101030
.
  • miki30246
    hagyjad, nem vezetett még igazi autót, nem tudja hogy megy a csúszás
  • R0zs0máK
    Akkor most olvasd át mégegyszer amit írtam, és ezúttal próbáld helyesen értelmezni :))))))
  • Susarc
    ha lett volna már BMW-d tudnád,hogy hosszan keresztbe csőszni igencsak tudatos :D
  • R0zs0máK
    "Nekem egész tudatosnak tűnik végig minden mozdulata." Még nem mentél "versenytempóban" sehol, valamint ilyen csúszkálásokat se nagyon csináltál sosem, gondolom. (no offense!!!) Hidd el nagyon nem így néz ki, ha tudatosan megcsúsztatod a kocsidat...ő -amúgy ügyesen- lereagálja azt, ahogy mozog a kocsi alatta. (itt most a forgalomban elkövetett cikázásai közben történő meg-megcsúszásokról beszélek, nem arról amikor hosszabban keresztbe csúszik)
  • Susarc

• desigo
    "nem tudatos a legtöbb megcsúszása" Nekem egész tudatosnak tűnik végig minden mozdulata.
    Az helyi rendőrség nincs a helyzet magaslatán.
    Rég ülnie kellene a fószernak a kocsinak meg forgalomból véglegesen kivontnak lennie.
  • fifi
    "egyébként a hétvégi mazsolákat veszélyesebbnek gondolom enné"

perszepersze...
  • miki30246
    "inkább az a para,hogy hány vérpistike gondolja úgy,hogy ezen felbuzdulva anyuci suzukijával próbálja majd reprodukálni az eseményt :)"
  • miki30246
    ezt csak azért mondod mert utálod a bmw-ket :)
    látszik hogy együtt mozog az autóval, nagyon érzi amit csinál, nagy baleset nem is lehetne belőle, max meghúz valakit
  • csm
    jó kocsi,jó sofőr , nincs kockázat ;) egyébként semmi extrémet nem tesz vezetéstechnikailag,ami érdekesebb hogy városban teszi (hol vannak a rendőrök?). az hogy elmegy az autók közt szűken,vagy így-úgy farolgat,azt egy átlagnál némileg gyakorlottab sofőr is érzi,pláne némi versenyzői tapasztalattal azt mondom,hogy erre jópáran képesek (lennének). egyébként a hétvégi mazsolákat veszélyesebbnek gondolom ennél,itt inkább az a para,hogy hány vérpistike gondolja úgy,hogy ezen felbuzdulva anyuci suzukijával próbálja majd reprodukálni az eseményt :)
    ugyanitt,megkímélt,csak utcán használt e34 m5 eladó :)
  • Susarc
    hát nemtudom....ebben a 10 perces videóban szinte minden másodperc életveszély....és mindig jól dönt....igencsak tudatosan teszi a dolgát hiszen ha csak a mákfaktorra épitene vagy ahogy te állitod kb. egy perc után egy oszlopon lenne.....
    nem is beszélve arról,hogy én sokkal inkább úgy gondolom,hogy a csúsztatásokat legtöbbször direkt csinálja,hogy még látványosabb legyen az amúgy is a legdurvább ilyen videó amut valaha láttam /én/ aki ilyesmit megengedhet magának az nem kispályás
  • R0zs0máK
    Nem tudom honnan veszed, hogy kibaszott jó sofőr...jobb, mint az átlag, látszik rajta, hogy szokott csúszkálni és meg tudja fogni a hirtelen mozdulatokat, de egyáltalán nem tudatos a legtöbb megcsúszása...inkább mondanám egy jó sofőrnek, akinek annyi esze sincs, mint egy rakás lószarnak...
  • Susarc
    7:50-nél a mobilozás debasz:_D
  • Susarc
    az a szörnyű az egészben,hogy kibaszottul durván jó sofőr! de azonnal basznám be a dutyiba!
  • Susarc
    az elmebeteg megint akcióban:O

• desigo
    Egy magyar nő adta el a legtöbb Bugattit
  • RatBaG #95383
  • RatBaG #95382
    murvácska? pl az afrika rallyra gondolsz? ahha...
  • R0zs0máK
    Kéne, durván. Főleg egy Henessy :))
  • Csabesz6
    Nézz meg egy mai darabot. Azok olyan extrém magasak, igaz?
  • Csabesz6
    Akkor biztos használhatatlan fos volt, nekem mindegy..:))
  • CamelX
    Mert csak simácska aszfalton meg murvácskán megy rally, főleg 80as években? Kis árokból hátsót visszahúzásnál is überelne egy rotkapát :D
  • R0zs0máK
    UASZTAKÚRVA!!!! GIGALÁJK!!!
  • Willi Betz
    Beteg!
  • R0zs0máK
    Én prímán el tudok autókázni pesten a hacsival, nem tudom miről beszélsz...
  • Csabesz6
    Aszfalton miért ütődne bárhova? Murván meg teljesen más beállításon mentek/mennek most is.
  • CamelX
    Ennek rally autó lévén hogy nem ütődött le állandóan a motorja?!
    Nekem elég volt Pestre költöznöm hogy a spoiler mehessen kukába, futómű meg emelésre.
  • desigo
  • Susarc
    kibaszott ütős ez a Raptor!!
  • SötétBarom
    Itt a videón kb 3-4 méterről érkezik lapra. Ezt megpróbálhatnád sok mindennel, de sztem a monster truckon kívül semmi nem élné túl :D
  • Szabi #95369
    naja, reális és értelmes körülmények között jó kell legyen, de azért nem egy hosszútávugró bigfoot :DD
  • Coral Springs
    Az egy dolog, de ettől függetlenül gyári az egész, és nem arra tervezték hogy egy meredek rámpáról elugrass vele nagy sebességgel. Ezt jól jelzi a felfüggesztés beállítása is, egyáltalán nincs magasabban az autó mint bármely más pickup. Abban nem vagyok biztos hogy a Ford -nál lehet-e rendelni verseny lengéscsillapítókat ami valamivel megemelné az autót is, de tuning cégek foglalkoznak ezzel. A másik dolog visszatérve a videóra, jól láthatóan a rámpa nem volt túl hosszú a másik végén, az autó szinte függőlegesen hozzá csattant a földhöz. Oké hogy egy Raptor, de azért mindent ez se bír ki. Normál offroad körülmények között viszont nem ölöd meg abban biztos vagyok.
  • desigo
    opsz

• Susarc
    hát azok most nem csillapitottak:)
  • pajti
    Dancing on ice..
  • CSOCSO
    Letra meg kuszobon allni???? Ez nem egy terepjaro.

Elso percet kell csak meglesni. Nem allunk ra semmire se
  • SötétBarom
    Nem sportváltozat? :DD

Ez egy KIBASZOTT raptor. Kerekenként 8 lengéscsillapítója van
  • Coral Springs
    A száguldás, és egy mesterséges bukkanóról valót ugratás nem ugyan az. Ez egy gyári pickup, ráadásul nem is a sport változat, és nem is egy monster truck. Egy kisebb buckát viszont valószínűleg kibírt volna.
  • broman191
    A megfelelő terepen...ez nem volt az.
  • Pluskast
    Nem tudom, hogy volt e már ha igen akkor sorry :)