101030
.
-
ok, köszi, értem -
Ez meg miféle kérdés? :) Hogy a fenébe ne? Talán a legfontosabb. Ha nem állították vissza akkor azért, ha gyanúsan eltér akkor azért. Rengeteget elárul arról, mennyire korrekt vagy nem korrekt az eladó. Össze kell hasonlítani az állapottal és az már ad egy viszonylagos képet. -
ha használt kocsit vesztek nézitek a futott km-t? -
CLS és az 530XD között gondolkodott, majd az 530XD mellett döntött a 4x4 miatt, amúgy a CLS jobban tetszett neki. -
CLS Merci jobban bejön :P -
Ezt a vizuális élményt meg kell osztanom veletek! :)))
-
aranyos kutyus
-
most találtam a wéwéwéponthasználtautoponthun
-
LOÁL :D Véleményszabadság van :) -
nem ertelek..de nekem tetszik.. -
meg mindig jobb mint az x5.. ez nem szep de az x5 meg egyenesen csunya.. -
Az nem tetszik benne, hogy a "vállai" össze vannak húzva, alul meg kiterül mint a lepény.. nem erőt sugároz, legalábbis nekem. -
Pedig nagyon korrekt voltam és az új ML hátsóját raktam be az X5 mellé (amiből még nincs új) pedig ha a régi ML-t rakom... nos... hátsó lámpa ügyben khm.. :P
-
ezt elfogadnam nagyon szivesen:
-
ocsmany az X5 lampai...
nincs mit tenni.. eskuszom az X3 lampai jobban tetszenek:D:D:D ( tudom az meg masoknak ocsmany:D) -
nahja.. mivel mar 10 evvel ezelott is mercink volt..szal abban nottem fel:D -
-
mindenesetre az uj ml mercit elfogadnam... de akkor se tudnam kihasznalni:( -
Te lélekben mindig is Mercis voltál :) -
jobban veszik mint a mercit?? nem is tudtam.. amugy szvsz mar elmondtam hogys zarok a SUV okra.. nem tetszenek.. egyedul az uj toyota fj cruiserbe szerelmesedtem bele egy kicsit mert annyira fiatalos/cool/funky meg ilyenek... a bmw x rol is annyit hogy elolrol egesz jol nez ki.. de hatulrol ocsmany... -
ize... meglestem a bmw es a merci oldalat.. osszevetettem az 530 as bomike es az e mercit melyik kene nekem. melyik tetszik jobban..
1)a bmw eleje markansabb...
2)a bmw segge sokkal szebb (nekem egyedul a 6os segge jon be a bmw-k ozul)
3) belulror kepeken nemtom eldonteni...
emlexem mikor kiallitason voltam. korbenyalaztam a merciket es ezekutan a bmw labdaba se rughatott nalam...
nah tokmindegy.. mindegyik jo auto.. szemely szerint nekem a merci jobban bejon kinezetre.. a tobbi meg mar ugyanugy jo mindegyik autonal -
-
Ez egy csodaszép autó szerintem. A SUV ok között a Range Rover Sport és ez a kedvencem.
-
Semmi gáz :)
Mindesetre az X5 -re még annyira sem lehet mondani, hogy nem szép, mint a sima 5-ösre :) Szerintem nagyon a lelkedbe gázolt, hogy jobban veszik mint a Mercit :)) -
Nekem is nagyon bejön ez az Focus ST, egyértelműen ez kellene az Astra helyett. -
osszekevertem a SUV bmw vel... bocs:( -
Ford Focus ST
VS.
Vauxhall VXR
haaaat.. az astra jobban megy.... a focust jobb vezetni... plusz kivulrol jobban bejon...
inkabb focus -
Hehehe :D
Bármelyiket megeszi reggelire, külsőre/belsőre/motorra/hajtásra/stílusra :P
-
kulsore belsore akarmelyik jobb:D
ezen kivul mar csak az a kerdes van hogy megy-e jobban a tobbi??? de mondjuk tokmindegy ha egyszer ugly az auto.. -
Nem rossz? Konkrétan nem tudnék jobbat megnevezni, nemtom te tudnál -e? :) -
nahmarmost.. az eu meg az usa eclipse ugyan az.. nem??? amugymeg ha nem akkor te a eagle talonrol beszelsz...
ha mas nincs akkor kuldok haza neked... majd szolj ha mar nincs mas kilatasotok
-
Kipróbáltuk unokatesóm új BMW 530XD. Nem semmi autó. M-es elszereltséggel, azaz M futómű, kormány, belső, kerekek, stb. 4x4. Elég jól megy. Bár a külseje annyira nem tetszik, de aért nem rossz autó. -
Tudnátok-e segiteni egy 97-99-es mitsubishi eclipse-hez, amit amerikából hoztak be, (tehát nem európai modell) ahhoz kéne egy jobb első fényszóró! -
Szetm meg egyik se szép :)) -
[Walaki]D`Lair #45051 Sztem meg ez szebb sokkal :)) -
az a vicc, hogy szerdán láttam ezt a kocsit, erre másnap találkoztasm vele a használtauto.hu-n!:D -
Ebből is milyen csúfságot csináltak. Az eredeti Morgan szebb volt sokka. -
League of extraordinary gentlemen a film címe. -
Én mindig ezt csinálom, és eddig mindig bejött :D -
Ja rémlik valami.Mentek tengeralattjáróval is:)
Egyébként nekem a Morgan jutott róla eszembe.