Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
nagyon bölcs vagy
Kit--Kat
ha tudod:)

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Már miért ne menne? Magától is sokkal csúszkálósabb mint az átlag, hát még ha rá is játszanak.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Adi
Szerintem azzon az oldalon ami után a Csocso beszúrt ott csak csúnyábbak vannak!
De mindegy...
izlések és pofonok..
kinek a papp kinek a pappné!
kinek a pina kinek a fasz!
kinek a kutya kinek a bárány!
kinek a ötcombû kinek a kurva!
folytassam?!:D

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Ladával sztem nem menne!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Nem csak régebben megvolt aztán jo lenne megint:)
Bár gyakorolnék, de legalább 50 lada kéne a gyakorláshoz, 1 nem birna ki annyi ütközést:)

Kit--Kat
ne mond már, van ott szebb ázsiai csaj is akkor már

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Adi
Mér gyakorolni akarsz?!:D

Adi
Csúny a faszt!!
Basznám mint a tököt azt is!

Nem tudjátok honnan lehet azt a videot letölteni amikor a faszi ugy 60-70-el jön és kézifékkel beparkol két kocsi közé, de pont h befér?
Vmi reptéren van a jelenet, van más fajta is!Bármi jol jön KÖszii

Kit--Kat
pedig szegény csúnya:o menny vissza Eva Mendeshez:D

CSOCSO
lehet
I.C.ram
agyadra ment az anime :)
CSOCSO

bankos spanyol csaj mint feleseg es ez mint szereto
CSOCSO
mindegy
Kit--Kat
tuti azt mondta, hogy LSR sokkal kényelmesebb és ezért jobb...

Adi
thx

CSOCSO
volt hasonlo dologrol szol csak nem slr ez enzo hanem sl55 es modena... deeee. lehet hogy valaki mondta az enzo slr dolgot
Kit--Kat
nem te mondtad legalább 2hónapja volt, vagy te mondtad de nem emlékszel a lényeg, hogy már 2hónapja volt, vagy még több

CSOCSO
1) hogy a fordulatszam ne essen le..
2)ezt nemtom pontosan, de szerintem jobb elattartam meg tovv foga van ami szikrazik meg ilyenek..
Adi
Vki feltudna világosítani két dologba?
1. vannak ezek a japo versenyzõk és mikor fékeznek nyomnak a sarkukal egy gáz fröcsöt ez miért jó nekik?!(fordulat szám miatt?)
2. mire jó a sportgyertya?!

CSOCSO
1) ha jol emlexem en mondtam hogy egy sl55 van annyira sportos mint egy modena de annal kenyelmesebb es tobb luxus is van benne
2)kamu??? max tevedni de az elso pontban levo dologban nem tevedek es nem hazudok.. bar vezetni nem vezettem oket de ulni ultem ezekben
3)az enzo felfuggeszteseben sot aerodinamikajaban meg hasonlo dolgokban egyetertek veled.. de ettol fuggetlenul az SLR ott van " mogotte"

ahhoz kepest, hogy mennyivel nehezebb.......
Kit--Kat
ja ezt az átmegyek az érmén és megomndom melyik oldala van felül-poánt már néhány ezerszer elsütötték;)
Érdekes annó itt ment a kemény vita és valaki bedopta , hogy sokkal kényelmesebb és felszereltebb az SLR mint az Enzo, na de hagyjuk, akkor csak kamuzott.
Az Enzonak nagyon nagyon fejlett uttartó, szabályozó elektronikája és menetstablizálója van, ebben az élen jár a Ferrari. Ezért tartom sokkal többre 1 szimpla 1. szériás Zndánál, mert nincs benne akkara tapasztalat.

CSOCSO
egyaltalan nem keves nemtudom mirol beszelsz...
1)idoileg ott van az enzo es a gt kozott..
2)felfuggesztesileg se rosszabb kanyarodas blahblah blah nem rosszabb mint a ket rivalisa!!!!
3)fekek... ppfff... meg merem kockaztatni, hogy az SLR nek komolyabb a BHP ja mint a tobbinek!!!
szal ezt a nem olyan sportgep mint a tobbi ezt hagyjuk...
az viszont igaz, hogy a topgearben is mondtak, hogy az enzo vagy a gt inkabb sportgepezett feelingu mint az SLR... ettol fuggetlenul az SLR is ugyanolyan sportgepezet...
4)kenyelmesebb?? nemhiszem hogy kenyelmesebb.. ugyanolyan "fapados" fogja a seggem de megmondod, hogy a 10 centes melyik oldalan mentel at (fuu de amerikai vagyok mar:)))))
Kit--Kat
Jó, de 1 versenyautónak kevés, viszont kényelmesebb, persze nem menetteljesítmények által mértem össze a Modenaval.
De ha te SLR akkor én Testarossa, az aztán a látványos sportgép:)

CSOCSO
nem tennem ossze a modenat es az SLR-t....
az SLR az Enzoval es a GT vel egyenerteku...
Modenaval egy Sl 500 vagy 55amg az egyenerteku...
SLR roxx:)
Kit--Kat
jahh ezt mondom én is utcai autónak nem nagyon való köznapi használatra Enzo, csak néha villanni vele Ocean Drive-on:DD
Modena, SLR 1re megy a lényeg, hogy ezek a sportkocsik az Enzo és társai meg már versenyautók forgalmival.

CSOCSO
hat hja mint sportgepezet az enzo elegge komoly.. sok ifot forditottak ra. komoly felfuggesztes meg blabla bla.. eleg zsir.. de mint auto inkabb SLR kene.. akkor is ha belul muanyag es nem fem...
meghat kinek kell az a hideg zord fem?:)
Kit--Kat
van Enzoból is GT-szal....:DDD

Kit--Kat
<#idiota>hehhe

Neked a Modena is használhatatlan, sõt bármi aminek négy kereke van. Kivéve talán a gördeszkát, ahhoz nem kell jogosítvány.:)

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Pupcika
pontosabban visszaveszi az elsõ helyet :))))

Pupcika
ez évig :D
ugyanis kijön a Lamborghini Murcelago RGT

Kit--Kat
Na mondjuk ebbõl is kiderül, hogy a Ferrari csinálja a legjobb "igazi" sportkocsit a világon;)))

Kit--Kat
Jó az Enzo, de úgy nekem nem kéne mer használhatatlan, 1 Modenanak jobban örülnék.

CSOCSO
lambo:
0-62mph=3.7
124mph=12.5
186mph=37.6
top speed:205

SLR:
0-62,ph=3.8
124mph=10.7
186mph=30,7
top speed=208

Porsche GT:
0-62,ph=3.8
124mph=10.7
186mph=34.2
top speed=208

Enzo:
0-62,ph=3.6
124mph=10.3
186mph=26.1
top speed=ezt nem irjak az oldalon de ha jol emlexem 221

ja es itt van a cikk rola:

katt ide

en aszondom SLR rulez.. nekem az gyun be nagyon... ha SLR-t nem lehetne akkor murci esetleg Porsche GT
sztan Ferrari
rulez mindegyik:)
CSOCSO
marmint a magazint a boltban
CSOCSO
hat nagyon komoly volt de azert nekem inkabb murcika:) azt is valami megsportosabb auspuffal:)
amugy most volt osszehasonlitas egy magazinban.. merci slr, aston db9, porsche gt, ferrari enzo es bentley gt...
erdekes volt hogy mennyire rohadtul nehez a murci!!!!!
a ferrari 3000lb volt.. az slr irto nehez 3700 volt.. mig a murci 4000lb volt!!!!

de gyorsulasban az slr, a gt es az enzo elegge egyhelyen volt. aszem az slr es az enzo volt leginkabb egy helyen.. a gt kicsivel (1-2 mpkkel) le volt maradva 100 akarhany mph nel.. es a murci is lemaradt 2-3 mp vel...
nah mindegy.. majd lehet bemegyek es lefenykepezem nektek
Kit--Kat
Na az az igazi Lambo<#finom>

CSOCSO
ja amugy szembe jott velunk ma egy tuzpiros diablo... eeees egy keresztezodesbe egy rozaszin (!!!!!!!) ford SUV allt fujj volt nagyon
CSOCSO
majd en is fogok de jo lenne uj autot szervalni es abba beszereltetni...
van mar most is satelit radio ready fejegysegem szal maga a kis keszulok az valami 65 dodo.. meg ha jol emlexem 200 dolcsi ket evre az elofizetes
robotnyk
én csak radio cafét hallgatok, más kizárva, rw-re írok ki zenéket 2-3 naponta :)
I.C.ram
Tesóm is most vett satelit rádiót a kocsiba, mert neki is elege votl a sok szar countrytól :)
Kit--Kat
hajj, hogy összeneroppnaj tényleg lekell menni Miami Downtownba?? Szegénykém.....<#zavart2>
Mind1 a Rock az jó szal én ellennék azzal:)

CSOCSO
en jelen esetben attol vagyok ki hogy megszunt az egyetlen radio ami olyan mint a ROXY... tehat csak rap.. csak country csak jazz meg csak rock meg ilyen adok vannak.. semmi olyan amit meg tudnek hallgatni.. ti hallottatok mar ilyet????????????????????
el tudjatok kepzelni hogy a radioban nincs olyan ado amit meg tudnatok hallgatni??? hogy juthat el idaig a vilag?????????????????
az osszes rohadt clubban a rappet meg a hiphappot csapatjak... tokom kivan mar.. hogy bulizni tudjak le kell meni miami dowtownba:(
satelit radiot kell majd vennem.. azon van 4 dance csatorna is
CSOCSO
of korsz csinaltam jogsit.. aszondjak a magyar jogsi meg a nemzetkozi jogsi szartse er idekint.... de kitudja...aki itt ismerek az mind megcsinaltatta azonnal az itteni jogsit meg ID-t...
I.C.ram
Én meg a nyáron úgy éz ki, hogy megyek tesóhoz amcsiba. :) Egyébként amcsi jogsi kell mindenképpen kint? Te csináltál külön amcsi jogsit?
GregSB
Mondjuk kétségtelenül merész formái vannak. Ez valakinek bejön, valakinek nem. Én az elõzõkhöz tartozom :)

A TopGearben láttátok a tesztjét? Richard majdnem elélvezett amikor vezette :D

Kit--Kat
Attól, hogy olasz még nem feltétlen jó. Na meg tradíciója sincs.

Kit--Kat
melyik kecseg törölte a hozzászólásom, és fõleg MIÉRT?????