101030
.
  • I.C.ram
    Ilyen autót nem mindennapi közlekedésre vesz az ember, max hobbi autónak, abba meg elég fizetni a havi adókat, ami kb megegyezik egy mindennapi használatban lévő autóéval. Max 1-2 ezer forint eltéréssel. Ezekben a fogyasztás meg az alkatrész a drága, de ugyebár nem használják mindennap őket, így ezeket a költségeket is jóval ritkábban kell fizetni. Summa sumarum nem hinném, hogy olyan egetrengető lenne egy ilyet fenntartani hobbi autóként.
  • MikX
    Jaja, nekem kb detto, bár mondjuk igazán a 6-os, meg most ez a +-as kupé tetszik, a többi annyira nem vonz, max "ien is van" szinten ...
  • zico87
    Fél Éve tuti fönt van Mert Már Én is szokszor nézztem hát Porchét se mindenki vesz hiába olcsobb azt fönt is kell tudni tartani a Supra is lehet azért van még meg !!!
  • CSOCSO
    hat nem ket ev de honapok ota ott van. nemtom mi lehet a baja.. te se tudhatod mindenesetre jobban tetszik mint azok a porschek es meg olcsobb is... lehet javitani kene de maradna mani ha nem porschet vesz az ember..
  • CSOCSO
    szerinted minek van az a vigyorgo ottan? pisz
  • The FlashBack
  • DJ Bee18
    Ha tudod mi a HDI, és csak vicceltél, akkor bocs :DD, nem akarok fontoskodónak tűnni :)
    Peugeot-Citroen dízelmotor :D
  • I.C.ram
    Ez a Supra már vagy 2 éve fent van a használtautón. Nem nagyon sikerült eladni, tehát gondolom valami óltári nagy gáz lehet vele :D
  • CSOCSO
    hat.. en inkabb ezt valasztanam mint azt a ket porschet.. a fennmarado osszeget ha kell akkor szervizre koltenem. ha egyaltalan kellene szerivelnie..
  • CSOCSO
    nekem nem tetszenek annyira ezeka porschek mindenesetre szep.. nagyon szep egy ilyen kocsihoz kepest.. kivancsi lennek a muszelfalra.. ha motorikusan nem is de kivul belul tip top lehet..
  • CSOCSO
    HDi? HurboDIzel?

:D
  • CSOCSO
    ha-ha-ha
  • desigo
    aha kicsit:)
  • zico87

Ezt megveszem !!!!! 100 Ft-ért Holnap a Piacon
  • zico87
    Inkább ezt Kicsit Többért
  • BiG G
    köszi
  • zico87
    Nem egy mai Járgágy Szerintem kicsit Drága enyiért, Inkább Corrado akkor,az fiatalabb is +erösebb
  • I.C.ram
    924-es a Porsche feketebáránya. Ezeket hajtják szét a legjobban, szóval nagyon résen kell lenni vásárlásnál. Bár szerintem 860-at egy tip top állapotban lévő sem ér igazán.
  • Joey_The_Man
    Egy pözsó Expert HDi ? :-D
  • DJ Bee18
    92 kW (126 LE)

Porsche :DDD
  • BiG G
    Ez megér annyit, amennyit kérnek érte?
  • DJ Bee18
    :DDDDD
  • Lteebee
    Ki hitte volna...
    Egy Supra...
  • CSOCSO
    jajj.. ma hallom valami auto nagyon megy.. hallom a turbofuttyot is.. felnezek erre egy gyonyoru supra elgurul elottem.. jajj....
  • DanielT
    Minden nem is, pl a 7-es ráncfelvarrás előtti eleje/hátsója, az új 3-as hátsó lámpája. De ebbe a kupéba nagyon illik a fa/bőr nemes kombinációja. Nyilván nem véletlen erről készültek az első sajtófotók is.
  • DJ Bee18
    baszki te egy belső tag vagy? Minden azért nem tetszhet :DD
  • fifi
    kösz, így első körben
    majd lehet még kérdezek :)
  • I.C.ram
    Na megkérdeztem. Az övék olyan 10-11 liter körül eszik városban. Motorjával csak annyi gond szokott lenni, hogyha sokat áll, akkor nehezen indul, főleg télen, volt olyan, hogy nitro szerű sűrítményt kellett fecskendezni, mert csak így indult be, de amúgy a motorral más baj nincs soha. Ami még gáz az a rohadás, főleg, ha sérült volt, akkor hajlamos a rohadásra eléggé. Komolyabb gond még a fékekkel volt, volt olyan, hogy az egyik oldalt szinte teljesen elszállt a fék, és mikor fékeztek, akkor húzott az egyik oldalra elég keményen. Többször kellett már a fékeket megcsináltatni. Maga az autó pedig baromi lomha.
  • DanielT
    Egy sportos autóhoz lehet, hogy nem, de egy BMW kupéhoz nagyonis :)
  • desigo
    Csúnya benne a fabetét
    Nem való egy sportos autóhoz
  • MikX
    Na hi!
    Nem tom, hogy volt-e már, de itt van az új 3-as Coupé, nekem nagyon bejön, főleg, hogy a Sedan nem valami nagyon nyerte meg a tetszésem, legalábbis ami a hátsó lámpát illeti...
  • I.C.ram
    Unokatesóméknak az van, ha gondolod megkérdezem. Sőt nekik már ez a második, mert az elsőt ellopták Rómában :P
  • fifi
    Egy 2.5D régebbi /1990-1995 kb./ Ford Transit mennyit eszik kb.? mire kell figyelni a vásárlásnál?
    olyan válaszoljon, akinek személyes tapasztalata van a verdával, ha lehet.
  • fifi
    hát ja...
  • Lteebee
    Volt pár 10-15 éves kocsim és akkor meg kellett tanulnom, hogy nincs olyan, hogy na még ezt, ezt és ezt megcsinálom rajta és akkor jó lesz az autó.
    Egyszerűen elromlik, átrozsdásodik, leválik, elfárad... valami.
  • Harly18
    És igen kérdeztem véleményeket, kaptam válaszokat, úgyhogy lezárhatjuk a témát...
  • Harly18
    Én megértem a véleményüket, csak némelyekben fikázást véltem felfedezni, de lehet rosszul éreztem. Hidd el tisztában vagyok azzal, hogy nem tökéletes, s hogy nem is lesz az.......
  • DJ Bee18
    Figyelj, csak elmondták a véleményüket. Azt mondják, hogy szerelni kell, meg szar? Miért mit vársz egy 30 éves autótól? :DD Hogy mindig minden rendben lesz? Örülni fogsz, amikor megy sztem :) Ilyen korban bármelyik autó ilyen, és kis pénzzel nehéz elboldogulni egy ilyennel. Nagy kitartás szükséges
  • I.C.ram
    Farmotortól már csak féllépés a köép motor :D
  • robotnyk
    gusztustalan