Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
De mindegy...
izlések és pofonok..
kinek a papp kinek a pappné!
kinek a pina kinek a fasz!
kinek a kutya kinek a bárány!
kinek a ötcombû kinek a kurva!
folytassam?!:D
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Bár gyakorolnék, de legalább 50 lada kéne a gyakorláshoz, 1 nem birna ki annyi ütközést:)
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Basznám mint a tököt azt is!
Vmi reptéren van a jelenet, van más fajta is!Bármi jol jön KÖszii
2)ezt nemtom pontosan, de szerintem jobb elattartam meg tovv foga van ami szikrazik meg ilyenek..
1. vannak ezek a japo versenyzõk és mikor fékeznek nyomnak a sarkukal egy gáz fröcsöt ez miért jó nekik?!(fordulat szám miatt?)
2. mire jó a sportgyertya?!
2)kamu??? max tevedni de az elso pontban levo dologban nem tevedek es nem hazudok.. bar vezetni nem vezettem oket de ulni ultem ezekben
3)az enzo felfuggeszteseben sot aerodinamikajaban meg hasonlo dolgokban egyetertek veled.. de ettol fuggetlenul az SLR ott van " mogotte"
ahhoz kepest, hogy mennyivel nehezebb.......
Érdekes annó itt ment a kemény vita és valaki bedopta , hogy sokkal kényelmesebb és felszereltebb az SLR mint az Enzo, na de hagyjuk, akkor csak kamuzott.
Az Enzonak nagyon nagyon fejlett uttartó, szabályozó elektronikája és menetstablizálója van, ebben az élen jár a Ferrari. Ezért tartom sokkal többre 1 szimpla 1. szériás Zndánál, mert nincs benne akkara tapasztalat.
1)idoileg ott van az enzo es a gt kozott..
2)felfuggesztesileg se rosszabb kanyarodas blahblah blah nem rosszabb mint a ket rivalisa!!!!
3)fekek... ppfff... meg merem kockaztatni, hogy az SLR nek komolyabb a BHP ja mint a tobbinek!!!
szal ezt a nem olyan sportgep mint a tobbi ezt hagyjuk...
az viszont igaz, hogy a topgearben is mondtak, hogy az enzo vagy a gt inkabb sportgepezett feelingu mint az SLR... ettol fuggetlenul az SLR is ugyanolyan sportgepezet...
4)kenyelmesebb?? nemhiszem hogy kenyelmesebb.. ugyanolyan "fapados" fogja a seggem de megmondod, hogy a 10 centes melyik oldalan mentel at (fuu de amerikai vagyok mar:)))))
De ha te SLR akkor én Testarossa, az aztán a látványos sportgép:)
az SLR az Enzoval es a GT vel egyenerteku...
Modenaval egy Sl 500 vagy 55amg az egyenerteku...
SLR roxx:)
Modena, SLR 1re megy a lényeg, hogy ezek a sportkocsik az Enzo és társai meg már versenyautók forgalmival.
meghat kinek kell az a hideg zord fem?:)
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
0-62mph=3.7
124mph=12.5
186mph=37.6
top speed:205
SLR:
0-62,ph=3.8
124mph=10.7
186mph=30,7
top speed=208
Porsche GT:
0-62,ph=3.8
124mph=10.7
186mph=34.2
top speed=208
Enzo:
0-62,ph=3.6
124mph=10.3
186mph=26.1
top speed=ezt nem irjak az oldalon de ha jol emlexem 221
ja es itt van a cikk rola:
katt ide
en aszondom SLR rulez.. nekem az gyun be nagyon... ha SLR-t nem lehetne akkor murci esetleg Porsche GT
sztan Ferrari
rulez mindegyik:)
amugy most volt osszehasonlitas egy magazinban.. merci slr, aston db9, porsche gt, ferrari enzo es bentley gt...
erdekes volt hogy mennyire rohadtul nehez a murci!!!!!
a ferrari 3000lb volt.. az slr irto nehez 3700 volt.. mig a murci 4000lb volt!!!!
de gyorsulasban az slr, a gt es az enzo elegge egyhelyen volt. aszem az slr es az enzo volt leginkabb egy helyen.. a gt kicsivel (1-2 mpkkel) le volt maradva 100 akarhany mph nel.. es a murci is lemaradt 2-3 mp vel...
nah mindegy.. majd lehet bemegyek es lefenykepezem nektek
van mar most is satelit radio ready fejegysegem szal maga a kis keszulok az valami 65 dodo.. meg ha jol emlexem 200 dolcsi ket evre az elofizetes
Mind1 a Rock az jó szal én ellennék azzal:)
el tudjatok kepzelni hogy a radioban nincs olyan ado amit meg tudnatok hallgatni??? hogy juthat el idaig a vilag?????????????????
az osszes rohadt clubban a rappet meg a hiphappot csapatjak... tokom kivan mar.. hogy bulizni tudjak le kell meni miami dowtownba:(
satelit radiot kell majd vennem.. azon van 4 dance csatorna is
A TopGearben láttátok a tesztjét? Richard majdnem elélvezett amikor vezette :D