101030
.
-
Hát csak nem lopják ilyenekkel itthon is! Meg ezeket a kütyüket nagyon jól el lehet rejteni hogy ne találják meg. Amúgy ismerősöm használ ilyet, neki SMS rendszerű tehát ha valami indokolatlan dolog történik a kocsijával akkor küld egyet. Amit ő használ az a Familyguard. Ő úgy mondja hogy jobb a lelkének, hogy van benne egy ilyen is. -
Néha ámulok hogy amiket a filmekben látunk azok már a valóságban is mennyire igazak. Egyébként meg milyen gyorsan kapnak szét egy kocsit? Gondolom olyankor többen dolgoznak rajta...de akkor is, mire egy ilyen gyufás doboz méretű kütyüt megtalálnak...az idő! Mondjuk relatív kinek mi nyújt biztonságot, de én nagyon agyalok egy ilyenen. -
Borg #94141 Supra lesz elvileg, HA ilyen lesz... -
EnxTheOne #94140 EZ milyen auto? Márka, tipus, ár? :D -
Nem vagyok autó tolvaj, de szerintem egy gsm blokkoló nem egy olyan nagy ördöngösség, hogy ne használnák a tolvajok.
A GPS csak a helyzet meghatározás miatt van benne, de nyilván miután meghatározta a pozíciót akkor azt az továbbítania kell a tulajdonosa felé és ehhez használja a GSM csatornákat.
A jelet folyamatosan biztos nem blokkolják, max addig amíg darabokra szerelik az autót (és ugye közben meglesz a jeladó is).
Szóval én azt mondom, hogy piti tolvajok és esetleg családtagok megfigyelésére jó, de közel sem jelent 100%-os védelmet. -
Köszi a válaszokat!
Magyarországon is így lopják már a kocsikat blokkolóval felszerelkezve? Amúgy ebben GPS és GSM is van, tehát ha a GSM(SMS értesítést blokkolják) attól a nyomkövetés, GPS-en keresztül még megy nem? Azt azért már neccesebb blokkolni, persze ezt én gondolom így:D A másik meg az hogy biztos nem fogják folyamatosan blokkolni a jelet, így egyszer csak megjelenik hol van ami már jó kiindulóalap lehet a kocsi megtalálásához! Egyébként ismertek olyat aki már használt ilyet? -
Az a "baj" ezekkel a nyomkövető készülékekkel (legalábbis a legtöbbel és pl konkrétan ezzel is), hogy gsm hálózaton keresztül kommunikálnak.
A tolvajok nagy része (a pitiánereket kivéve) rendelkeznek gsm zavaró berendezéssel, pont, hogy az ilyen jeleket blokkolják. -
Attól függ milyen kocsiba kell? Mert egy trabantba semmi értelme, de ami elötted van kommentban autó, na ahhoz én kapásból 3at is vennék :)
Na de komolyra fordítva a szót! Elnézve a szerkezetet és ismerve a konkurenciáit nem rossz. A havidíja szerintem kedvező azzal az 1000-sel. Hidd el nem sok azért, hogy meglegyen az autód, nekem már lopták el és a rendőrök azt mondták 3 hónap után miután meglett hogy szerencsém, nem ez a tendencia. -
az eredeti jobb szerintem :) -
"és végig márkakereskedésben ( 20E km-ként) vezetett szervizkönyves. Ebben valóban 33.000 km van ( természetesen nem óra korrekció után )"
Magyarán egyszer volt szervizben :D -
Lenne egy gyors kérdésem, segítsen aki tud vagy van ilyen jellegű tapasztalata. Apám szeretne a kocsiba nyomkövetőt. Ismerőse ajánlott is neki egyet, de mivel nincs otthom ezen a téren megkért hogy nézzek utána mik a tapasztalatok...! Ti biztos tudtok erről valamit mondani: Nyomkövető
Jól használható? -
-
RIP
Azért 89 év szép hosszú idő. -
"Sad news: automotive legend Carroll Shelby has died at the age of 89..."
:( -
Horvátok nagyon ottvannak elektromos megoldásokban ;) -
Finnyások számára minőségi themed zenével -
Nem tudom. De a bal felső sarokban azok szerintem koreai betűk. 
-
Ez hol van? Biztos kellemes érzetet tud nyújtani 35 fokban.
-
Oldalról még jobban fap fap fap. 
-
-
fasznak bosszantod fel a ciganyokat? :D -
már csak te hiányoztál innen ambrus :DDD -
-
Gyenge próbálkozás, byez. -
fasza kis festék maró,meg úgy igazából minden maró :D kifejezetten kellemes amikor a kezedre fröccsen :D
mondjuk az új kiadások már nem annyira durvák,a régi zöld üveges na az igen -
De nem lett volna ez az egész ha nem cigó BMW-zel. Persze jó nagy hülyeség azzal fenyegetőzni, hogy lerendezi az autódat, ezt aláírom. De akkor sem kell leszólni egy autót, mert neked az nem tetszik vagy te azt cigány autónak tartod, bár ezzel az erővel mondhatnám, hogy a Porsche Cayenne is egy cigány autó, mert láttam már kalapos Gábor cigányokat furikázni vele, meg E class Mercit. Nem kell leszólni meg beszólni, ha nem tetszik nem szólsz hozzá és nem akarják majd hazavágni a Hacsit.
Amúgy meg mi a tököm az a kromofág? -
Egyáltalán nem felháborító, nekem pl. rohadtul tetszik az E30 kombi :)) Az felháborító, hogy így viselkedik... -
Tényleg ennyire felháborító, hogy van aki szereti az E30-at? Ez olyan mintha azért szívatnátok valakit, mert a piros a kedvenc színe míg neked a kék.
-
Csak most, csak neked :DDD Tudtam, hogy te értékelni fogod XDDDDDDDD -
Írásban nem mindig jön át az irónia...
-
nice!
"Is that a pocket violin?" Achievement Unlocked
Get a gipsy to hatemail you (1/1)
-
Aki ilyet ír, arra mit mondjon az ember? 
Maradjunk annyiban, hogy a világ legjobb autója az e30. :D -
"tudod te kis kappanhangú majom kettőnk közt van egy nagy különbség...én TUDOM,hogy hol parkolod a japán szarodat viszont te nemtudod,hogy én ki vagyok...úgyhogy vegyél vissza mig nem szánok rá 500 forintot,hogy egy csövessel összekromofágoztassam a kocsidat!"
Ejnye mááár...;)) Aljasba azért ne menjünk már le...plusz nem hiszem, hogy tudod hol parkolom a régi japán szaromat :DD Mindenen így felbaszod magad?
Gecijó az az M5 motoros E30, régi már az a videó/build thread....
-
Lambó marha jól néz ki és kéne, az E30 M3 meg álomautó.
Többi hozzászólásod meg no comment.
-
A p*csába, leginkább... 

-
Sry, nem neked ment :))) -
Susarc #94099 és aki nem akar driftelni az autójával az hova menjen?:P -
Susarc #94098 cigánypganizonda:) -
Menjetek ki egy drift edzésre, talán rájöttök mi a gond. Kezdetnek ennyit:) -
07:53 az a hang