sokkal jobb. -
Borg #93834 A hátulját meg gondolom direkt nem reklámozzák továbbra se. -
-
Lada1500tuning #93832 sziasztok!
Van egy lada 1500asom 1.6-os motorral, fel van fúrva, de jelenleg olyan 80 lóerő lehet, mert nincs rajta légszűrő, meg sportkipufogó van rajta.
HOlnap rendezünk egy kis versenyt a faluba, hogyan lehetne megkapatni a verdát, kis plusz lóerőt varázsolni bele?
Tudom hogy nem lehet 100 lóerő, de ha pl nagy fúvókákat teszek bele, meg sportgyertyát még a délután akkor lehet 10 lóerő nem?
Meg megtankolom shell 100 as benzinnel, és szerintem meglenne a 95 lóerő, onnan meg már letolom simán a japán vasakat nem? -
Esküszöm mindig jobbra és jobbra csinálják mikor már azt hiszem hogy ettől szebb nem lehet... -
A 2013 -as GT 500 -on új lökhárító, + az orr jobban kiemelkedik, a széria egyre csak jobb.
A finom alakítgatások a Shelby esetében nem elbaszást jelentenek szerencsére.
Ford Mustang Boss 302 (2013):
-
-
Szegény SX. Bár még így is nagyon kéne, valamiért megtetszett pedig jól le van pusztítva.
-
nagyon jó ahogy beparkol a végén
-
Nem rossz, de ennyiről videót csinálni... :) -
Van ölve az autó rendesen..... -
-
az audis még ivott egy kávét a rajtkor :D -
What a 
-
Garázs.. -
Ez nem celica. Csak mivel europaban nem aruljak ezt az autot igy csak ugy lehet felrakni a toyotak koze hogy celica. Amugy csak most lattam, hogy milyen lampakat szereltek a hatuljara.. WTF?? -
Ezt nem egy 288 GTO -ból hozták össze ?
-
Megcsinálták Neki? -
Pajzs? Vagy az is csak humbuk? -
Nem akarlak elkeseríteni de pont a vw-eket lopják a legjobban. Alkatrésznek pikk-pakk eladják őket. Ha megmondanád,hogy mi az a tapasztalat amire gondolsz és pontosabban miről is annak örülnék:)
Ez milyen riasztó? Vagy valami spéci csomag? Arra tippelnék a névből. -
Én már a sima vw golf-om is féltem nemhogy mást! Amúgy egy olyan kérdésem lenne hozzátok hogy ti milyen riasztót ajánlotok kocsiba! Szeretnék valami jobban, mert a környékünkön a XI. kerületben mostanában elég sokat lopnak el...! Ismerősöm ajánlotta a FamilyGuard-ot? Valakinek valami tapasztalata vele? -
Eléggé korrekt kocsi. Bár én még ezt a fajtáját nem ismertem.Ha Celicaról van szó nekem az a macska szemű sport verzió ugrik be. Biztos nem merném kint hagyni a parkolóban...a fene se tudna normálisan aludni. -
Nekem régen ebben volt kedvenc, de szerintem minden valamire való autóverseny játékban benne van. -
ez a palya benne van a forzaban is hihi -
Vidd ki ide, Road America. Szerintem jobb lehet mint a Hungaroring. 
-
NAJSZ! :) de 5 ezerbol hazavinnem. -
kb:D :( -
istenem de ki vinnem ide az autom:(((((((((((((((( -
Jó videó, szép comb/harisnya!
ha erősen koncentrálok látok autót is. -
Mekkora arc! :DD Bár a zótó' nem kén'.
-
-
Borg #93798 -
Nem akarok slicket :) Szerintem nem hobbiautóra/nyílt napra való az...
Advan Neova AD08-at fogok venni, azt még nem tudom hogyan, mert az itthoni forgalmazó olyan mint a lófasz... -.-