101030
.
-
Interstate 95 #94406 Én többnyire neten tanulok(tam) angolul, sok mindent értek és sok mindent nem, de bárki megkövezhet számomra minden szó tiszta volt. -
eeeeeeeeeeeeeeeeeeees senki mas az egesz vilagon nem all neki analizalni Karotta angoljat csak a magyar nep....
-
"Pont a magyar az, akivel szinte sose beszélsz angolul, vagy ha igen, akkor nettó fogyatékosok vagytok :D"
Érdekes következtetés. Szerintem meg azok a nettó fogyatékosok, akik magyarul beszélnek egymáshoz amikor van külföldi a társaságban. Én ilyenkor mindig angolul beszélek még a magyarokhoz is.
Csocso: nekem is volt pár mondtad, amit vissza kellett tekernem, mert nem értetetm meg elsőre. Szerintem nem kell ezt tovább ragozni, elég béna a kiejtése Karottának, de ezt ő maga is elismerte. Ez egyáltalán nem olyan nagy probléma, mert előadni tud, és azt sokkal nehezebb fejleszteni szerintem mint a kiejtést. Mennyi, de mennyi ember van, aki jól tud angolul, de nem képes előadni / prezentálni... Ha kicsit ráfekszik az angolja fejlesztésére akkor komoly nézettségű videó lesznek még a jövőben!
-
meg az osszes th szot mint third, thick etc az angolban nagyon sz esen ejtik ki. szord meg szik. Mondjuk a sajat angolomtol en is kivagyok mikor visszahallgatom magam a videokrol -
Itt vagyok jo peldanak. En mar eleg reg ota eleg amerikaiak kozott. Es baromi sokszor alig ertettem mit mondott. Ezenkivul pedig az angolja nagyon messze van az amerikai angoltol. pl a FAST ot itt nem faszt nek ejtik ki hanem fesztnek. -
Interstate 95 #94400 Freestyle-ban nagyon ott van a csávó a Pastrana-val együtt.

Aki a videó technikában nagyon otthon van (tehát nem spontán videókat vagdos össze mint én), elárulhatná hogy azt a belassítást amit elejtettek néhányszor a videóban hogy lehet összehozni úgy, hogy a kamera extra még realtime-ban mozog. -
bazze ez eddig messze a legjobb kenblokkkk vidi -
Lehet,hogy raliban nem szerepelt túl fényesen de ezeket a videókat elég komolyan megcsinálják 
A lezárt üres utcák és a kamera a futóműnél a legkomolyabb... -
A tájszólás meg az akcentus nem ugyanaz. :) (én is nógrádi vagyok) -
hogy szokott volna már hozzá? :D Pont a magyar az, akivel szinte sose beszélsz angolul, vagy ha igen, akkor nettó fogyatékosok vagytok :D 3 évig voltam Amerikában, a mekis feka cifrábban beszél, mégis megértik. Amerikában kb származásonként (van pár) eltérnek az akcentusok, mégse volt gond ebből. Szerintem ezzel nincs baj. -
Te érted, mert hozzászokott már a füled a maygar akcentushoz. Egy natívan angolul értőnek viszont zavaró lehet.
Kb olyan nekik mintha neked egy 20 perces filmet kéne végighallgatnod a legdurvább nógrádi akcentussal. Érteni lehet érted a nagy részét, de nem egy kellemes élmény :D (nógrádi származású vagyok még mielőtt elkezdenétek flamelni) -
Sztem ez most megint kurvajó lett :) + azt a cipőt kurvaélet, hogy megveszem ami a végén van :))))) -
Block pózerkedik ötödik felvonás :)
-
Susarc #94391 mondom nem rossz és nagyon is birom őket a totalcarban,de valahogy igy angolul nem jött át.....
az lesz az igazi mikor egy angolnak is olyan élmény lesz mint nekünk magyaroknak egy ilyen szinkron:P
-
Semmi baj az akcentussal, és nem is próbál "nagyon angolul beszélni".
Mindenki érti, a nyelvtan rendben van, ettől több nem kell.
Tök laza az egész, és AAA minőségü. -
Susarc #94389 az a baj,hogy nagyon akar angolul/"amerikaiul" beszélni...fölösleges....,mert azért hangzik olyan bénácskán!
beszélni kell ahogy jön default-ban... -
ft86 clubbon mindenki maga ala csinalt tole! Rengetegen ( minden masodik hozzaszolo) ugy voltak vele, hogy ez az eddigi legjobb FRS GT86 video! Sokan a Top Gearhez hasonlitottak! -
Kit érdekel az akcentus? sosem értettem, mit pampognak ezen. A lényeg, hogy megértsék. Simán érteni lehet minden szavát. -
A nézőszámon nem kcisit dob, hogy a Jalopnik (a Gawker network autós részlege - ide tartozik pl a Gizmodo is) rendszeresen lehozza a jobb TC-s videoteszteket.
Egyébként tényleg profi video lett, az akcentuson viszont még van mit csiszolni :D (ezt maga Karotta is elismerte a facebook oldalán) -
Kezdetnek nem rossz, a nézőszámból ítélve mondhatni igény is lenne rá... :)
-
Ájjjj de profi :) -
TotalCar angolul :D
-
Susarc #94381 http://palyazat.indavideo.hu/video/Rendkivuli_BMW_E30_teszt -
-
-
yup
keverem Bazsó hangyászával xD -
Pontosan ahogy mondod, 11 hónapig készült.
-
Mondjuk a négy és fél évből két és felet felújítottad. -
Szimulátorban 10 éve űzöm, hacsi pedig 4 és fél éve van meg. Nehéz megtanulni, egyáltalán nem könnyű driftelni :) -
Mennyire volt ezt nehéz megtanulni?
Vagy egyszer ráéreztél és ment könnyen? -
-
Susarc #94371 -
köszi:) -
-
katt -
Forrás?:) -
-
pepi #94364 Nekem nagyon bejön ez az új GT86, főleg ebben a fehér színben, mint a videón.
Nagyon eltalálták ezt a formát, de aki nem tudja értékelni ezt a stílust, annak sosem fog ez az autó bejönni, mondván, hogy kevés benne az erő, de ez nem erről szól, hanem az egész autó, a múlt, a gyönyörű dizájn, és a csodálatos kanyarképességek egységesen adnak egy olyan karaktert az autónak, amitől nem mérhető össze egy konkurens autóval sem.
Sikerült egy igazi kuriózumot méltán feltámasztania a Toyotának! -
pepi #94363
-
Interstate 95 #94362 A kocka forma manapság max egy két amerikai típusban (kiv. RR) köszön vissza többé-kevésbé, amúgy az már a múlté. Ezzel számomra nincs probléma, kivéve ha meglátok egy-egy olyan autót mint lejjebb az a Mercedes. Túlzásba vitt design, elfolyt vonalak, de van akinek tetszik.