101030
.
  • CSOCSO
    szerintem mostansag semmi szemet nincsen.. sosincs szemet a flameokon kivul.. de neha az is kell.. igaz??? mint pl hogy ez a szurke regi szar tiszta alfas...

• CSOCSO
    nekem nem tetszenek annyira.. anyam egy suvban tudna elkepzelni ( felt es a suv biztonsagos meg a ket meter magassaghoz meg a keves sulyomhoz kepest inkabb hummer valo nem kelika:D

de nekem a kelike jobban tetszik mint a hummer stilus

(gyk: nem az autokkal van abajom hanem a sportossag jobban bejon a suvnal)
  • Kit--Kat
    Szerintem így jó ahogy van.
  • DJ Bee18
    valaki nem akar házigazda lenni?? (én nem :D) Néha szemetet kéne takarítani...
    Szavazzunk? :DDDD
  • DanielT
    Az az értelme, hogy ha ilyenre vágysz megveheted. Ennyi bőven elég.
  • DJ Bee18
    Menj a fenébe...
  • DJ Bee18
    Még én sem értem, hogy nagy ültetett terepjáró külsejű, peres gumijú autónak mi az értelme. :DD
  • DanielT
    Jah, mert te minden újnak csípőből ellentmondasz. A többiek úgy néz ki helyre tudták tenni magukban a dolgot.
  • I.C.ram
    Simon Templár, hö!

cleartuningos :D

• I.C.ram
    emlékszem pár éve mindenki ellenezte a SUVokat, most meg mindenki csorgatja a nyálát rájuk... hát csak én maradtam kitartó?
  • GregSB
    Persze hogy nyert, a cikkben is írják hogy az X5 gyakorlatilag 7 éve van (kissebb ráncfelvarrások és motorpaletta változásokat leszámítva) kint változatlanul. Az ML tavaly frissült, szép is lenne ha nem lenne jobb. Majd a jövőre megjelenő új X5 el lesz érdemes összehasonlítani SZVSZ.
  • DanielT
    Jah, én linkeltem, hogy férhetett ehhez kétséged? :D
    Az új ML volt benne, a saját szememmel láttam, a videót én készítettem.

A tesztet olvastam, egy 2005-ös konstrukció versenyez az 1999-essel(amit persze javítgattak) :) Ahogyan a srácok is írták, meglássuk mi lesz, ha jön az új Bömbi :) Az én szempontjaim szerint (külső, menetdinamika) még mindig a BMW-t választanám.

Mindezek mellett riszpekt az új ML-nek, sokkal komolyabb mint elődje, szebb, igényesebb.
  • PyRex
    Régebben belinkelt valaki (tán DanielT?) videókat, amiben az ML merci kipörgött jégen. Nos, akkor nem sikerült letöltenem és nem tudom, hogy a régi vagy az új ML volt benne, de a lényeg:

http://totalcar.hu/tesztek/x5ml06/

Ennek hiszek. Pedig ők mindig a BMW-t tartják jobb választásnak (valószínű szeretik a sportosabb autókat), de az X5 - ML tesztben nyert a Merci.
  • DJ Bee18
    TechArt Cayman

• Taranov
    Autópályán néha jön egy-egy, de nem jellemző. 5-8 éve még jobban száguldoztak :)
  • Joey_The_Man
    Érdekes spinnerek:
    PimpStar

• desigo
  • DanielT
    Az amelyik letol a belső sávból :P
  • robotnyk
    menzeszközi ^^
  • Taranov
    Én sajnos nem :(
  • Kit--Kat
    Budapest Menzetközi Wásár
  • Kit--Kat
  • Sland
    úgyértettem hogy valami BMW showról találkozóról nem tudtok?
  • Taranov
    Mi az a BMW? Bocs, tájékozatlan vagyok :-)
  • Sland
    Valami BMW nem? :P
  • Taranov
    Ápr. 1-én Esztergomban lesz Alfa találkozó :)
  • Sland
    Én is ezt akartam mondani...

A legközekebbi autó kiállítás, tuning show, dragverseny, vagy valami hasonló autós dolog mikor lesz és hol? Van valami oldal, ahol ezeknek a rendezvényknek a helye, ideje le van írva?
  • desigo
    egy pár nappal előbb is berakhattad volna...
  • Falconer
    Na mégegyszer:
  • Falconer
  • Falconer
    Nem is azok :D Biztos ismered a www.bmwpower.hu-t...
  • franc0
    ott nem, ellenben most jövök a műegyetem rakpartról a "slalomparty"-ról.
    ennyi lepukkant trabit meg ladát rég láttam :D

a legjobb verdák egy EvoVIII, MX8 és M3 E36 voltak.
    a bmw-t jól megküldték többször is, nem normálisak :)
  • Falconer
    Na meghajtottam a Q7et (3.0TDI) Ugy megy mint a rakéta 140ig, utána jött a forgalom:(, a tiptronic válto viszont elég lassu. Ha odalépek akkor várakozik egy két mp-et, és akkor vált vissza, meg a gyorsulás közbeni váltások is elég lassuak. Egyébként meg jo a rugozása, jol fordul, a féke nagyon kemény. Belülröl a fapad meg elég tréül néz ki, szoval ha valaki elegáns kocsit szeretne, az plusz jo pár extra.
  • fifi
    jajj egyszer vmi autókiállításra ment az egész banda Békéscsabára, és az itteni egyik benzinkúton álltak meg "pihenni", meg jampizni. A gyöngyházfehér BMW-n kívül az összes maradék olyan szinten igénytelen autó volt, hogy elképesztő... Húúú nagyon trógerül voltak megcsinálva. Nemtom azóta változott-e a helyzet, de akkor messze lerítt azokról az autókról a sufni tunning hangulat...
  • [Walaki]D`Lair
    Mi is mentünk volna driftelni, csak nem tájékoztattak a részletekről, így maradt nekik az IMI Team...:DDDDDDD
  • Sland
    nah volt kint valaki a szegedi tuning shown?
  • RelakSfromhome
    Fényszórókról, ha valakit érdekel

A végén lévő összetett reflektor nemsemmi sztem
  • RelakSfromhome
    deszemét :D:D:D
  • I.C.ram
    Hát ezt így nem nagyon lehet tudtommal, mert akkor alkatrésznek hozhatod csak be, és azt forgalomba helyezni baromi macerás, és szerintem drágább is mintha egyben hoznád be, és úgy a regisztrációs adó.
  • DJ Bee18
    nagyon jó helyen van kérdésed . Bár én ebben nem tudok segíteni, de valaki biztos :)