101030
.
-
szerintem mostansag semmi szemet nincsen.. sosincs szemet a flameokon kivul.. de neha az is kell.. igaz??? mint pl hogy ez a szurke regi szar tiszta alfas...
-
nekem nem tetszenek annyira.. anyam egy suvban tudna elkepzelni ( felt es a suv biztonsagos meg a ket meter magassaghoz meg a keves sulyomhoz kepest inkabb hummer valo nem kelika:D
de nekem a kelike jobban tetszik mint a hummer stilus
(gyk: nem az autokkal van abajom hanem a sportossag jobban bejon a suvnal) -
Szerintem így jó ahogy van. -
valaki nem akar házigazda lenni?? (én nem :D) Néha szemetet kéne takarítani...
Szavazzunk? :DDDD -
Az az értelme, hogy ha ilyenre vágysz megveheted. Ennyi bőven elég. -
Menj a fenébe... -
Még én sem értem, hogy nagy ültetett terepjáró külsejű, peres gumijú autónak mi az értelme. :DD -
Jah, mert te minden újnak csípőből ellentmondasz. A többiek úgy néz ki helyre tudták tenni magukban a dolgot. -
Simon Templár, hö!
cleartuningos :D
-
emlékszem pár éve mindenki ellenezte a SUVokat, most meg mindenki csorgatja a nyálát rájuk... hát csak én maradtam kitartó? -
Persze hogy nyert, a cikkben is írják hogy az X5 gyakorlatilag 7 éve van (kissebb ráncfelvarrások és motorpaletta változásokat leszámítva) kint változatlanul. Az ML tavaly frissült, szép is lenne ha nem lenne jobb. Majd a jövőre megjelenő új X5 el lesz érdemes összehasonlítani SZVSZ. -
Jah, én linkeltem, hogy férhetett ehhez kétséged? :D
Az új ML volt benne, a saját szememmel láttam, a videót én készítettem.
A tesztet olvastam, egy 2005-ös konstrukció versenyez az 1999-essel(amit persze javítgattak) :) Ahogyan a srácok is írták, meglássuk mi lesz, ha jön az új Bömbi :) Az én szempontjaim szerint (külső, menetdinamika) még mindig a BMW-t választanám.
Mindezek mellett riszpekt az új ML-nek, sokkal komolyabb mint elődje, szebb, igényesebb. -
Régebben belinkelt valaki (tán DanielT?) videókat, amiben az ML merci kipörgött jégen. Nos, akkor nem sikerült letöltenem és nem tudom, hogy a régi vagy az új ML volt benne, de a lényeg:
http://totalcar.hu/tesztek/x5ml06/
Ennek hiszek. Pedig ők mindig a BMW-t tartják jobb választásnak (valószínű szeretik a sportosabb autókat), de az X5 - ML tesztben nyert a Merci. -
TechArt Cayman
-
Autópályán néha jön egy-egy, de nem jellemző. 5-8 éve még jobban száguldoztak :) -
Érdekes spinnerek:
PimpStar
-

-
Az amelyik letol a belső sávból :P -
menzeszközi ^^ -
Én sajnos nem :( -
Budapest Menzetközi Wásár -
-
úgyértettem hogy valami BMW showról találkozóról nem tudtok? -
Mi az a BMW? Bocs, tájékozatlan vagyok :-) -
Valami BMW nem? :P -
Ápr. 1-én Esztergomban lesz Alfa találkozó :) -
Én is ezt akartam mondani...
A legközekebbi autó kiállítás, tuning show, dragverseny, vagy valami hasonló autós dolog mikor lesz és hol? Van valami oldal, ahol ezeknek a rendezvényknek a helye, ideje le van írva? -
egy pár nappal előbb is berakhattad volna... -
Na mégegyszer:
-
-
Nem is azok :D Biztos ismered a www.bmwpower.hu-t... -
ott nem, ellenben most jövök a műegyetem rakpartról a "slalomparty"-ról.
ennyi lepukkant trabit meg ladát rég láttam :D
a legjobb verdák egy EvoVIII, MX8 és M3 E36 voltak.
a bmw-t jól megküldték többször is, nem normálisak :) -
Na meghajtottam a Q7et (3.0TDI) Ugy megy mint a rakéta 140ig, utána jött a forgalom:(, a tiptronic válto viszont elég lassu. Ha odalépek akkor várakozik egy két mp-et, és akkor vált vissza, meg a gyorsulás közbeni váltások is elég lassuak. Egyébként meg jo a rugozása, jol fordul, a féke nagyon kemény. Belülröl a fapad meg elég tréül néz ki, szoval ha valaki elegáns kocsit szeretne, az plusz jo pár extra. -
jajj egyszer vmi autókiállításra ment az egész banda Békéscsabára, és az itteni egyik benzinkúton álltak meg "pihenni", meg jampizni. A gyöngyházfehér BMW-n kívül az összes maradék olyan szinten igénytelen autó volt, hogy elképesztő... Húúú nagyon trógerül voltak megcsinálva. Nemtom azóta változott-e a helyzet, de akkor messze lerítt azokról az autókról a sufni tunning hangulat... -
[Walaki]D`Lair #44370 Mi is mentünk volna driftelni, csak nem tájékoztattak a részletekről, így maradt nekik az IMI Team...:DDDDDDD -
nah volt kint valaki a szegedi tuning shown? -
Fényszórókról, ha valakit érdekel
A végén lévő összetett reflektor nemsemmi sztem -
deszemét :D:D:D -
Hát ezt így nem nagyon lehet tudtommal, mert akkor alkatrésznek hozhatod csak be, és azt forgalomba helyezni baromi macerás, és szerintem drágább is mintha egyben hoznád be, és úgy a regisztrációs adó. -
nagyon jó helyen van kérdésed
. Bár én ebben nem tudok segíteni, de valaki biztos :)