101030
.
-
A "Csabeszkázást" pedig nyugodtan elhagyhatod, óvodás módszer;). -
Az a baj, hogy pont az írásoddal támasztod alá a tévhiteidet, ezért kérdőjelezem meg a tudásod, ennyi. Semmi rossz indulat nincs bennem.
Ezt a nyári gumi témát pedig nem is én hoztam fel, egyszer kérszer volt alkalmam úgy menni hóban, hogy hátul semi slick nyárik voltak, hát izzadós volt. De koránt sem lehetetlen a küldetés, ha az ember állandóan a határokat feszegeti (egy 750 kilós, ~50 lóerős pléhdobozzal ez nem egy nehéz mutatvány a mindennapokban).
Ez meg, hogy ellenkormányzok és várom a csodát...hát baromság. Újabb ékes példa arra, hogy nem tudod mi történik ilyenkor egy RWD autóban. Persze ez is szitu függő, de ahogy a kopp gáz is megoldás lehet, ugyanúgy a kinyomott a kuplung is segíthet. Helyzettől függ (és nem elmélkedek, tapasztalatból írom.) -
A különbség kettőnk között, hogy én elsőkerekest is vezetek sokszor, sokat...télen is ;)) -
jajj csabeszkam ne hogy azt hidd mar, hogy ti vagytok itt az egyetlenek akik mentek mar keresztbe autoval, akar hoban, vagy akarmilyen korulmenyek kozt. attol h nektek van ket autotok ami hatul hajt, meg nem jelenti azt h mindenki mas hulye. biztos nagyon ugyesek vagytok, nem kerdojeleztem meg egyetlen egyszer sem, nem tudom miert tortenik meg ez forditva.
ez nem okoskodas, de 7 eve vezetek ami ugyan nem sok, de arra boven eleg hogy tudjam, hogy ha a tapadasi viszonyok szarok es az auto segge akaratlanul elindul mint az allat, nincs az az isten aki hoban nyari gumival megfogjon egy hatso kerekes kocsit. az egyetlen amit tehetsz hogy ellenkormanyzol es varod a csodat. ha gazt adsz, tuti beforogsz.
elsokerekessel meg tulbaszhatod a segget mert ki lehet huzni gazzal az elejet. a feltengelyek biztos szenvednek, de legalabb forgok meg.
ez a video tokeletesen demonstralja mire gondolok. ezt egy hatoskerekessel tuti h nem fogja meg.
-
Ezt nem is vitatom:D
-
Nem a visegrádi mókázáson van a hangsúly, hanem hogy teljesen mindegy hogy hol hajt az autó, ha nincs tapadásod... -
4wd! Fuck off! :DDD -
Hozzáteszem, direkt idézőjelbe tettem a szart, nehogy sértődés legyen belőle. Semmi bajom az FWD autókkal. -
:D Sok az okos, de megnézném a fejüket egy kis visegrádi mókázás után. -
Mi a problémád a Starletemmel?;) -
még sose vezettem. de csak egyszer bicikliztem hóban, az rwd, onnan tudom. -
Jó, majd ha vezettél egyszer télen akkor visszatérünk a témára... -
walaki necsináld bazmeg!
front hajtásnál legalább van súly a hajtott keréken ergo sokkal több a tapadása, plusz ha el is pörög, legalább nem bassza keresztbe magát egyből, és ha mégis keresztben vagy, ellenkormány+gázadással ki lehet egyenesíteni az elejét. míg ha rwdvel túl sok a szög, baszhatod, meg fog forogni.
-
+ha a hó alatt jég volt, lehetett volna rajta akármilyen drága téli gumi, ugyanígy nekicsúszik oldalt a korlátnak... -
De ez hülyeség, ugyanúgy szar FWD-vel is a nyári gumi hóban, ilyen szempontból totál semmi különbség nincs a kettő között a hajtás miatt... -
Blum #94697 Nem feltetlenul,de hogy a havas hegyekbe ilyen eros rwd autoval,nyari gumikkal nem indultam volna el az hetszentseg.
Ladaval viszont siman
-
tudom hogy te a fizika torvenyei felett allsz, de hatso kerek+nyari gumi kombo hoban barki elmondhassa h nem szerencses megoldas. persze faszakat lehet teli gumival csapatni rwdvel, azt nem vonom ketsegbe -
Baromságot beszélsz, fiam! -
nyári gumival rwd = össze akarom törni a kocsimat -
Borg #94693 Neked amúgy van már autód, vagy még mindig azt a bontószökevényt hajtod?:) -
Miért, valami fwd "szarral" kéne hóban menni?:))) -
most komoly? -
-
miki30246 #94689 hülyék voltak, nem kellett volna ráfékezni. -
Blum #94688 
Azert oszinten gratulalnek a versenyzoknek,hogy ilyen idoben ezzel az autoval elmertek indulni :D -
-
Interstate 95 #94686 -
súly könnyítés miatt van rajta a sok lik :D -
Interstate 95 #94684 A kutyának még jó lesz sípolónak. -
El fut az még egy 1000 km-ert.
De mi az a sok lyuk a felnin??? Ilyet még nem láttam. :-? -
-
-
Az elfeledett Lada újra Ferihegyen
-
-

-
ÚÚÚ azt a Z4-et de meghajtanám! -
-
-
"az autó saját slusszkulcsával követték el a rablást, és ezekben az esetekben nem fizet a biztosító"
Ha betörnek a házamba és leakasztják a helyéről a kulcsot majd a ház elől kulccsal elviszik az autót azért nem fizet a biztosító?
lol
A poén itt az lett volna ha pár km múlva kifogy a benzin a Porscheből. -
Stockbauer33 #94673 Hónap idiótája: Porsche-kulcsot hagy a tolvajoknak