101030
.
-
Carrol Shelby a '67 -es Ford Mustangból csinálta meg a GT500 -as típust. (leegyszerűsítve tunigolta a kocsit) -
PeeVee #45162 A mustang és a Shelby gt 500 között mi a különbség??? -
bezzeg az ACCH tali :D ott aztán volt íz is bűz is
-
"se íze, se bűze"
Mi nem tetszett? Nem voltak luxusautók? -
[Walaki]D`Lair #45159 Kinn voltam a luxusautó kiállításon...hát...se színe se bűze...szerencsére nem kellett érte fizetnem :DDD -
[Walaki]D`Lair #45158 Pedig nincs :) -
95-96os az ugyanaz, de a 97-99es az amcsiban változott, EU-ban nem.
Köszi a felajánlást!! Igyekszek felkutatni itthoni lehetőségeket, de ha nem marad más, lehet erre kerül sor. -
R4d3oN #45156 Sziasztok!
Akit érdekelnek a kocsik menjen erre a címre:www.gportal.hu/mokuskocsi
Jó szórakozást! -
Az hagyján, de olyan fantasztikusan jó a fogása, hogy elmondhatatlan. Egy élmémy megmarkolni. -
ize.. mar aludnom kene.. koma vagyok. ha jol emlexem a cls rol volt szo. ha jol emlexem ugy olvastam hogy a cls ben all wheel drive van... -
Ugyanilyen kormány van unokatesóméban is. sokkal jobban néz ki, mint a sima. -
Paszmek! "Hegyen" lakik, és télen nem tud ott felmenni egy hátsókerekes autóval? Egy hatásókerekesnek már egy kisebb lefgayott emelkedős is halálos, nem hogy egy hegyi szerpentínes út, amit a hóesés után max 3-4 nappal takarítanak. -
[Walaki]D`Lair #45151 kúl, regelj a honlapon! -
Aláírásodhoz: Ott leszek 90%. -
[Walaki]D`Lair #45149 Jó hát nekem is az STi a kedvencem...az RX8 csak a második...:))) -
Hát én kb leszarom azt a turbinahangot, mikor egy 2.5-ös WRX STI is kevesebbet zabál. Ez egyszerűen nevetségesen sok. -
Jujjdemeglep :DDD -
hat ennel is jobban bejon a merci -
[Walaki]D`Lair #45145 De van 1 olyan tulajdonsága...azaz nem, több is, de egy fő tulajdonsága, ami miatt én ezt megbocsátanám neki...6000 felett az a turbinahang VÁÉÁÁÁÁ!!!! -
Remek kalandom volt az előbb :D Lemegyek a garázsba, látom a kedves szomszéd srácot, hogy próbál beparkolni a helyére, de nagyon nem akar menni (RX8 Mazda) ömlik a fejéről az izzadság, kérdem mi a baj? Erre mondja kétségbeesve, hogy beszorult, nem mer se előre, se hátra menni, mert hozzáérne a betonoszlophoz. És valóban, kb 3-4 milliméter volt a kocsi oldala és az oszlop között. Úgy tudtam kiszabadítani, hogy beraktam egy papírlapot az oszlop és a kocsi közé és szépen milliméterenként hosszú percek alatt, de végül sérülés nélkül kibányásztuk a gépet :)
Mondtam neki, hogy háttal álljon be, azt nem merte vállalni, de szépen közösen (80% ban én kormányoztam az ablakból benyúlva) beraktuk a helyére a gépet :) Kicsit dumáltunk is, mondta, hogy 18-20(ha nyomja simán 25) alatt nem tud az autó fogyasztani a városban és eszi a spéci olajat is rendesen. -
S Merci? LOÁL :P
-
jolvan nekem meg kaja.. furdes oszt munka.. csumesz -
nahja...
amugy bmw tol is lecumiznam magam ha lehetne. megha csak egy kis 3 as.. nemhogy m6... amugy ha SUV es nem " mit vennek ha en lennek a fifticent" ban gondolkodnek.. akkor:
25 ezer korul mar el lehet hozni.. -
Nade, én mentem aludni...
Már kidőlök a gép elől :D
-
#45137!! -
ultetek mar amugy ilyen autokban? mert en ultem bennuk es leginkabb arra emlexem hogy amercik utan a bmw-k mar gyengek voltak.. ugyertem hogy nem szepek annyire..belsore kulsore se -
Naja, figy, félre ne érts, nekem semmi bajom nincs vele, de hát, nem jön be, neked meg fordítva...
Még jó hog yvan válsztási lehetőség, és nem kell ugyanolyan autóval járkálni mindenkinek... -
plusz a bmw hatso ulesei felertekuek.. 16 ev felett lehetetlen beulni... -
azt irjak a tesztben hogy a bmw jobb a versenypalyara ahol szetszadizod.. de a normalis eletben a normalis napokon amibe akar beletartozik a leugrunk balcsira es elozgetunk meg nyomjuk neki azert resz is.. arra a merci a jobb -
tegnap .. pont tegnap allt elem a ket auto.. amg55 cls meg a bomike... nagyon szep mindketto de a cls szebb volt.. -
jajj mar
-
igy van.. a tesztben is 0.1 sec kulonbseget irnak.. -
A CLS meg annyira rossz, hogy nem is hasonlít semmire amit ember tervezett
-
[Walaki]D`Lair #45130 1-es BMW VS A Merci <- csak azért kéne a BMW mert FR
3-as BMW VS C Merci <- 3-as BMW, mert a C merci jellegtelenebb
5-ös BMW VS E Merci <- 5-ös bimmer, mert szigorúbb
6-os BMW VS CLS Merci <- 6-os, mert sportosabb
7-es BMW VS S Merci <- S merci, mert 1000x jobb
X5 BMW VS ML Merci <- X5 de valami nagyon über felszereltséggel, mert amúgy ML -
hehe... -
dehogy varunk.. unatkozzak 20 percig????? amugy is az alfara hasonlit az a buzi bmw!
-
en a supercars.net en 0.1 elterest olvastam de most akkor mi legyen??:D -
Most el kell mennem, de várjatok meg a vitával :) 20 perc -
Úristen, dehogyis szar a CLS AMG. Egy fantasztikus autó, hülye aki vitatja. -
amugymeg m6 500 lovas.. a CSL verzio 550.. az amg65 cls meg 620 lovas...
nemhiszem hogy az erovel baj lenne