101030
.
-

Aki gazdag és megengedheti magának az biztos elmegy. -
-
nahja.. akkor miert ne lenne ferrari 200e km el? -
miért ne lenne? -
az nem baj
amit itt összehordtok, annak sincs sok értelme... -
hat nem volt koze a temahoz.. na mindegy -
Ennyit tudok mondani: LOL. -
Örömmel látom, hogy többen azért értik miről beszéltem :) -
miért ne? -
nahja.. de nincs is olyan ember aki a kozertbe is ferrarival megy... -
Pedig igaz. A Merciben pl. rengeteg elektronika van, hogy a hülyegyerek is el tudja vezetni, anélkül, hogy szét tudná hajtani. Sebességkorlátozó elektronika, kikapcsolhatatlan ESP, a fordulatszámot is elektronika korlátozza pl. Ezzel a szemben a Ferrari, meg bármely másik vérbeli sportgép ki van hegyezve, amit ha hülyegyerekként, észnélkül használunk valószínűleg szarrámegy előbb utóbb. Mellesleg én még nem hallottam 200ekm-t futott Ferrariról. És ezek a dolgok nem azt jelentik, hogy szar a Ferrari, hanem hogy egy versenyautó egész más világ, mint egy sima személyautó. -
nahmost ezt meg minek??
-
szep gondolat.. de ezt csak gondoljatok.. hiszitek. az hogy mi lenne ha... azt senki nem tudja... -
-
Ehh... te ne mondjál nekem ilyeneket, mikor pont te vagy az aki mindenkit hülyének néz, ha más a véleménye, és nem írja oda, hogy "szerintem". Majd ha te is úgy viselkedsz ahogy szerinted kéne, akkor majd talán meglátom, hogy én is úgy teszek-e. -
Olvasd el amit írtam mégegyszer, és próbáld értelmezni. -
Erről van szó...
Ezzel részemről a vitát lezártam, ha nem érti, nem érti. -
Tényleg igaza van Pyrexnek, csak nem érted meg. Ő azt mondta hogy egy mercit, toyotát vagy tökmindegy mit, nem tudsz olyan mértékben hajtani(nem azt mondom hogy ÚGY mint a ferrarit, pontosan) hogy az olyan hamar elpukkanjon mint egy ferrari. Egyszerüen azért mert a ferrariba teljesen kihegyezett cuccok vannak, míg egy merciben nem feltétlenül... -
Nekem 8, akkor flémeljünk...
Leírom negyedszer is :) Bár már kezdek röhögni :))
Ha maximumon hajtasz egy Mercit (BMW-t, stb...) meg egy Ferrari-t, akkor nem biztos, hogy a Ferrari fog a legvégén megdögleni. És miért nem? Már leírtam 3-szor, olvass vissza, nem fogom ismételni magam, mert képtelen vagy megérteni egy magyar összetett mondtaot. -
ne mondjal nekem ilyen lolsagot.. en kurvara tudom mirol beszelsz... tudok olvasni.. leirtam a valaszomat, leirtam a velemenyemet erre csak annyit tudsz modnani hogy hagyjuk latom nem erted.. deeeee en nagyon is ertem..csak te nem tudsz semmit mondani inkabb ugy csinalsz mintha en lennek a hulye... ennel szajbaragosabban 120 szorra nem fogom leirni... -
Hagyjuk, látom reménytelen. Még mindig nem vágod, miről beszélek :))) -
jajj neee... TUDOM!!! ERTEM!! en csak megvedtem a kurva ferrarit.. de ebbe a forumba lassan semmit nem lehet csinalni mert a reagalas es a flema es magasrptu lesz az tuti...
megjegyeznem es nezzetek bekepzeltnek: amig en mondtam "valamit" addig ti teljesen feleslegesen szoltatok hozza...
gyk: en elmondtam hogy mi van a videoval es hogy mas auto se birta volna.. erre egyesek jonnek hogy ugyan magyarazzam mar el hogy miert pusztulna meg.. elmondtam hogy mert gyengebb.. ERRE JOTTOK HOGY EN HULYE HAT A MERCI MEG ABMW GYENGEBB.. GECC LOL.. erre mit mondjak??? leirtam mar elottetek hogy gyengebb amerci mert kerdeztetek hogy tamasszam ala a velemenyem.. erre azzal a mondattal tamadtok mar masfel oraja vissza.... 'cihologus latott mar titeket??? -
nem voltam mar benne biztos hogy egyrol beszelgetunk mert annyir ahulyeseget irsz arra amit en mondok hogy nem hiszem el hogye gyrol beszeltunk....
nem te rohogted ki.. daniel irta hogy nah errol a ferrariol ennyit.. en csak leirtam hogy ez a video arrol szolt hogy meg kell olni a ferrarit.. nyuzni amig birja.... ennyi... szvsz ez tok tiszta.. meg az is hogy nem kell megijedni egy toyota, merci vagy alfa vagy akar volvo se birta volna eddig.. szal nem a ferrari szar mert kipukadt.. ennyi.. elhiszem hogy a merci volvo stb nem erre latt gyartva en ezt tudom de nem ez erdekel..... a ferrari es semelyik mas auto sem arra lett gyartva hogy uveghangon gyilkoljak korbe korbe...
en ertem mit mondsz.. csak azt nem minek?....tudom hogy gyengebb.. pont ezert irom hogy gamarabb ki is mulna.... de az eletbe nem fogom megerteni hogy te miert kotozkodsz ugyan arrol ugyanugy.. amit en is nagyon jol tudok -
ezt mondom... -
tehát egy mercit, vagy akár egy opel astrát nem lehet így legyilkolni -
basszátok meg nem igaz. A Ferrari vérbeli versenytechnikát alkalmaz. És mint ilyen, másképp, ésszel kell bánni vele, míg egy Merciben, BMW-ben arra törekednek, hogy sofőr válláról minél több terhet levegyen. Épp ezért semmi értelme hasonlítgatni, mert a Ferrari inkább versenyautó, és nem lehet itt a megbízhatóságot hasonlítgatni. -
Látom tudsz hozzászólást szerkeszteni lol :)))))))) -
Először is vegyél vissza.
Másodszor: én NEM röhögtem ki a Ferrarit. Meg lehet nézni a hozzászólásaimat.
Harmadszor: leírtad, hogy a Ferrari-t direkt gyilkolták (ez eddig rendben is van, senki sem vitatta - én sem).
Negyedszer: leírtad, hogy bármely más autó hamarabb elvérezne, ha így gyilkolák.
NA ERRE ÍRTAM, HOGY BAROMSÁG. Mert egyszerűen nem így van, ennyi. Mert egy másik autót nem lehet annyira gyilkolni, mivel alapból szarabb értsd már meg basszus. Tehát szarabb alkatrészek, de az igénybevétel is sokkal kisebb, mint egy Ferrarinál. Ezért lehet, hogy bírja időben ugyanannyi ideig, mint egy Ferrari.
Még egyszer mondom: nem röhögtem ki a Ferrari-t nemtom ezt honnan vetted basszus, neked üldözési mániád van. Az meg, hogy leírsz valamit, nem biztos, hogy úgy is van... -
Pyrex.. te most mirol beszelgetsz?? a bmw esetrol hogy beragadt a pedal vagy arrol hogy a ferrari elpukkant? (#44131)
mert en a ferrariol, hogy szejjel lett nyuzva es nem kell rohogni ha meghalt mert a tobbi kocsi se birta volna... ezen nemtom mi a szart kell ellenugatni meg kotoszkodni -
itt arrol van szo hogy ki lett rohogve hogy a ferraro elpukkan ket kanyartol... -
"en azt irtam hogy ha igy hasznaljak akkor megpusztul.. elobb mint egy ferrari..."
Te tényleg ilyen értetlen vagy? Harmadszorra nem fogom leírni... -
ez mind szep es jo csak a bmw mond 120 olyan dolgot hogy csak pislognal... pl hogy elvitted a sarki szervizbe.... pl basztak el valamit. nem vallalnak garanciat erre a dologra hiszen nem bmw szervizbe hoztad es ok nem basztak volna el stb. es meg millio ilyen kiskapu van -
mert ugye sok embernél farokhosszabító az autó, és jobban alszik, ha valaki azt mondja neki, hogy az ő autója a legjobb... -
de ha egyszer leirok valamit akkor te miert irod az ellenkezojet??? ha en leirom hogy nem kell fikazni a ferrarit mert szetment hiszen egy bmw meg merci se birta volna eddig.. erre te josz hogy de amercit nem hasznaljak igy.. hat LOL... ki kerdezte hogy nem hasznaljak igy??? en azt irtam hogy ha igy hasznaljak akkor megpusztul.. elobb mint egy ferrari... -
Én a csávó helyében egyébként a BMW-t kerestem volna meg először, és megkérdeztem volna tőlük, hogy mennyi pénzt ér nekik ha nem nyilatkozok egy újságnak/TV műsornak sem.
-
[Walaki]D`Lair #44168 Nade anyázni ilyenen...lol -
de mindegy, de arra való a fórum, hogy megvitassunk dolgokat, nem? És mivel autókról beszélünk, mégcsak nem is off :) -
[Walaki]D`Lair #44166 Most úgy őszintén 1 kérdés....Nem KIBEBASZOTTUL mind1 melyik megy szét így hamarabb? :DDDD -
ja:D -
Te nem érted, amit én magyarázok neked. Olvasd el újra, amit írtam.
A többi autónak az alkatrészei a SAJÁT maximum igénybevételéhez vannak tervezve. Ezért egyáltalán nem biztos, hogy a Merci előbb pusztulna meg.