101030
.
  • BiG G
    elég undorító
    hányni tudnák tőle igazából :c
  • Kit--Kat
    Nekem nincs bogaram ugyan, és nem is vagyok értük oda, de haveroméknak volt. És elmondhatom, hogy ez egy igan is szerethető autó, és csak magáért, semmi "hátsó szándék" által vezérelve.
  • CSOCSO
    OMFG!!!

• ChevyG #45401
    de
  • Kit--Kat
    Nem feltétlen.
  • Lteebee
    Szerintem a bogarasság is egyfajta exhibicionizmus, csak csóró szinten.
  • fifi
    "Egyszerűen jó........"
    ha van kedved és időd szerelni. ha ez nincs, viszont van pénzed, akkor veszel egy restauráltat...
  • Harly18
    Az emberek különbözőek....Van akinek a kényelem a fontos, van aki a kocsiján keresztül akar villogni a vagyonával....A bogarazást nem lehet megmagyarázni, hogy miért jó.......Egyszerűen jó........
  • Lteebee
    "nem érdekel, hogy milyen szarnak hiszik"

Jó, hogy megkérdezted.

Hidd el, mindenki tompított a véleményén egy kicsit!
    Én vezettem bogarat, több barátomnak is volt.
    Sose vennék.
  • [Walaki]D`Lair
    Nemtom miért lehet álom egy sportkocsinak, a farmotor :PP Én személy szerint az orrmotor-hátsókerékhajtást preferálom :)
  • Kit--Kat
    jaja, nem kapcsolta be az övét, áttért meneiránynal szmbe, szóval no commnet....
  • Harly18
    Érdekelt volna mások véleménye, de hát itt csak fikázni tudnak mindent.. :(
  • I.C.ram
    Én már múltkor is mondtam, hogy a bogárban egyesítették azt, ami a legtöbb sportkocsinak csak álom lehet!

farmotor, léghűtés, boxermotor, hátsókerékhajtás, dupla kipufogó :D
  • [Walaki]D`Lair
    Akkor miért kérdezted? :DD

Amúgy anno én is bogarat akartam, de kinőttem belőle...:))
  • Harly18
    Csak egyszerűen nem értem. Gondoltam meghallgatnék néhány véleményt, akik segithetnek ebben, de valahogy csak a Volkswagen gyűlölők találnak meg.
    A Bogár nekem egy gyerekkori álmom, s nem érdekel, hogy milyen szarnak hiszik. Lehet hülye vagyok, lehet nem értek hozzá, s nem vagyok 30-40 éves, egyszerűen bogaras vagyok, s nekem nem gyorsulásra kell, nem tenni a vagány csávót, hanem mert ez egy életforma, s mert ez számomra a nagybetűs AUTÓ, s nem pedig a mai jellegtelen Mercedeszek és Bmw-k és szinte sorolhatnék minden márkát. (És tudom most jön, hogy a VW a legjellegtelenebb.........)
  • ChevyG #45389
  • ChevyG #45388
    iszol vagy bogarazol
  • Harly18
    Hihetetlen, hogy milyen assszociációs készségetek van.....Az egyszerű kérdésemtől a Bubikig eljutni, meg hogy a BOgár miatt halt meg...........kész
  • Harly18
    Azért halt meg mert ivott......
  • Harly18
    Most találjátok ki hogy a Bogárban mindneki meghal.......
  • ChevyG #45384
    nem azt montam, hogy CSAK ebben halt volna meg
  • DJ Bee18
    tudom, Bubik, de nem csatolta be magát, így meg akármilyen autóban meghalt volna...
  • I.C.ram
    Ja biztos miután elkapta egy dízel tehervonat :D
  • ChevyG #45381
    ha álom, akkor az más, de kétségtelen, hogy irreálisan magas a vw-ek ára!
    és aki ezt tagadja, az az igazi hüje
  • ChevyG #45380
    közelmultba magyar híresség lelte benne vesztét...
  • DJ Bee18
    bár nem egy fürge kis autó :D

Legalább nem tekeredik fára :DD
  • I.C.ram
    Hát azért ez nem így van. Nagyon jó autó első autónak szerintem. Bár kicsit sokat eszik, de akár szerelni is meglehet tanulni rajta, olyan primkó a motorja, alkatrészek is olcsóak hozzá, bár nem egy fürge kis autó :D
  • Harly18
    Ha jól érzem rajtad, akkor te nem vagy egy VW mániás, sőt a többségbe tartozol itt a fórumon...
  • Harly18
    Hát én bogaras vagyok kicsi gyerek korom óta, s ez egy álom is egyben....hogy hülye vagyok e azt nem tudom :(
  • ChevyG #45375
    ugy látom elsö auto lessz... felejtsd el!

3 tipusu ember vesz bogarat

-30-40 éves 2. v 3. (hobbi ) autonak
    -folcvágen mániás
    -trendit akar
    -nem ért az autokhoz
    -hüje

és eze kombinációi
  • ChevyG #45374
    láCCik, hogy nem volt még polosod
  • ChevyG #45373
    a kettö nem zárja ki egymást
  • Harly18
    Ez azért nem olyan költséges hobbi, mert a fenntartása, főleg ha ilyen jó állapotú akkor nem sok...S a legtöbb javitást meg lehet oldani házilag is..
  • Lteebee
    A bogár egy hobbi igaz?
    Mennyi pénzed van rá havonta?
  • Harly18
    Sokan azt mondják, hogy túl olcsó.......Mert a jó bogarak manapság 3 és 400 000 körül vannak.....
  • desigo
    Nem semmi,hogy első tulajdonostól van
    Tényleg szépnek tűnik a képekről
  • Harly18
    Én is szeretnék véleményeket kérni. Szeretném, ha most mindenki félretenné a VW utálatát és tényleg az adjon tanácsot, aki tényleg ért hozzá. Aki szegedi, talán láthatta is ezt a kocsit, s az talán tud szolgálni róla egy kis infóval. Szerintem ez a kocsi nagyon megéri, ha igy néz ki valójában. Sajnos nagyon messze lakok, s még nem tudtam megnézni, ezért kérnék tanácsot, mert lehet látta már valaki
    ezt a kocsit. Köszi......
  • desigo
    gyorsulási kispolák a retken most...
  • fifi
    most miről beszélsz?
    de csak hogy te is megértsd: SZERINTEM közel sem ér ennyit ez az autó

most jó?
  • desigo
    kulcsal inditható