101030
.
  • gastone
    Sziasztok!

Nem tudom jó helyen járok-e a kérdésemmel kapcsolatban, de hátha van olyan ember, aki tudna segíteni.
    Kb 2 hónapja vettem egy autót, leszervizelték nekem, és otthon észrevettem, hogy az új olaj amit beleöntöttek, kb 1,5 centivel több van benne a max jelzésnél.
    Nem foglalkoztam vele, eddig, mert tegnap utánnanéztem, gondolván nem véletlenül írják rá a szintjelzéseket, és tényleg lehet gond ha túl sok olaj van a motorban.
  • Adaaam
  • Borg
  • pajti
  • SötétBarom
    Zsír.
  • extramagascsaj
    Sziasztok!
    Ezt a kicsikét néztem ki magamnak. Esetleg vmi vélemény/tapasztalat/javaslat vele kapcsolatban? :)
  • REPS0L
    Mazdicsról elkészültek az utolsó képek, hamarosan csere

• Interstate 95
    Az autós világ még ki sem heverte Caroll Shelby távozását, sajnos a barátja is elment. RIP

http://formula-one.speedtv.com/article/f1-le-mans-winner-roy-salvadori-dies-aged-90
  • Kicsizoli
    A Skodát nem gondoltam volna ilyen "rossznak"...
  • desigo
    Utazás kifulladásig - kicsi volt a nagy kör

• bboyatty
    Vinném!
  • Susarc
  • maxtor
    és ha azt mondom nem forgalmazzák ők itthon?
    Nyílván azért teszem fel a kérdést mert a legkézenfekvőbb helyeket már végigjártam
  • pajti
    Itt kérdezd meg :)
  • maxtor
    Sziasztok,

nincs vkinek ötlete honnan tudnék berendelni egy ilyen készletet:

Német autó márkákhoz való alu felni javító készlet.
    Amazon nem szállítja ide Angliából se...
  • Attila8805
    Na azt hiszem már nem fogok hazafelé sietni annyira :D
  • salist
    fasza
  • desigo
    hörr
  • GregSB
  • Bronx South
    Team Galag - Gumball 3000 - Video Update 1 - NYC
  • Bronx South

• broman191
    Uhhh 3:10-nél a Lambó szépet lángol...
  • Bronx South
  • pajti
    400 lóerővel támadt fel az ötvenéves Alpine
  • pajti
    Meanwhile in India
  • Bronx South
  • Bronx South
    Ez is még tegnapi,

• Bronx South
    Ha minden igaz fél óra a startig.

• CSOCSO
    ha lattok egy matt piros corvettet azt az egyik ismerosom wrappolta.
  • Bronx South
    Holnap start !

• R0zs0máK
    Jó ám a fóliázás...nekem egész sokáig fog "élni", mert garázsban áll az autó :DD (remélem)
  • pajti
  • CSOCSO
    szerencsere nem sok ilyen eset volt. Baromira meglatszik az uj folia alatt.
  • Bronx South
    És ha jön már a festék is egy leszedésnél nagyon meglátszik egy újrafóliázás ? Vagy ilyet nem szoktatok ?
  • CSOCSO
    most itt tart a porsche.

• CSOCSO
    Arrol pedig, hogy ki mennyire szedi szet az autot. Ha a fonokom nem tudna, hogy kepes vagyok ra nem engedne meg a szetszerelest. Nem agysebeszet... csak par csavart kell kiszedni. Veletlen felre ment a csavar? Sajna elofordul. Megjavitottam. FINGJA nem lesz rola soha senkinek. Minden autot csak egyszer kell megtanulni szetszedni. Sot pl a porschenel az ajtot pikk-pakk szetszedtem. Google videozas nelkul. guglizas vagy telefonos segitseg nelkul szerintem NINCS olyan ember aki a kisujjabol kiszopna, hogy mikent lehet kivenni az egesz lampaburat a porschebol.
    Ezenkivul szerinted a ferrari technikus mindent magatol tud? Ugyan mar! Van neki egy faszanyos kis szamitogep, ahol fekete feher pdf dokumentben le van irva lepesrol lepesre mit kell csinalni ha ki kell cserelni az airbaget az ajtoban.
  • CSOCSO
    lejonni nem fog neki de ha elkezd repedezni azonnal vegye le. Mondjuk nem tudom milyen magyaroszagon ( havazas meg tul hideg az nincs) de a baromi melegben siman bele tud egni a folia a festekben ha 4-5 evig van az auton. Mondjuk ilyen matt foliazas csak 1 eve kezdtunk el. Most meg senki nem jott vissza hozzank, hogy levetesse a cuccost. Viszont volt egy ket olyan auto ahol szet volt repedezve a folia motorhazteton meg az auto tetejen es pl a motorhazteton jott a festek is.
    De szerintem azt az autot senki nem mosta amugy se
  • Bencee7
    Végül is így olcsón és gyorsan átszínezhetik az autót olyanra, amilyenre akarják...ha megunja lehúzza, raknak rá másikat :D

De ha belegondolsz, minden karcolás meg mondjuk nap ellen is véd...én azt csinálnám, megveszem, lefóliáztatom, aztán mikor el akarom adni, csak eltávolíttatom, és olyan, mint az új
  • Bronx South
    Ebben nem vagyok biztos, de szerintem ez a cucc nem festékmegóvásra szolgál. Persze ha úgy vesszük arra is, de aki belevág egy ilyenbe inkább más megjelenést akar.
  • Bencee7
    Ebben mondjuk igazad van, azt az olasz remekművet, amit neked készítenek, nem szép dolog megváltoztatni. De mondjuk pl is lefóliáztatnám, hogy a fényezést megóvjam...